Scudo Sports

İzmir Sağlam Pedal Ekibi - Hafta Sonu Programı

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Hasan Hakan Koç

Hakan abi tekrar özür dilerim ya.
ailemle gitmem gerekti.bora da eve döndü öyle olunca.gelemedik sende yalnız kalmıssın valla kusura bakma:(

• Beğen
Tepkiler: Hasan Hakan Koç
Scudo
@psychedelic68

Gece turu yapacağız inşallah sizide aramızda görmekten mutlu oluruz.

sizin bu nick syd Barret ten çağırışımlı olabilirmi:rolleyes:

@Hasan Hakan Koç

tur tarihini dört gözle bekliyorum.

nick, dediğiniz gibi syd barret çağrışımlı olabilir:) yanılmıyorsam ilk defa 60' larda kullanılmaya başlanan bir kelime. Pink Floyd'la beraber yeni bir tarz doğduğu için, o dönem hangi tarzı yaptıkları müzik eleştirmenleri tarafından tartışılmıştı ve en sonunda psychedelic(ruhun görünürlüğü) anlamına gelen "psychedelic rock" olarak tanımlanmıştı.
fakat daha sonra roger waters bir röportajda tarzlarına yönelik "Rhythm&Blues" demişti.
:)
biraz karışık bir mesele..:D

• Beğen
Tepkiler: rochas
Hafta içi gece turunu geçen hafta başlatmıştık bir sorun çıkmaz ise bu hafta perşembe akşamı yaparız.Bir gün öncesinden bu konuya ekleriz.
İyi günler...

Perşembe akşamı mutlaka tur yapalım ben müsaitim.Rota neresi olacak ? Merak ediyorum Şimdilik hoşçakal

• Beğen
Tepkiler: rochas
Bu sıcaklarda çok iyi olur yoksa şeker gibi eriyip gidicez :D .. Geçen gün eşimin bisikleti ile bostanlı-karşıyaka arası gidip geldim öğlen, yarım saatte duş almış gibi oldum eve döndüğümde.. Şöle 80-90 km. yapsak ne olacak bilmek istemiyorum :D..

Bu arada Alpay abi, senle whistle kardeşi olduk artık aynı marka bisikletlerimiz var ;) ..

psychedlic68 : İzmir'in neresinde oturuyorsunuz?

Birde gece turları nerede olacak büyük merak konusu.. :rolleyes: hepimiz İzmir'in dört bir yanına dağılmış durumdayız, ortak bir yer bulmak lazım.. Herkes önerilerini yazar ve burada ortak bir yer kararlaştırırsak çok iyi olur.

Ayrı bir konu, elimde 3 kutu sarı boya, tiner ve kocaman bir şablon ile kala kaldım.. inşallah fırsat olursa belediyeye dilekçe ile teslim edecez Deniz kardeşimle, umarım bir problem olmazda yaparlar.. Öteki türli kendimizi çok açık ettiğimiz için, yakalanmasak bile sonradan bulacaklardır bizi :D

Kutluhan'dan da hiç ses çıkmıyor uzun zamandır, dün kulaklarını çınlattım :D .. Kardeşim bana bir restoran tavsiye etti çok ucuz falan, burasını devlet işletiyor diye.. 700 gr. balığa 80 ytl hesap ödedim.. (Balık XTR ayarındaydı sanırım.. :D ) birde pahalı yer tavsiye etsen ne olacaktı kimbilir Kutlu, kesin bana bulaşıkhane yolu gözükürdü :eek: :D hihihih ( Latife şeyediyorum alınma sakin ;) )

Uzun süre giremeyince bende döktüreyim dedim.. herkese iyi forumlar, görüşmek üzere

Hakanla konuşalım eğer uygunsa konakta gelenlerle buluşur üçkuyulara doğru bir tur yaparız bence en uygun parkur bu gelişmeleri burdan duyururum Yeni bisikletin hayırlı olsun güle güle kullan

@rochas

ben güzelyalıda oturuyorum.
buluşma noktası olarak size de uygunsa konakta buluşulabilir..

yeni bisikletiniz hayırlı olsun...

Merhabalar...
Geçen hafta başlamıştık Şener abi ile ikimiz akşam turuna.Yarın yani Perşembe günü de akşam turu yapmayı kararlaştırdık.Karşıyaka'da buluşacağız nereye gideceğimize orada karar veririz sanırım.Gelmek isteyen herkese açığız.
Lütfen gelen arkadaşlar KASKSIZ olmasın!!!
Yarın akşam saat 19:00 veya 19:30 saatleri arasında Karşıyaka iskele'de uluşuruz.
Tur için kesin saat veremedim,çalışan abilerimizin çıkış saatlerine göre belirleriz.
Görüşmek dileği ile:winken45
Hakan abi sizin konunuzun içerisine yazdım bu turu,sizlere sormadanda yazdım sorun olmaz değil mi?????
Görüşmek dileği ile

@gencizmirli

sevgili deniz hiç öyle şey olurmu bu sayfa külliyen senin , Şener'in bizim gruba katılmak isteyen herkesin sayfası zaten ,istediğinizi yazın bizim ekibin ismini değiştirebilsem değiştireceğim şimdilik sayfa kirliliği yapamayalım diye buraya yazalım ,hepimizin sayfası . :) :) :)

Sevgili kardeşim Alpay'la konuştum benim akşam için programım var belki o katılabilir . ben uzun hakkımı pazar sabahına saklıyorum . size iyi turlar dilerim . akşam için bisikletinizi ve kendinizi görünür kılmayı unutmayın :)

görüşmek ve yazışmak üzere Deniz'cim

• Beğen
Tepkiler: lacordelio
Hakan abi yokluğun inan çok hissediliyor,senin gibi bir insan ile pedal çevirmek çok zevkli birşey.
Sen şu anda umarım sauna'nın tadını çıkartıyorsundur:D Sonrasında da havuza girmeyi unutma:D Görüşmek üzere kendine çook iyi bak Hakan abicim

@gencizmirli

Deniz'cim merhaba

Haddim olmayarak sizin gece gezinize, ufak bir hatırlatma yapıyorum ama kusuruma bakma.

Gece gezilerinde ön ve arkadaki uyarıcı, Hakan'cımında dediği gibi sizi görünür kılan ışıklar, belki de kasktan daha önemlidir. Kaskın yeri tartışılmaz ama gece sürüşünde en önemlisi arka ışık , ön ışık ve kasktır.

Ender bey uyarınız için çok teşekkürler, (Deniz'cim kusura bakma ispiyonluyorum ama.. :D ) Deniz takmıyor onları valla..

Bu arada yeni bisikletimin fotoğraflarını aşağıdaki konuya aktardım bakmak isteyen olursa :)
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?p=168948#post168948

Bu arada fotoğrafta benim arka ışıkta yok ama daha yeni aldım bisikleti yarına kadar takarım arka ışığıda ;)

Yarınki geziye Gary'de katılacak Deniz, onunlada tanışmış olursun. Kutluhan kardeşimlede birazönce konuştum oda işlerini ayarlayıp yarına gelmeye çalışacak.

Hakan ve Alpay abide olsa çok güzel olurdu :)

Herkese sevgiler, saygılar

• Beğen
Tepkiler: Ender Alıcıoğlu
herkese selamlar.epeydir yazamadım işlerin telaşından yoğunluktan.hakan ve alpay abiye,denize ve şenere tekrar merhaba.dediğim gibi yoğunluktan bisiklete binme fırsatı bile bulmadım 10 gündür..bir telaştır gidiyor.bugün akşam turuna katılabileceğimi sanmıyorum ama son dakikaya kadar zorlıycam şansımı..gelemezsem size şimdiden iyi turlar.en kısa zamanda görüşmek üzere:)

Umarım gelebilirsin, uzun süredir görüşemedik zaten iyi olur gelmen :) görüşmek üzere diyelim

herkese merhaba,
bu akşam ki tura çok katılmak istiyordum:(, fakat manisada çalıştığım için mesai 6da bitse bile iş çıkışı trafiği (bornova-yeşildere)vs haftaiçi anca saat 19:30 da evde (güzelyalı) olabiliyorum...:(
yetişmem imkansız:(
size iyi turlar diliyorum.
görüşmek üzere..

18:40 gibi denizle buluşucaz 19,20 arasıda sanırım Kutluhan gelir. Bostanlı feribotuna binersen zaten biz bostanlı tarafında olucaz ancak dönmen problem olabilir. kaça kadar feribot var bilmiyorum.

Alpay abi de o taraflarda oturuyor gelecekmi hiçbirşey söylemedi ama beraber gelebilirsiniz mesela..

Alpay abi sende telefonum var zaten, gelirsen mesaj at biz seni karşılarız :)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri