Denizcim bu aftayı alime ayırdım Alpay abinin oğlu Doğaç 'ta delikanlı oldu artıkın nasipse bu hafta inşallah belki cumartesi yaparız önceden haber vereceğim
Kardeşim Alpay ile konuştuk bu hafta sonu cumartesi olursa özbek tarafına ,pazar olursa benim yüzümden 13.30 da evde olmak mecburiyetinde olacağım için tur kısa olacak dolayısı ile Güzelbahçe'de erken saatlerden başlamak üzere 3-3,5 saatlik bir tırmanış yapacağız.
buradan Alpayla birlikte en geceç cuma perşembe akşamı size haber vereceğiz .
Sonraki hafta uzun , tırmanışda içeren bir yol yapmayı planlıyoruz. Güç toplamak isteyenler bir sonraki haftayada kalabilirler
Dostlarımız kendinize çok iyi bakınız görüşmek üzere
hakan abi selamlar....gelirseniz selçuğa rock-a festivaline havaalanına uğramayı unutmayın orda uçuyor olacağım...herkesi çok özledim en kısa zamanda görüşmek üzere
Alpay abi Ender abiye çok selamlar..
bence sabah erkenden çıkıp selçuk'a gidelim
ne güzel konser var müzik falan dinleriz..
konaklama falan bi pansiyon bulur hallederiz onu da..
Arkadaşlar bu hafta hazva oldukça sıcak oluca sağlık açısından sakınca oluşturacak hatta Antalya gurubuda bu hafta sonu gezi programını iptal etti ne dersdiniz bizde bu hafta ipttal edelimmi ? yurumlarınızı bekliyorum
Hoşçakalın
Sevgili dostlar sabah tekbaşıma saat 8.30 da yola koya çıktım. seferihisar üzerinden Urla Altınköy'e gittim. Orada bir arkadaşımın evinde biraz sohbet etttikten sonra geç kalmamak için hemen yola koyuldum toplamda 23 km ortama hız ile 69 km yol yaptım Dönüşte yol üstünde sizin için de kokoreç yedim . ..
saat 12 gibi eve geldimm..
Şimdi diyeceksiniz ki ..iyi ne olmuş herkes biniyor bize ne ..
Haklısınız tabii sadece söylemek istediğim.. Resmen piştim kaskımı ıslatmaktan bir hal oldumm .acayip sıcak dostlar akıl karı değil tam anlatımı ile ...İzmir yanıyor ..Gelmeyenler akıllık yapmış dirayetlerinden dolayı tebrikler herkese .. Akşam turları yapmak lazım bugün resmen test ettim . Saat 17 den sonra yola çıkmak lazım Allah yolda olanların yardımcısı olsun 69 km de motoru kaynattım . 150 - 180 olacak iş değil sakın çıkmayın ..
Merhaba Hakan abi güzel tur olmuş senin için ama çok sıcak sizleri uyarmıştık biz gelmeyenler
Oksal merhaba bence 2 sefer hatta 3 sefer düşün tura çıkarken çünkü çook sıcakk...