Scudo Sports

İzmir Sağlam Pedal Ekibi - Hafta Sonu Programı

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@alibo
Merhabalar Alibo,
Ben Bülent.Evet Bornova civarında idman yapabilmek için uygun parkur yada parkurlar aramakta olan kişi benim.Bir öneride geldi, belki okumuşsundur.
Ancak, bu arayışlarımı daha somutlaştırabilmek için, C.tesi günü izmir BSD den telefon ile Atilla Abi'yle görüştükten sonra, konusu geçen Evka 3 civarındaki eski MTB yarışlarının yapıldığı (oldukça zorlu olduğunu da söyledi) parkur hakkında ve derneğin 03 Haziran Pazar günü tur yaptığı Kavaklıdere-Küçük Nif tırmanışı hakkında genel bilgiler almaya çalıştım.Sağolsun telefeondean ilk kez tanıştığı ve konuştuğu bir kişiye ne kadar net bilgiler verebilecekse, hepsini verdi.Kendisine buradan bir teşekkür.
Neyse çok uzatmayayım, bende tek başıma Kavaklıdere-Küçük Nif tırmanışına vurdum kendimi (Sabah 08.15 itibarıyla) dönüşe geçtiğimde de İzmir BSD den arkadaşlaral Kavaklıdere köyünde karşılaştım.Tırmanış güzergâhını tam bilemediğim için belli bir yere kadar arazi tırmanışı yapmış ve tükendikten sonra geri dönmeye başladığımı arkadaşlara izah ettikten sonra, kendilerinin nazik davetine, bitkinlik sebebiyle kibarca ret cevabı verdikten sonra, yoluma devam ettim.Benim için inanılmaz yararlı bir idman oldu.Zira, toplamda 49,56 km.yapmıştım ve bu benim bir kerede yaptığım en uzun mesafeydi.Ama gerçekten çok müthiş doğa manzarlarının olduğu harika bir parkur(bu arada ben anlatıyorum ama, belkide sen biliyorda olabilirsin, artık kusura bakma)..
Sonuç; eğer vaktin varsa bornova Evka 3 ve bahsettiğim güzergâhta birlikte de idman yapabiliriz.(Evka 3 parkurunda yalnız olmamanın daha iyi olacağınıda Atilla Abi söylemişti bu arada..)Bilgin olsun, uygunsa irtibata geçebiliriz.
gunerlino@gmail.com

• Beğen
Tepkiler: kalkmazdüşmez
Scudo
Göktürk abi ben bu pazarı pas geçeyim, malum daha antreman yapmak lazım size yük olmamak için.. Eminim siz sorun etmez yine gel dersiniz ancak onada benim içim elvermez. İnşallah bir sonraki haftaya kadar yeterli olacak şekilde antreman yapar öyle gelirim artık. :)

ewt arkadaşlar bu hafta yeni bi bisiklet alıyom ne yapacaz bencede tırmanalım bi manisa yapsak iyi olur çiçekli köy ,,,mangalll==e tabiki piiz

• Beğen
@rochas

İşte sana fırsat senin için antreman olmuş olur. Bence hiç takıntı yapma ve gel.

@çamurluk

Aman dikkatli seçim yap....

• Beğen
Walla bu hafta kuşadasında avrupa şampiyonası war. e izlemeye gelirsiniz artık( euheuheu) zor olur gerçi bisikletle gel dön. Zamanımın uygun olduğu bir sürede mutlaka uzun bir turu beraber tamamlarız. Bu hafta pek uygun değildi o yüzden erken ayrılmak zorunda kaldım. Resimlere bakıncada keşke sizinle gelebilseymiişim dedim. neyse başka bir zaman artık. tüm arkadaşlara çok çok teşekkürler...

@gokturkgunal

Göktürk bu hafta efemçukuru'nuda listeye alalım gurubun performansına göre gideceğimiz istikameti seçeriz.Benim fikrim Hoşçakal

@çamurluk

Fikrine katılmmak elde değil.Bunu mutlaka düşünelim.Cuma günü netleştiririz.
Hoşçakal

• Beğen
bu arada abiler izmirde kron xc 4000 hangi bayiden alabiliriz bilgisi olan varmı alpay abi hasan abi abilarim kardeşlerim bi yardımcı olabilirmisiniz

@alpay ipekgil

Uzun tur için değişiklik de olabiliri. Manisa'ya oradan Emiralem Menemen Karşıyaka yapılabilir. Fazla tırmanış da olmaz. Efemçukuru da olabilir tabi

• Beğen
aranızda ilk katılışım olucak belki ama daha çoık yeni olduğum için bazı eksikliklerim war öğrendiğim kadar ile gözlük kask ve eldiven takmak zorundaymışım fakat kask işini hallettim ama numraları gözlük takıyorum uzağı göremiyorum ve gözlük takıyorum bunun sorunu olurmu ve eldiveni nereden satın alacağım yardımcı olursanız çok sevinirim bisikletimin ufak tefek sorunlarınıda çözdüm bu problemlerde çözülürse aranıza katılmak istiyorum

kendime gidip hemen kask aldım yarında okul çıkışı gidip eldivenlerimi alacağım cumartesi günü 2 adet lastik takımı lıp bisikletiminde bakımını yaptıktan sonra aranıza katılacağım

• Beğen
Tepkiler: gencizmirli
@alpay ipekgil

izmir bornova eldiven kask satın aldım ama tek korkum sizle turrlarken olacak siz çok profesyonelsiniz ben amatör

@çamurluk

sevgili dostlar pazar sabahı 9,06,07 güzelbahçe(mtb yarışlarının start yeri ) halk ekmek fırınında saat 8 de buluşup seferihisardan güzel bahçe ye tırmanış yapıyoruz payamlı yoluyla Çatalkayadan inişe geçiyoruz yarım günlük bir tur (toprak ve asvat tırmanışları inişleri olan bir parkur ) .

gelecek arkadaşlarımızın özelden bana mesaj atmarını ve tel nolarını yazmalarını rica ediyorum her kese iyi uykular ve güzel pazarlar dilerim :)

ahh bea uyuya kalmışım keşke gelebilsem boyle güzel bi parkura amma miskin adamım ha:S:S:S:

Buradan 2,3 arkadaşımızın ilgisi olmasına karşın Hakan abi ve Alpay abi turu 2 kişi olarak gerçekleştirdi.Önümüzdeki haftalarda katılımlarınızı bekliyoruz;)

• Beğen
Tepkiler: Hasan Hakan Koç
Her hafta güzel İzmir turlarını düzenleyen saygıdeğer abilerim;

Bir düşüncem var.Öss sınavından sonra akşam gezilerine başlayalım.Sizlerin işlerinizin uygun olduğu zamanları seçeriz gün sorun olmaz.Sizlerden cevap bekliyorum kendinize iyi bakım

(ÖSS ye kadar bilgisayarı açamayacağım Pazartesi gününden itibaren konuşuruz tekrar;)

• Beğen
Tepkiler: Özgür!
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri