Scudo Sports

İzmir-Karşıyaka İki adet bisikletim daire kapısının önünden çalındı.

Tepki
72
Bugün Karşıyaka Alaybeyde evimin bulunduğu apartmanda daire kapısının önünden kilitli vaziyette doğalgaz borusuna bağlı bulunan iki adet bisikletim çalındı. Civardaki dükkan kameralara ve mobeselere yakalanmışlar.

Bisikletin birisi Union Dynamic marka elektrik destekli bisiklet. Sanıyorum İzmir’de aynı marka başka yok. O yüzden farkedilmesi çok kolay. Aşağıda fotoğraflar mevcut.

Diğeri de yine nadir olan Creme Caferacer Man Solo el yapımı klasik bisiklet. Mat siyah renkli. Fotoğrafları aşağıda.

Civardaki arkadaşlardan gören olanlar olursa bana ulaşırlarsa memnun olurum.

Dosyalar

• IIHT7373.JPG
    IIHT7373.JPG
    236,4 KB · Okunma: 264
  • IKPK9707.JPG
    IKPK9707.JPG
    940,3 KB · Okunma: 270
  • IMG_4159.JPG
    IMG_4159.JPG
    1,2 MB · Okunma: 261
  • IMG_4472.JPG
    IMG_4472.JPG
    25,1 KB · Okunma: 254
  • MGZN7862.JPG
    MGZN7862.JPG
    329,1 KB · Okunma: 251
  • OCBZ9426.JPG
    OCBZ9426.JPG
    233,1 KB · Okunma: 236
Scudo
geçmiş olsun,piyasada az olan modeller olduğu için belki bulunurlar,geçen sabah mavişehir istikametinde işe giderken gördüğüm sizmiydiniz acaba?
Efe Aydınlı

Sağolun hocam. Bisikletlerin nadir olmaları bir avantaj. İnşallah bulunurlar. Bizler eşek gibi çalışıp alın teri dökerek didinelim, elin ciğersizi gelsin iki dakikada emekleri hiç etsin. Bunu yediremiyorum işte. Sabahları mavişehir taraflarında sürüyorum. Ben olabilirim gördüğünüz kişi

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
Efe Aydınlı
insanın asabı bozuluyor,geçen yıl bizimde otoparktaki bisikletleri topluca götürmüşlerdi o yüzden evde muhafaza ediyorum artık.bit pazarında satılacak bisikletler değil,sahibindeni,letgoyu kontrol altına alın bence,yurtdışından geldi fatura yok diyebilirier,bir süre ortaya çıkarmazlar olay soğuyunca çıkartırlar.inşallah bulunur

Öncelikle geçmiş olsun. En kısa sürede bulunmalarını diliyorum. Bu güzel makinaların yanında adı anılmayacak iki bisikletimi, salonda saklıyorum hocam. Evde saklama çözümlerini araştırın. Sundudan ibera bisiklet askıdireği aldım rahat ettim. Umarım en kısa zamanda bulunur. Hırsız, sizin ne kadar emek harcadığınıza bakmaz.

Halen Bit pazarı diye biryer varmı bilmiyorum, fakat 6-7 yıl önce çalınan bisikletimizi, çalındıktan 4-5 gün sonra bit pazarından 50 tl ye geri aldırmıştık.

Evde koyacak alanım yok evim küçük olduğu için mecbur daire kapısının önüne koyuyordum.

Hırsızlar bizim apartmana gelirken kullandıkları eski bir bisikleti de bırakıp gitmişler. Karakola ifade için gittiğimde bisikleti çalınan bir kişi daha vardı. Bizim apartmana bıraktıkları bisiklet de o arkadaşın bisikleti çıktı. Alaybey izban durağından onun bisikletini çalıp benim eve gelmişler. Hiç olmazsa bir tane sevindirici haber almış oldum. Darısı başıma diyeyim artık.

Son düzenleme:
Doğal gaz borusuna bağlayarak zaten hem yasak olan hem de tehlikeli bir şey yapıyorsunuz.

Bisikleti apartmanın ortak alanlarına bırakarak hırsızların binaya dadanmasına davet çıkartıyorsunuz.

Siz şehirde yaşamayın. Şehir yaşamı bu değil. Sizin gibilere iyi oluyor.

Ne diyorsun dostum sen? Ağzından çıkanı kulağın duysun. Evimde yerim yok balkonum yok apartmanda kiler yok sokağa mı bırakayım? Apartman içinde kilitli vaziyette duran bir eşyayı çalmanın cezası 5 yıldan başlıyor. Güpegündüz milletin malına canına kastediyor insanlar. Türkiye’de yaşıyoruz Londra değil burası.

Bir gün başına iş geldiğinde de aynı düşüncede olacak mısın bakalım? Senin gibi ruhu kötü insanlara acıyarak bakıyorum. Yazık

Alsancak stadının arkasında bit pazarı kuruluyor diye biliyorum bakmakta fayda var.

@Efe Aydınlı

Evde yer nasıl olmaz? Lastiğini silip, duvara dayayacaksın. Başka bir şeye gerek yok.

@muratcolakoglu
60 m2 evde 3 çocukla oturursan evde yer olmaz.

• Beğen
Tepkiler: Zaferrr35
Konu başlığı evde yer olup olmaması değil bir hırsızlık ve mağduriyet olayı. Başka konuya git lütfen.

Yolda tacize tecavüze uğrayan kadınlara “ne işi varmış kız başına sokakta? Açık giyinmeseymiş kendi kaşınmış “ diyen mahlukatlardan mantalite olarak en ufak bir farkın yok.

Senin gibi kendi ile barışık olmayan başka insanların üzüntülerinden beslenip mutlu olmaya çalışan zavallı içi irin ve kötülükle dolmuş insanlarla muhattap olmuyorum. Sen de benimle muhattap olma ve daha fazla kirletme açtığım konuyu lütfen.

@Şerif Feridun
Bit pazarı kaldırılmış. Sabah çıkıp gezilebilecek yerleri gezdim hocam. Yine de teşekkür ederim tavsiyeniz için.

Geçmiş olsun dostum, sen bu forumdaki kötü kalpli insanları umursama, hemen letgo indir telefonuna sık sık bak gün içinde bende ara sıra bakarım letgoya çalıntı bisikletlerin en popüler satış yeri şu aralar letgo

Alım satım mecraları yakın takibimde hocam. Umarım bir gelişme olur. Teşekkür ediyorum.

Öncelikle çok büyük geçmiş olsun diyorum. Umarım bisikletlerinizi bulursunuz. Hırsızlığa uğramak büyük de olsa ufak da olsa çok çok tatsız bir şey. Maddi kaybın ötesinde manevi olarak da kirlenmiş hissediyor insan.

Diğer taraftan Nasrettin Hocanın komşuları gibi konuşmak gerekirse böyle güzel bisikletleri ben kapı dışında bırakmazdım. Hırsız gördü mü acımaz. Kilit falan da hikaye.

Doğalgaz borusuna bağlamanın veya en üst kat değilse apartman boşluğuna bisiklet bırakmanın yanlışlığı konusunda şimdi yorum yapmak istemem. Şu anda mağduriyetiniz nedeniyle eminim çok kızgınsınızdır zaten. Bir de biz germeyelim.

İkinci el satış sitelerini düzenli kontrol edin, bit pazarlarına gidin. Bisikletleriniz az bulunan, satması da görece zor ürünlere benziyor. Bulmak için uğraşmaya da değer.

burada hırsızlara sövüp saymak veya geçmiş olsun mesajları size teselli dışında çok faydalı olmayabilir. Ama Nasrettin hocanın komşuları gibi eleştiriler olursa en azından tekrarını önleyebilirsiniz. Lütfen mesajımı bu şekilde değerlendirin.

Bulamazsanız da şöyle düşünün derim. O bisikletlerle güzel anılarınız olmuş gibi geliyor bana. Bisikletleri o anılarla hatırlayın. Belki başka bisikletlerle de başka anılar yaşarsınız.

Sağlıcakla kalın.

geçmiş olsun. umarım en kısa surede kavusursunuz.

@muratcolakoglu
Hocam, ithamlarınız çok ağır. Ben de şehirde yaşamak istemiyorum ama mevcut ülke yapısı bana kırsalda iş imkanı sunmuyor.

Geri