Lavas gibi durmekten ziyade, bizim oralarin meshur yufkasi, bazlamasi gibi oldugumuz yere serer bence sayin @mariokaldato. Inadimdan, heyecanimdan caydim, sayin @hamlet2006 gibi yol gosterici bir buyugumle memlekete gezmeye gidecegiz. Geze-dolasa, bakina-bakina bitiririz yolu. Inat ve heyecan baska baharlara artik, daha tam olarak caymis degilim. Ototbusculerle gidip kamyoncularla gelicem hemde . Tabi ben bisiklet uzerinde, pedal ceviriuyor olucam .
@CmlCLK
Bosver ya dostum bir hedef koymayin geze geze göre göre muhabet ede ede gidin iste mis gibi . Yolda Bim gorurseniz benim adima çakma bim magnumu alip soguk soguk çatirdata çadirdata yemeyi , ustune Bim le cola si icmeyi ihmal etmeyin lütfen
İyi günler sn. @hamlet2006. Dün Afyon'du saymamışım. Bugün Adıyaman ?. Güneş doğuramayacağız (Güneş bile bizden yavaş ?) ama çarşamba günü doğan Güneş diyoruz.
Siz nasıl oldunuz? Toparlayabildiniz mi kendinizi? Heyecan var mı heyecan?
Haber Ajanslarına düşen en son haberi sizinle paylaşıyorum.
Paris Charles de Gaulle Havaalanınından havalanıp Tk 3503 sefer numarasıyla Paris-İzmir seferini yapmakta olan THY uçağından bir yolcu, Türkiye Hava Sahasına'na girer girmez yol bisikletiyle birlikte yolcularının şaşkın bakışları altında atlamış.Uçaktan atlarken yolculara '' @hamlet2006 Abim beni bekler Memleket(Dinar) Gezisine hemen başlamamız lazım'' demiş ve kendini gökyüzüne bırakıvermiş.
Sonradan alınan bilgilere göre yolcunun bu seneki Paris Roubaix yarışında ünlü olan Cemal Çelik olduğu ,atladığı yerin ise Türkiye değil Yunanistan olduğu ve Cemal'in de bu hevesle yurda İpsala üzerinden giriş yapmış olduğu ve Memleket Gezisi hevesiyle deli gibi pedal çevirdiği görülmüş.Yalnız paraşütünü kapatsaymışsın bari be Cemal
Sayın @hamlet2006. Uygunsanız beklerim diyeceğim ama yeni girdim sayılır Türkiye'ye. Telefonum bile yok desem yeridir. Ayağımın tozuyla bir körfez gezisi yapayım diyorum. Hadi selametle ?.