Scudo Sports

İzmir-Dinar Turu (1 Günde 360 km+)

Bir günde 360 km yapabilir miyiz?

• Toplam katılım
    178
Scudo
Kötü bir anıyı hatırlatmak gibi olmasın ama önden Eray Hayta'yı salarsanız @CmlCLK onu yakalamak için bu mesafeyi 12 saatte rahatlıkla gider.

@Anonim
Değerli moderatörüm ,bari siz etmeyin eylemeyin.
Bizim @CmlCLK akıllı uslu adamdır bilirsiniz ancak en son olarak "Dinar canavarı" modunu açmaya çalışıyordu. Dinar Canavarına bağlarsa olan bana olur :krktm:

Sağolun sayın @Anonim ama kinim diridir. O canlı salınırsa daha geç bile girebilirim. 360 km. yolu "geçtim mi, kaçırdım mı" acaba diye kaç dikiş giderim bilmiyorum ?. Neyse, hatırlama, unut, unut, unu...

O kadarda değil sayın @Mab1K ?. Bir gün hadi tamam da bir saat ne yav ??

ekin ekme eğlenirsin
bağ belleme bağlanırsın
çek sürü vur davarı
günden güne beğlenirsin.

Kaçın has yörük geldi. ? İstanbul da olsanız bu Yörük inadı turuna ben de katılmak isterdim. :)

(link) bu arada köyümüze hepinizi beklerim.

@trainspotting35
Ben keçileri daha çok seviyorum sayın @trainspotting35. Böyle dağda, bir başına, sakin, sessiz ?.

• İnanılmaz
Tepkiler: necmeddin
İkinize de keyifli kazasız belasız pedallamalar diliyorum.

Bir de bu turda işi üstlenecek makinelerin marka/modellerini yazarsanız aydınlanırız :)

@TatanQa_tr
Bende ki B'Twin Triban 540, sayın @hamlet2006'nın Scott Speeedstar 20'ydi sanırım.

Soyle bir nokta koyalim bu mehabbete ;).

Virgul diyelim o zaman hocam :D. Planimiz hazir, yolumuz hazir, ben hazirim :p. Onumuzde ki hafta bugun Türkiye'deyim, persembe sabahi yoldayiz. Yani insAllah :koptum:. Heyecandan sasirmisim, Isparta'li bir tanidigim var burada. Olaylar karisinca "ben naptimi bilimiyom sanki" der durur :kptmya:.

Daha neler sayin @hamlet2006. Siz iyilesmeye bakin bence, Pepanten, Arko uygulayin kabuklara daha cabuk iyilesir yumusak kalirsa. Zira sokebiliriz :koptum:. Birde hocam iverden, Torbali uzerinden mi gidelim, Menderes uzerinden mi diye soracaktim?

Gaziemir,Torbalı,Selçuk
İki yolda aynı mesafede.Menderes tarafında extradan yokuş var

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Geri