gökçeada Bu arada bayramı, öncesindeki 2,5 iş günüyle birleştirme fikrini zorlamayı düşünüyorum Orhan abi. 9 günlük gökçeada doya doya yaşanır...sana bu hafta sonu için iyi yolculuklar ve eğlenceler. Dönüşünde güzergahla ilgili sendeki tüm verilerle yeniden detaylı konuşuruz.
Orhan Abi merhaba.
Ozan Abi'nin dönmesi ile tur iptal oldu sanıyordum ben. Siz gidecekseniz katılırım ben. Cuma günü yola çıkacak şekilde hazırlık yaptım çünkü.
Şuan bütün malzemelerim heybede, heybe bagaja takılı, bagaj bisiklete takılmayı bekliyor
O halde h,çdurma bagajıda bisiklete tak. Sen benden ileridesin. Ben bagajı bisiklete taktım ama daha çantaları hazırlamadım. Sadece maske ile şnorkeli derinlerden çıkardım. Paletleri alıp almamaya karar veremedim. Dalmaya gidiyorum.
Başarabilirsem su altının da fotoğraflarını çekmeye çalışacağım. Cuma sabahı 7.30 da E5 te görüşürüz.
gelince bizi aramayı unutmayın mutlaka bekliyoruz
İslam GÖLGE
tel: 0505 644 99 85
ben olmasam da Tekirdağlı bisikletseverler sizinle görüşmek isterler
Cuma akşamı görüşmek üzere
iyi pedallar
Orhan bey iyi geceler, sabah saat kaçta buluşuyoruz, son kontrolleri yapalım; beni Avcılar'ı geçerken arasanız da siz gelmeden hafif hafif yol alıp ısınsam diye düşünüyorum... Selimpaşa civarında bana yetişirsiniz... uygun olurmu sizce?