Scudo Sports

İzmir bostanlı'da lacivert trek 7.2 çalınmıştır.

Çok geçmiş olsun, inşallah tez vakitte kavuşursunuz bisikletinize. Mavişehir'de görüntü alırsak bilgi veririz derhal.

• Beğen
Tepkiler: mustafa ç
Scudo
Geçmiş olsun.
Hocam bende oralarda oturuyom.
Eğer şüpheli bir durum görürsem haber ederiz..
Ayırdedici bir özellik var mı?

• Beğen
Merhabalar ben forumunuza yeni uye oldum. Dun gece bornova kucukparkta apartmandan salcano astro 240 srv siyah- beyaz bisikletim calindi. Ancak nasil ilan verebilirim bilmiyorum. Kamera goruntulerine aksam ulasicaz. Yardimci olursaniz sevinirim

• Beğen
Tepkiler: ebayusuff
Serefsizler. GPS sinyal verici takmak lazim. Basit bir seydir muhtemelen.

• Beğen
@Decsan koyu mavi 7.2 hiç birşeyini değiştirmemiştim alloy kadro hi ten maşa. Gidonun serbest dönüşü nedeniyle kadro üst tarafta çizikler vardı. Yine kabloların değdiği yerlerde boyalar dökülmüştü. Bu saydıklarım muhtemelen hemen her bisiklette olan şeyler. Decathlondan aldığım arka çamurluk vardı sadece üşenip sökmedilerse. Çoktan okutmuşlardır gibi geliyor. Yine de sağolun
@skywagon siz de saolun hocam
2015-01-06-1340.jpg 2015-01-11-1378.jpg

Mustafa bey , Nur hanım geçmiş olsun izmirli çok üye var gören olursa mutlaka iletecektir..

• Beğen
sürekli uplayalım arkadaşlar

Tesekkurler desteginiz icin. Cuma aldim pazar caldirdim. Bu caldirdigim ikinci bisiklet

@mustafa ç @nurdt çok üzüldüm. Bisikletin çalınması ne demek bilirim. Henüz lisedeyken gözüm gibi baktığım resmen aşık olduğum bisikletim çalınmıştı ve ben bir daha ancak 20 sene sonra yeniden bir bisiklet sahibi oldum ama o çocukluk ve delikanlılık yıllarındaki tadı almak mümkün değil. Bu nedenle bu çirkin işleri yapanlar hiç bir zaman bir yere varamazlar. Bisikleti çalınan arkadaşlar, hevesimizi kaybetmeyelim, iyi bir U kiliti ihmal etmeyelim.

@nurdt benim birkaç tandıgım var o civarlarda ben de yardımcı olmaya çalışırım

geçmiş olsun çok da nezih yerler ama yine de çalınıyor demekki ortalık çok kötü:///ben de alınca kazan dairesine koymak istiyorum kilitli bi yer herkeste de anahtarı da yok ama böyle şeyleri duyunca insanın eve çıkarası geliyo:( kazan dairesine de koysam yine de bi kilit lazım galiba.

büyük geçmiş olsun umarım bulunur.

Öncelikle merhabalar forumda yeniyim..

Konu sahibine de geçmiş olsun diyorum, umarım en kısa sürede bulunur.

Çarşamba günü 13:40 da karşıyakada site içinde kardeşime yeni aldığımız kron xc 150 bisikleti çalındı.Moral bozukluğu ve sinirle yaklaşık 50 saatlik hiç de net olmayan ve bisikleti direk olarak görmeyen açılardan görüntü taradım.En sonunda şahsın görüntüsünü yakaladım.Genç birini beklerken 40-50 yaşlarında bir adamla karşılaştım.Polise gidip şikayetçi oldum.Daha sonra hırsızlık büro amirliğinden polisler gelip görüntüleri inceledi.Adamı tanıdılar başka hırsızlıklarını da gösterdiler bana.Bu işte oldukça profesyonel çalışan biriymiş.Karşıyaka civarında diğer çalınan bisikletlerle de ilgisi olabileceğini düşünüyorum.Büyük ihtimal şahıs kısa süre içinde yakalanacak umarım diğer kayıp bisikletlerin bulunmasına da vesile olur bu olay.

Dosyalar

• hırsız1.png
    hırsız1.png
    19,2 KB · Okunma: 48
  • hırsız2.png
    hırsız2.png
    15 KB · Okunma: 47
  • hırsız3.png
    hırsız3.png
    18 KB · Okunma: 44
  • hırsız4.png
    hırsız4.png
    15,5 KB · Okunma: 43
  • hırsız5.png
    hırsız5.png
    20,5 KB · Okunma: 45
İnsan evladı gibi bağlanıyor bisikletine. Şu an o kadar üzüldüm ki , kendimi senin yerine koydumda. Allah yardımcın olsun ,tez vakitte bulunur inşaallah. Bulunmazsa bile hayırlısı olmuştur diye teselli et kendini , belki kaza bela gelecekti başına. Merak etme ya bu dünyada yada öbür dünyada hakkını alırsın , geçmiş olsun

• Beğen
http://i.yeniasir.com.tr/2015/11/09/659x460/1447067509061.jpg
gömlek manyak

Geri