Scudo Sports

İzmir bostanlı'da lacivert trek 7.2 çalınmıştır.

mustafa ç

Forum Demirbaşı
Tepki
422
Bisiklet
Trek
Bravo pastanesinin yakınında apartmandan merdiven boşluğundan kilidiyle birlikte çalınmıştır.2014-09-11-796.jpg

Scudo
kusura bakmayın ama ayıptır yazıktır günahtır be yahu. İnsan başkasının malını halen mi çalar. kaçıncı yüzyıla vardık halen başkasının emeğini çalıyorlar. benim de konyada bisikletim çalındı bulamadım 27 ay oldu. Şu bisikleti çalıp götürürken sahibinin yüreğine inecek acıyı düşünmezler mi? sade benim bisikletimi değil bu ve bunun gibi çalınan tüm bisikletlerin acısı çıksın inşallah. bisiklet çalmak insanın organlarını çalmakla eşdeğer. hepsinin ızdırabı çıksın. bisiklet çalanın evladından çıksın, yedi sülalesi sürünsün. İNŞALLAH BULURSUNUZ ABİM BİSİKLETİNİZİ. Benimki gitti başkalarınki bari yakalansın.

geçmiş olsun çalanlar muhtemelen satmaya çalışıcaklardır satabilecekleri heryere bakın sahibinden dahil

• Beğen
Tepkiler: mustafa ç
geçmiş olsun. Pazarlara, bit pazarlarına mutlak bakın. Hurdacılarada dikkat edin. İnşallah bulunur.

Merhaba öncelikle geçmiş olsun...
Umarım bisikleti bulursunuz fakat önce polise haber verip tutanak tutturunki elinizde kanıt olsun ve şuç adli makama işlemiş olsun.
Eğer güvenlik kamerası kaydı varsa apartmanda yoksa çevre esnaftan rica edip onuda alıp savcılığa gidin bir ihtimal buradan sonuç çıkabilir,düşük olsada denemek lazım.

Ayrıca bisikleti siz bulursanız hem elinizde belge olur hemde suç kesinleşir bence muhakkak uğraşın.

• Beğen
Güzelim bisiklet gitmiş, gerçekten çok üzüldüm. İnş. en kısa sürede bulursunuz bisikletinizi...

Boyle bisikletler biraz pahalidir.o yuzden calanlar belki fiyat ve piyasasini bilemez.buyuk ihtimalle parcalayip satarlar cunku bulunmasi olasaligini goze alamazlar mahalle ortamlarinda parcalayabilirler.biraz da kenar mahallelere bakmanizi tavsiye ederim.insallah bulunur

• Beğen
@Orhan57
Ben de içimden beddua ediyim diyorum ama edemiyorum. normalde gölcükte oturduğum sitede her tarafta kamera olmasına rağmen eve çıkarıyordum. İzmire arkadaşıma geldim 1 hafta tatile baktım apartman boşluğunda 4 5 bisiklet var ki pahalı da bisikletler ben de koymuş bulundum akşam üstü 1 saatlik zamanda yürütmüşler.
@hlksnrr
Polis ifade aldı. Savcı fatura olmadan işlem yapmaz dedi polisler faturayı istedim ev arkadaşımdan o gelcek. Bugün de malum elektrikler yok. doğrudan bina girişine bakmasa da çalanın gidebileceği yönlerde kameralar var. Elektrik gelince kamera kayıtlarına da bakılacak ama muhtemelen bişe çıkmaz gibi geliyor.
@Mustafa Kıral
Sahibinden e de bakmak mantıklı bir aptal cesareti ile koyabilirler teşekkürler. Çarşı pazar dolaştım ama ses yok. Gariptir diğer bisikletlerde zorlama yok. giant marka güzel bir bisiklet daha var. Apartmanda kalanlar da anlam veremedi binaya kimse giremez anahtar yoksa çok dikkat ederiz otomatiğe basmadan diyorlar ama 1 saatlik zaman diliminde de kimsenin siparişi vs gelmemiş.

Çok geçmiş olsun umarız tez zamanda kavuşursunuz yol arkadaşınıza...

• Beğen
Önce geçmiş olsun demek istedim. Fakat evladından çıksın bedduası ağır olmuş.

Allah bu emek hırsızlarının Belasını Versin, Çok Geçmiş Olsun Size de.
Bu bisikletlere hırsızlığa karşı Kasko falan yaptıramıyor muyuz acep, o kadar eşyaya cep telefonlarına bilmem neye Kasko yapıyorlar, bisikletlerde az para değil neden yapılmasın diye düşünüyorum.
Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim...

Çok geçmiş olsun , gerçekten çok üzücü bir durum. Bu arada aklıma bir soru takıldı acaba bisiklete sigorta yapılıyor mu ?Google da arattım da Almanya da yapılana rastladım sadece.

@kcoglu
Bence ağır falan olmamış, başınıza böyle bir olay gelmesin ama insan empati kurunca hak veriyor, yani başınıza gelince anlıyorsunuz acısını...

Geri