Hiçbir şey. Bak ben gerçekçi bir insanım arkadaşım. (Burada bilge çiftçi dayıya atıfta bulunuyoruz. Tuşlu telefonunu nasılda akademisyen bozuntusunun gözüne sokmuştu) Üç aylık bisikletim en büyük alışveriş merkezi önünden çalındı. Arkadaşların ifadesine göre aynı bisikleti bit pazarında görüp polise haber vermişler. Nemi olmuş hiç. O nedenle bende hiçbir şey yapmadım zaten satıcının beyanını esas alarak bir diğer arkadaşım bisikleti satın aldı.@mehmetsunu siz gördüğünüz bu durumla ilgili ne yaptınız?
Eğer polis tanıdığınız/akrabanız yoksa iyi polislere denk gelmişsiniz. Bunun başka bir açıklaması yok.@laka eğer bisiklet çalıntı kaydınız emniyette varsa ve belgeniz varsa polis marifetiyle alırsınız. Nereden biliyorum? Çünkü bu yolla cuma çalınan 2 bisikleti pazar günü izmir bit pazarından geri aldım.
Hem up amaçlı hemde bir sorum olacak 26 inch uygun tur lastiği linki atabilecek var mı o kadar aradım bulamadım illa jant değişmem mi gerek ?
Schwalbe Marathon Almotion. süper bi lastik. Hem konforlu, hem yol tutuşu süper, hem yormuyor.26 inch uygun tur lastiği linki atabilecek var mı o kadar aradım bulamadım illa jant değişmem mi gerek ?
Ben daha yeni bâşladım bu bisiklet sadece tur lastiği falan biliyorum o dediğiniz lastik biraz pahalı geldi zaten onun haricinde lastik bulamadım.Kusura bakmayın ama "o kadar aradım" derken bence yalan söylüyorsunuz ama yine de cevap vereyim: schwalbe marathon serisinden işinize geleni alabilirsiniz. Standart marathon, plus, touring gibi modelleri araştırın, çekinmeyin. Elinize yapışmaz.
Daha ucuz alternatifler de mevcut, Rubena mitas gibi.
Bisiklet hobisine yeni başladım dostum bazı insanlar her 26 inch janta 26inch tur lastiği olmaz diyor benimde aklım karıştı burasıda tecrübeli bir forum olduğu için yazdım zaten öyle üşengeç biri değilim v fren sipariş ettim kendim kurmayı planlıyorum. Yardımcı olduğunuz için teşekkürler.Kusura bakmayın ama "o kadar aradım" derken bence yalan söylüyorsunuz ama yine de cevap vereyim: schwalbe marathon serisinden işinize geleni alabilirsiniz. Standart marathon, plus, touring gibi modelleri araştırın, çekinmeyin. Elinize yapışmaz.
Daha ucuz alternatifler de mevcut, Rubena mitas gibi.