Scudo Sports

İzmir Bisiklet Forum Grubu (İBFG)

Güzelyalı bölgesinden kimler var acaba forumda ? Konyadan yeni geldiğim için bisiklet gruplarından uzağım izmirde :) okulun dezavantajı da bu oldu :S

Scudo
@A.Aşkar

Ben miyim o ? :D Bisikletim hazır değil hala

Arkadaşlar şehir dışına çıktığım gerekçesiyle,üzülerek yarın ki tur'a katılamayacağım,inşallah bir daha ki tur da görüşmek üzere

hoşçakalın,selam ve saygılarımla.

Pazar günü Tansaş'ın etkinliğine katılan var ise ben de geliyorum. :mlk: Bi de diyelim ki lastiğimiz patladı ne olacak o zaman ? O kadar insan bizi mi bekliyecek ???

@mustafa tabanlı

Mustafa abi sen de Tansaş etkinliğine mi gideceksin , onlar da sasalıya gidiyor diye biliyorum ? Eğer gideceksen akşam metroyla karşıyakaya teyzemin yanına gidip pazara kadar orada dinleneceğim. En kısa zamanda cevap bekliyorum :) Saygılar...

• Beğen
Tepkiler: mustafa tabanlı
Pazar günü başka alternatif yok gibi.. saten bisikletlerde tükenmiş oderece kalabalık olacak bende orayı düşünüyorum.. güzelyalı tarafından gitceklerle buluşabiliriz

@Berk Mercancı

Hala mı ? yaa

Önceden dediğim gibi benim için farketmez turlamaya niyeti olan varsa ben yarın ya da yarından sonra gelebilirim.
Zaten Torbalıdan gelicem .Bisikleti arabaya atıp öyle katılacam.Neresi olursa uyar bana :)

@Çağlayan
Başka sefere o zaman Çağlayan görüşürüz .

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
Merhaba Enes,
Pazar günü yağmur yağmaz ise katılacağım,zaten yağarsa iptal ediyorlar.kural olarak saat 10.00 kadar kaydını yaptırıyorsun ama geçen hafta 10,30 da hareket edildi.yanına yedek lastik al,patlarsa en arkadan teknik destek ekibi geliyor,grup beklemiyor.güzel bir organizasyon sağlık ekibide var.yol rahat bisiklet yolu,pek lastik patlamaz gibi.sasalı yolu üzerindeki geniş piknik alanında konaklanıyor,kalabalık sorun değil herkeze yer var .
Hava düzgün olursa inşallah görüşürüz..selamlar..

Şuanda olacakmış yağmur % 50 ihtimal deniliyo.. yağmurlul alın diye söylüyolar

Değerli arkadaşlar konu başlığınızı "Gezi Duyuruları" başlığı adı altına taşısanız daha çok kişiye ulaşabileceğiniz kanaatindeyim. İyi pedallamalar.

• Beğen
Tepkiler: enes savaş
@Hüseyin Caner

Merhaba,
Eğer tırmanış kısmı dediğiniz o Gümüldür dağı ise kesinlikle kondisyonsuz o yolu tavsiye etmiyorum.Gerçi ben İzmir'den Seferihisar'a gidip oradan o yoldan gitmiştim. Yazın o yol'da resmen ölüp kalıyordum. Gerçi ben aşırı yorgunluğun yanında yanıma fazla yiyecek alamamıştım. Kendimi markete zor attığımı hatırlıyorum ama arada başka bir yol var daha az yokuşlu ve biraz daha kısa yol. Oradan giderseniz daha iyi olur. Yalnız pek hatırlamıyorum yolu biraz araştırmanız gerekecek.
Kaskın yanında bisiklet forması, eldiven ve gözlük alırsanız iyi olur. Grup olarak Ege Pedal, İzmir Bisiklet Derneği, Çarşamba/Perşembe/Cuma Akşamı Bisikletçileri, Buca Pedal gibi gruplar turlar düzenliyor. Facebook'tan takip edebilirsiniz.

Eyvallah teşekkür ederim yardımların için öncelikle.

ahsettiğin ara yol sanırım Orhanlar üzerinden geçen yol. Mapsten araştırayım. Bisiklet edinip hafta sonları sürmeye başlarsam diğer ekipmalarıda en kısa sürede tamamlarım.

Tekrar teşekkür ederim.

merhaba arkadaşlar izmir üçkuyular civarındayım 8 yasında oğlum ile sahilde turluyoruz henüz çok yeniyiz bizlere eşlik edecek çocuklu arkadaşlar ile tanışmak ve birlikte daha uzak yerlere gidebilecek arkadaşlar varsa tanışmak isterim saygılarımla

bu konu pek tutmuyor.
genelde facedeki gruplar iş yapıyor.
forumda takılan izmirliler olarak pek bir organize yok

Olalim organize o zaman, bende face yok giremiyorum :(

hocam buluşulsada herkese rota uymuyor.
ben bucada oturuyorum, karşıyaka tarafındaki tur için izban kullanmam lazım. hal böyle olunca sıkıntı oluyor. diyorumki bisiklete kar etmek için biniyorum neden kart basayım. kendim pedallasam gelsem zaten karşıyakaya kadar başlı başına tur. trafikten gitmem gerek tehlikeli.

sana konak tarafına gel inciraltı kent ormanı vs gidelim desen aynı durum senin için geçerli. hal böyle olunca izmirliler buluşamıyor :D

Bostanlidayim. Sehir bisikleti ile 80 km ye kadar Tur davetlerine acigim:)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Geri