Scudo Sports

İzmir belediyesine yaptığım başvuru için gelen yanıt

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
2018 yılının AĞUSTOS ayında izmir belediyesine mail atmıştım..
Üçkuyular feribot iskelesinin önünden başlayıp Güzelbahçe yönüne gidilen BAHÇELERARASI yolunda
  • en ufak bir banket payı bırakmadıklarını,
  • araç sürücülerinin çok yakınımızdan hızla geçtiğini,
  • bu esnada yayalar için yapılmış olan kaldırımları kimsenin kullanmadığını,
  • bu kaldırımları hem yaya hem de bisiklet için ortak kullanım şeklinde yeniden yapmaları gerektiğini yazmıştım..

izmirliler bilir.. güzergah burası
532f2c392933.jpg

bugün yanıt geldi..
anladığım kadarıyla bu olayı gerçekleştirecekler
ama yine de emin olamıyorum tabi..
gelen yanıt şu şekilde..

f4922f45a405.jpg

SONUÇ;

yarın bir gün bahçelerarası yolundaki kaldırımları sökmeye başlarlarsa bilin ki ortak kullanım amacıyla yeniden yapacaklar..
ama yine de bunlara belli olmaz..
kaldırımları söktükten sonra gidip başka şeyler yaparlarsa hiç bana saydırmayın şimdiden söyleyeyim :D

Scudo
İzmir belediyemize bir güvensizlik var sanki, diyerek konuyu alevlendirirmişim..

İzmir şehir içinde yollar çok kötü. Yani öyle böyle değil gerçekten çok kötü. Çukurlar, çökmeler, mazgallar... Özellikle yol bisikleti kullanan arkadaşlar dikkat etmeli.

Konu özelinde yazıyorum önümüzde yerel seçim telaşından bu iş unutulur gibi geliyor . Yine de belli mi olur bakarsınız bir çırpıda halledilmiş ortaya iyi bir iş çıkmış ne dersiniz?

Yani yapmasalar bile cevap vermiş olması bir ilgilinin konuyu biryerlere aktarıyorum diye yazması bile bence olumlu bir davranıştır. Gelişme var Türkiyemde...

Guzergahtan gece gecmistim bayagi tehlikeli izmirin suruculeri degil de istanbul andavallari olsa orda her hafta bir olu cikardi ayrica da bolgedeki gece kulupleri tarzinda yerler otopark olarak kullaniyor o isi de cozmeniz gerek

Bu talebi bir vatandaş olarak zaten görevi olan belediyeye önermemiz ? Sizce de kütü bir durum değil mi arkadaşlar. Bu çevre düzenlemelerinden sorumlu mühendisler çalışanlar vs ne yapıyorlar acaba çok merak ediyorum. Sonuçta bu işin okulunu bitirmiş ve belediyenin o konumunda göreve başlamış insanların el ense yapmasından son derece rahatsızım.

Ankara belediyesinin verdiği yanıtı paylaşmaya utandım mazgallarla ilgili. Geliştirmişler sorun yok demişlerdi. Eskişehir yolunda mazgal yarıkları yola paralel haliyle çok tehlikeli .

"...değerlendirilmek üzere programa alınmıştır." bu demek oluyor ki bu yazıya cevap yazandan başka bunu gören kimse olmayacak. İzmir'de olduğundan demiyorum, ülkenin hiçbir yerinde bunu yaptırmanız mümkün değil.

• Beğen
Tepkiler: jazzpub
@Mehmet Metin Levent

Aynen öyle..
Bende Ankara belediyesine mail atmıştım ama tenezzül edipte cevap bile vermediler..
Hayır yani "Talebiniz ulaştı, en kısa zamanda yanıt verilecektir" şeklinde otomatik olarak yanıt bile gelse içim acımayacak..
Sonrada kalmış oy isterler.. Sen beni kale almazsan bende sana hah oyumu veririm..
Diyorlar ki Türkiye Cumhuriyeti`nin başkenti..
Büyükşehir..
Yollarını şöyle yaptık, asfaltını özel getirttik.. vs..vs..vs..

Ulaşım sorunu çözmek, alternatif güzergahları hayata geçirmek, trafik keşmekeşine çare bulmak, alt yapıyı düzeltmek veya onarmak senin işin zaten..
Bunları yapasın diye seni seçiyoruz..
Ama sen kalkıpta, "bisiklet yolu olmayan bir başkenti" yönetmek için benden oy isteyemezsin..
Seçecek doğru dürüst adam da yok..

• Beğen
Tepkiler: sccetin
Bu aralar seçim havası var. Başkan adayları noel baba gibi dolaşıyor. Kapıdan kovalasan bacadan giriyor. " Bîr emrin var mi abi" modundalar.
Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz.
Lafla peynir gemisi yürümez.
Lafla pilav pişerse deniz kadar yağı benden.
Seviyorum atalarımı;)

umarım yapılır ama umutlu değilim.

Başlığı görünce heyecan basmıştı. Cümleyi okuyunca hayal kırıklığı. Belki diyip umudumu yitirmemeye çalışıyorum.

@Türka¥ sana hassaten teşekkür etmek istiyorum. izmir e yerleşecek olursam bahsettiğin güzergah nerdeyse her gün pedallayacağım bir yol olacak. Dolayısıyla güvenli geniş bir yola ihtiyacım olacak. Sen bu çabanla, senden sonra o yolda bisiklet süreceklere de hizmet etmiş oluyorsun. kamuoyu oluşturmak gerekirse bizlerde belediye nezdinde bir etkide bulunabiliriz.

Yolu trafiğe mi kapatsak....

@jazzpub

Aman diyeyim.. Sakın...

Geçen sene "bizde sarı yeleklerimizi giyelim" diye bi konu başlığı açmıştım..
Sadece demokratik hakkımız olan ve yasalar çerçevesinde farkındalık yaratalım, dikkat çekelim, birleşip sesimizi duyuralım diye açılmış bi konuydu..

Aman diyeyim.. Ne teröristliğim kaldı.. ne vatan hainliğim..ne eşkıyalığım..
S A K I N..

Aynı damgayı sende yersin bu teklif yüzünden..
Hatta bence en kısa zamanda bu cevabını sil.. O kadar söylüyorum..

bende konakta oturuyorum. balçovada avm lere giderken bu yolu kullanıyorum. gerçekten tehlikeli bir yer. bir keresinde tırsıp kaldırımdan gittim ondada lastiğim patladı. hemen bende dilekçe yazıyorum. ortak bir hareket yapacak isekte haberim olsun.

amaç birilerini zengin etmek olmasa izmirden yarımadayı kapsıyacak havaray ağı kurulabilirdi aynı viyadük genişletilip bisiklet yolu olabilirdi

Geri