@celikzeki onerileriniz icin tesekkurler. Benimki klasik kampli bisiklet turu olmayacağı icin guvenlikli kamp yerlerini tercih edeceğim.
Şöyle ki tur bisikletiyle kamp attığımda bütün malzemelerim yanimda olduğu için hem rahat hareket edemiyor hem de kendimi oraya ait hissedemiyordum. İnşaallah yapacağım bu turda kamp yerine çadırımı (evimi) kurup yanima yük almadan bisikletimle o bölgede oturan birisiymiş gibi gönül rahatlığıyla hareket ederek yapilacak etkinlikleri yapip gezilecek yerleri de gezip tekrar evime (çadırıma) dönüp yemeğimi yapmayı, kitabimi okumayi, uyumayi düşünüyorum. Bu sebeple gözüm arkada kalmasin diye kamp yerlerini tercih edeceğim. Hoşuma giden yerlerde bir günden fazla kalabilirim hoşuma gitmeyen yerlerden ayni gün içinde de ayrilabilirim. Bu şekilde katlanir bisiklet inşaallah benim özgürlük alanimi genişletmiş olacak. Günün herhangi bir saatinde bulunduğum yerden ayrılabileceğim icin bir yere bağlı kalma gibi bir mecburiyetim olmayacak.
@Aazam bisikleti yeni aldim ve ramazan dolayısıyla dogru düzgün kullanamadim. Turum temmuz sonu gibi olacak. Heybe yerine sırt cantasi düşünüyorum otobüslere yukleme ve indirmede kolaylik olmasi için.Decathlon dan aldığım 30 lt lik çantayı kullanmayı düşünüyorum . Bakalim cantanin cadir ve matla sabitlemesini nasil yapacağız. Resimleri insaallah paylaşacağım. Bu arada heybe yada canta kullanilmasi konusunda forumdaslarimizin önerilerini bekliyorum.
@Özgür K. Öncelikle detayli yaziniz için tesekkur ederim.
Kamp malzemelerim var yemeğimi çayımı kendim yapacağım.
Zaten izmirde oturuyorum direk kuşadasına gidecegim. Paylasimin linkini vermistim benim turum sehir merkezleri odakli olacak. Merkezler arası geçişler otobüs ve dolmuşlarla olacak. Evett Dilek yarimadasi milli parkina zaman ayirabilirim sanirim. Güzel öneri.
Guvercinligi de ekliyorum listeye.
Bodrum ve turgutreisi de gezmek istediğim için turgutreiste bulamazsam mecburen kaldiginiz zetas kampingde kalacagim. Tekrar tesekkur ederim.
- Kusadasi ( önder ya da yat kamping )
- Didim (tavsan burnu milli parki)
- Güvercinlik
- Bodrum (zetas kamping- baska öneri varsa alabilirim)
- Ören (gle kafe)
- Akyaka
- Marmaris (çubucak kamping)
- Datça
- Dalyan ( forumdan tuna ünüvar kardeşimizin pansiyonu)
- Göcek
- Fethiye
- Kaş
- Demre
- Finike
- Kemer
- Antalya
- Belek
- Side ( boğaz kamping)
- Alanya (incekum orman kampı)
Son durum bu şekilde. Katkılarınızı bekliyorum.