nonsteril
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 728
- Bisiklet
- Tern
Merhaba arkadaslar daha once paylastigim Uzun tur için katlanır bisiklet önerisi konuda forumdaslarimizin yardimiyla katlanir bisiklet sahibi oldum ( tern d8)
Ramazan dolayisiyla pek binemedigimden ilgilenenler icin fazla yorum yapamayacagim ama insaalah saglam ve uzun yillar sorunsuz binebileceğim bir bisiklet hissi veriyor. Bisikleti aldik simdi gelelim turumuza 
Arkadaslar kamp yerleri ile ilgili forumda ve internette sayfalarca bilgi okudum. Fakat derli toplu ve gercekten kampi kullananlarin tecrubeleriyle bize rehberlik edecek bilgileri yeterince bulamadim. Bu sebeple bu konu basligini actim.
İzmirde
n alanyaya kadar sehir merkezlerine cok uzak olmayan, fiyati uygun (bu cok onemli
), dus, wc , elektrik olan ve en onemlisi BİZZAT KALDİGİNİZ kamp yeri tavsiyesi istiyorum. Bu konuda yardimlarinizi esirgemeyeceginizi biliyorum. Simdiden yardimlariniz icin tesekkur ederim.
- Kusadasi
- Didim
- Bodrum
- Ören
- Akyaka
- Marmaris
- Datça
- Dalyan
- Göcek
- Fethiye
- Kaş
- Demre
- Finike
- Kemer
- Antalya
- Belek
- Side
- Alanya
Sehir merkezi gecisleri genellikle toplu tasima ile olacak. Mutlaka uğra dediginiz yerler var ise onlari da ekleyebilirim.Fakat oncelik kamp yeri tavsiyesi. Lutfen kendi kamp attigimiz yerlerden tavsiyeler yapalim.
Ramazan dolayisiyla pek binemedigimden ilgilenenler icin fazla yorum yapamayacagim ama insaalah saglam ve uzun yillar sorunsuz binebileceğim bir bisiklet hissi veriyor. Bisikleti aldik simdi gelelim turumuza Arkadaslar kamp yerleri ile ilgili forumda ve internette sayfalarca bilgi okudum. Fakat derli toplu ve gercekten kampi kullananlarin tecrubeleriyle bize rehberlik edecek bilgileri yeterince bulamadim. Bu sebeple bu konu basligini actim.
İzmirde
n alanyaya kadar sehir merkezlerine cok uzak olmayan, fiyati uygun (bu cok onemli
- Kusadasi
- Didim
- Bodrum
- Ören
- Akyaka
- Marmaris
- Datça
- Dalyan
- Göcek
- Fethiye
- Kaş
- Demre
- Finike
- Kemer
- Antalya
- Belek
- Side
- Alanya
Sehir merkezi gecisleri genellikle toplu tasima ile olacak. Mutlaka uğra dediginiz yerler var ise onlari da ekleyebilirim.Fakat oncelik kamp yeri tavsiyesi. Lutfen kendi kamp attigimiz yerlerden tavsiyeler yapalim.