Scudo Sports

İzmir - Alanya arası kamp yeri tavsiyesi (katlanır bisikletle)

nonsteril

Forum Demirbaşı
Tepki
728
Bisiklet
Tern
Merhaba arkadaslar daha once paylastigim Uzun tur için katlanır bisiklet önerisi konuda forumdaslarimizin yardimiyla katlanir bisiklet sahibi oldum ( tern d8) IMG-20160615-WA0017.jpg Ramazan dolayisiyla pek binemedigimden ilgilenenler icin fazla yorum yapamayacagim ama insaalah saglam ve uzun yillar sorunsuz binebileceğim bir bisiklet hissi veriyor. Bisikleti aldik simdi gelelim turumuza :)
Arkadaslar kamp yerleri ile ilgili forumda ve internette sayfalarca bilgi okudum. Fakat derli toplu ve gercekten kampi kullananlarin tecrubeleriyle bize rehberlik edecek bilgileri yeterince bulamadim. Bu sebeple bu konu basligini actim.
İzmirde
n alanyaya kadar sehir merkezlerine cok uzak olmayan, fiyati uygun (bu cok onemli :) ), dus, wc , elektrik olan ve en onemlisi BİZZAT KALDİGİNİZ kamp yeri tavsiyesi istiyorum. Bu konuda yardimlarinizi esirgemeyeceginizi biliyorum. Simdiden yardimlariniz icin tesekkur ederim.

- Kusadasi
- Didim
- Bodrum
- Ören
- Akyaka
- Marmaris
- Datça
- Dalyan
- Göcek
- Fethiye
- Kaş
- Demre
- Finike
- Kemer
- Antalya
- Belek
- Side
- Alanya

Sehir merkezi gecisleri genellikle toplu tasima ile olacak. Mutlaka uğra dediginiz yerler var ise onlari da ekleyebilirim.Fakat oncelik kamp yeri tavsiyesi. Lutfen kendi kamp attigimiz yerlerden tavsiyeler yapalim.

Scudo
Manavgat belediyesinin side titreyen göl deki Boğaz kamping çadır 10 tl. Elektrik. Duş. tuvalet. Çamaşırhane. Mutfak deniz ve güvenlik var. Tlf ederek teyit edebilirsiniz

Konu önemli takip.

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
Şimdilik önerilen yerler. Diğer yerler hakkinda da bilgilerinizi paylasirsaniz sevinirim.

- Kusadasi ( önder ya da yat kamping )
- Didim
- Bodrum
- Ören
- Akyaka
- Marmaris
- Datça
- Dalyan ( forumdan tuna ünüvar kardeşimizin pansiyonu)
- Göcek
- Fethiye
- Kaş
- Demre
- Finike
- Kemer
- Antalya
- Belek
- Side ( boğaz kamping)
- Alanya (incekum orman kampi)

• Beğen
Tepkiler: Groims ve terazi
@nonsteril
Didimde 2. Koyu sorsan söylerler saat 2 ile 5 arası her gün rüzgar sörfü yapıyorlar (onlardan birisi de benim) mutlaka izle

• Beğen
@nonsteril
Bu arada başlığı çok net hatırlıyorum. Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız bol pedallı günler dilerim. Çok müthiş bir güzergah, ben pek fikir vermeyeceğim ama beğeniyle imrenerek takipteyim. Pedalına taş değmesin.

@nonsteril bodrum'da gümbet'te var bir tane.. pahalı ama başka yoktu bodrum merkezde.. marmaris'e giderken hisarönü'nde tabiat parkı var yine çok büyük bi yer, orası da pahalıydı.. kuşadası önder'i tercih edin geçen yıl 10 liraya kalmıştım..

• Beğen
@nonsteril Geçerken Isparta'ya uğrarsanız 20 metrekaresi 600 liraya kiralanan meşhur apartları var :koptum: Şaka bir yana Side'deki Antik Tiyatroya gidebilirseniz çok harika bi görüntüsü var

@Auron Sanchez saka kismini anlayamadim ama insaallah gidecegim yerlerdeki butun antik kentleri gezmeyi düşünüyorum.

@nonsteril Hocam Isparta'da baya pahalı apartlar onunla ilgili söylemiştim o sözü :agla: Çok güzel bi plan yapmışsınız umarım sorunsuz güzel geçer tatiliniz :)

Şuan örende çadırdayım :) gle, evet gle, kafe diye bir yer var kamp imkanı var 15tl çadır ücreti denize 20mt su duş ve tuvalet var. Didimde akbüke çadır attım sahile, tabi hiçbir imkan yoktu, tuvalet kafelerden, duş plajdan halledildi bedeva :). Kuşadasında erşah otel vardı 40tlden kaldım oda kahvaltı ben memnun kaldım rahat ettim. Bodruma gidecektim fakat c.tesi marmarise varmam gerekli o yüzden pas geçtim. @nonsteril yarın akyaka sonra marmaris, datça iptal bende, ölü denize kadar devam edeceğim yazarım buradan.

Marmaris te hisaronunde cubucak kamping var gecen sene 15 tlydi asker olanlar icin yan tarafta misafirhane marketi var uygun fiyata gida malzemesi alinabilir.

@celikzeki hocam biliyor musunuz bilmiyorum ama Bodrumdan Datcaya feribot seferleri var oradan marmarise gecebilirsin.

• Beğen
@ozalkadir feribot seferini biliyorum hatta rotamı öyle çizmiştim :) fakat Akyaka'yı görmek ve kamp kurmak istedim ve engeç cumartesi mamarise varmam gerekiyor, böyle bir güncelleme yapıp Didim_Ören_Akyaka yoluna döndüm. Marmaris'te yakın arkadaşım var ki şuan tura çıktığım bisiklet onun (benim bisikletim yok anlayacağınız) onda konaklayıp, dalyan_fetiye yapıp turu noktalayacağım.
@nonsteril Bayram tatilinde yollarda olmamaya özen göstereceğim, şuan bile tali yollarda çok taciz oluyor, şöförlerde bir yere yetişme kaygısı varken düşünemiyorum.

Eklemek istediğim illa kamp alanı olsun diye çabalama, gittiğin yerlerde araştırarak bedava kurarsın çadırı, yolda iki fransızla sohbet ettik uçakla bodruma gelip bisikletle geri dönüyorlarmış kamp muhhabeti oldu, kamping yerlerine para vermeye gerek yok herzaman kamp kuracak ücresiz bir yer bulunur dediler :) 10.gün 2kamp alanı, 1 otel, 1 çiftlik geri kalan 6 gün kafama göre alanlar.

Geri