@Ercan Bayram
İnanın sizleri aradım. Çok alışmışız birbirimize. Valla atlayın otobüse bu pazara gelin kalcak yer ayarlarım.
Sevgi ve selamlar.
@Ceyhun Pekuz
Banada çok ilginç bir yer olarak geldi. Onun için foruma taşıdım.
Sevgiler.
@theasfalt
Serkan merhaba.
İnşallah sende ilerde sevdiğin biriyle beraber tandemde pedallarsın. Çok güzel bir duygu.
Sevgiler.
@Hasan Hakan Koç
Hasan bey merhaba
özelden gelen bir mesaj oldu , ama başında Ata yazıyor sizin miydi o . Kaydettim. Cumartesi ve pazar istediğiniz yere pedallarız. Sadece şirinyerden geleceğimiz için çok erken olmasın . Konakta buluşabiliriz, herhalde. Forumdan gezi duyurusu yaparsanız biz ona göre buluşma yerine geliriz. Çok dik yokuş olmadıktan sonra, sizlerin yanında eşilik edebiliriz.
Sevgi ve selamlar.
Görüşmek üzere.
@athletic
Fatihcim. Cumartesi veya Pazar buralardaysan, İzmirde Güzelbahçe taraflarına bir gezi düzenleyebiliriz. Ben kısmetse perşembe günü sabahtan , Şirinyer, Konak , Alsancak, Kordon boyu, sonra da İnciraltı traflarına bir tur düşünüyorum eşimle.
Sevgi ve selamlar.
@edi55
@derya.k
Beğendiğinize çok memnun oldum. Ben İzmir de olsam burayı karış karış gezerim. İlk defa İzmirde bisiklet ile dolaşıyorum. 4- 6 yaşımda olduğum hariç
Sevgi ve selamlarımla.
@tırt Kaptan
Burası Bucanın kuzey tarafında Evka bloklarının oralarda bir yer. Yapay palmiye ağacı yedi göllerde, Mevlana ile arasında bir mahalle var. Ama çok haklısın, insan oraya bir palmiye ağacı diker gerçeğini.
Sevgiler.
@H.Can Demirel
Can merhaba
Baktım İzmir deki bisikletli arkadaşlar buraları yayınlamıyorlar. Bari ben buraları sizlere tanıtayım dedim.
İnşallah hafta sonu küçük bir grup kurup güzelce tur atarız , kısmet.
Sevgiler.