Scudo Sports

İzmir-26 Mart 2007 Buca Yedi Göller ve Tıngırtepe Mevlana Heykeli Gezimiz.

selam ender abi ve ilknur abla ...fotoğrafları merakla inceledim...keşke antalyaekibi olarak gelebilseydikte tıngırtepe'yi zincir tıngırtılarıyla bir inletseydik..
olsun hiç olmazsa, yanında ilknur abla var...
antalya ya dönünce pedalları çoklarız...umarım izmirli pedalcılarda size eşlik edeceklerdir...kendinize iyi bakın...kesintisiz pedallar...

serik'ten mustafa

Scudo
ender bey izmiri feht etmişsiniz tebrikler iyi tatiller bol pedallı günler

Ender bey Güzel ülkemizin bir güzel yöresini pedallıyarak bizlere de tanıttığınız için teşekkürler. Boş zamanlarınızın bisikletle tadını çıkartın helal olsun, sağlıklı ve kazasız günler önce sizin daha sonra tüm bisikletçilerin olsun..
Sevgiler..

@Ercan Bayram

İnanın sizleri aradım. Çok alışmışız birbirimize. Valla atlayın otobüse bu pazara gelin kalcak yer ayarlarım.
Sevgi ve selamlar.

@Ceyhun Pekuz

Banada çok ilginç bir yer olarak geldi. Onun için foruma taşıdım.
Sevgiler.

@theasfalt

Serkan merhaba.
İnşallah sende ilerde sevdiğin biriyle beraber tandemde pedallarsın. Çok güzel bir duygu.
Sevgiler.

@Hasan Hakan Koç

Hasan bey merhaba
özelden gelen bir mesaj oldu , ama başında Ata yazıyor sizin miydi o . Kaydettim. Cumartesi ve pazar istediğiniz yere pedallarız. Sadece şirinyerden geleceğimiz için çok erken olmasın . Konakta buluşabiliriz, herhalde. Forumdan gezi duyurusu yaparsanız biz ona göre buluşma yerine geliriz. Çok dik yokuş olmadıktan sonra, sizlerin yanında eşilik edebiliriz.
Sevgi ve selamlar.
Görüşmek üzere.

@athletic

Fatihcim. Cumartesi veya Pazar buralardaysan, İzmirde Güzelbahçe taraflarına bir gezi düzenleyebiliriz. Ben kısmetse perşembe günü sabahtan , Şirinyer, Konak , Alsancak, Kordon boyu, sonra da İnciraltı traflarına bir tur düşünüyorum eşimle.
Sevgi ve selamlar.

@edi55
@derya.k

Beğendiğinize çok memnun oldum. Ben İzmir de olsam burayı karış karış gezerim. İlk defa İzmirde bisiklet ile dolaşıyorum. 4- 6 yaşımda olduğum hariç;)
Sevgi ve selamlarımla.

@tırt Kaptan

Burası Bucanın kuzey tarafında Evka bloklarının oralarda bir yer. Yapay palmiye ağacı yedi göllerde, Mevlana ile arasında bir mahalle var. Ama çok haklısın, insan oraya bir palmiye ağacı diker gerçeğini.
Sevgiler.

@H.Can Demirel

Can merhaba
Baktım İzmir deki bisikletli arkadaşlar buraları yayınlamıyorlar. Bari ben buraları sizlere tanıtayım dedim.
İnşallah hafta sonu küçük bir grup kurup güzelce tur atarız , kısmet.
Sevgiler.

@Kevserseri
Kevser merhaba
Baktım kimse bu güzel yerleri tanıtmıyor bari ben tanıtayım dedim.
Sevgiler.

@k.tecimen
Kemal Abi merhaba
İnanın burda o kadar güzel yerler varki. Ama buraları bisikletle yeniden keşfetmek, bir başka güzel oluyor.
Sevgi ve saygılarımla.

@aydin

@zazoo

@borab

Merhaba
Sizlere buraları yeniden gösterebilmişsem ne mutlu bana. Ama daha çok dolaşıp o gezi resimlerinide sizlere sunacağım. Çok yakında.
Konur'cum, Ah keşke sizlerde yanımda pedallayabilseydiniz buralarda. Biz yanlız başımıza gezmeye pek alışkın değiliz. Bize biraz yanlız geldi burda iki kişi gezmek.
Sevgiler.

@Serkan Taşdelen

Evet Serkan'cım senin dediğin gibi, yukarda görünen yer Tansaş ve oraya Evka evleri deniyor, çok güzel mahalleler yapılmış, çok hoşumuza gitti bizimde buralar.
Sevgiler.
@goxelkurt

Gezi resimlerimizi beğendiğiniz için çok teşekkür ediyorum.

@mustafateke34

Mustafa'cım
Dediğin gibi bizim Antalya ekibi de burada olsaydı, yolları kaplardık, güzel olurdu.
Sevgiler.

@necod

Necip bey merhaba
Daha feth edilecek yerler var. Yavaş yavaş oralarıda feth ediceğiz. Ama sizlerde olacaktınız yanımızda süper olurdu.
Sevgiler.

@Necati Bilgen

Nerhaba Necati abi
Burad hep dolaştığımız anlarda hep sizleri, İstanbuldaki kalabalık ortamı düşündük. Burda şu ana kadar hep yanlızdık, inşallah cumartesi ve pazar bisikletli arkadaşları bulacağız.
İzmir'i de bisikletle gezmek çok zevkliymiş.
Sevgi ve saygılarımla.
Hoşçakalın.

Güzel canlar,Ender abi ve İlknur ablam meraba.
Naçizane siz güzel insanların üzerinden Bisiklet Forum Ailesi'nimn tümünün hakiki değerlerini paylaşmak istiyorum.
Bisiklet Forum Ailesi'nin tümü de siz güzel insanlar gibi ortak düşlere,ortak hülyalara ve ortak sevinçlere sahip olanlar.Yine tüm canlar siz güzel insanlar gibi,bisikletinin üzerinde mutlu olmasını bilen ve ortak düşlerin peşinden koşan insanlar.
Hayata geçirdikleri tüm seyirlere yüreklerinin rengini yansıtabilecek ruhi güzelliğe sahip bir Aileye sahip olduğumuzu bilmek beni fazlası ile mutlu ediyor.
Bu güzel Ailenin yüreklerinin nasırdan uzak kalmasını diliyorum.Paylaşımlarınız için bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum.
Yüregim ve Sevgimle...

Dünya Mevlana yılını yaşadığımız 2007 de, geziniz bence çok anlamlı olmuş.
Tüm dünyanın Mevlanayı tanıması, bizlerin de Mevlananın "gel gel, ne olursan ol yine de gel" derken aslında neyi kastettiğini anlamamız dileğiyle.
Paylaşım için çok çok teşekkürler. :)

ender abi diyar-ı mevlana' ya gitmişsiniz:)tebrik ederim sizlere hayranım.çok saygıdeğer bi çiftsiniz bazen düşünüyorum da inşallah diyorum evleneceğim kadın böle biri olur ve hep birlikte oluruz pedallarken bile.
bu güzel seyrinizi bizimle paylaştığınız için tekrar ve tekrar tşkr ederim.
yüreğinize sağlık
saygılar sevgiler

@candede

Can'cım merhaba
Nasılsın, Dün Ata ile senden bahsettik, kulaklarını çınlattık. Bisiklet ile gezerken onun mağazasının önünden geçiyorduk. Uğradık.
Sevgiler.

@Mesut Girgiç

Merhaba Mesut bey.
Mevlana heykelini görünce, ziyaret etmeden geçmek olmaz diye uğradım. Çok güzel bir anıt yapılmış. Benim hoşuma gitti. Her semazenin altındada ünlü sözler yazılı idi , çok güzeldi.
Sevgiler.

@Hasan Hakan Koç

Mesajınızı şimdi gördüm. Cumartesi yağışlı olmazsa, memnuniyetle sizin rotanızda gezebiliriz.
Sevgiler.

@elman_temel

Elman merhaba
Dediğin inşallah gerçekleşir. İnsanın sevdiği ile beraber pedallaması, bir başka güzel oluyor.

Sevgi ve selamlarımla.
Hoşçakalın.

her zaman her yerde hep ender abim ya brovo size hepimiz için gezin ender abi ve ilknur abla iyi gezmeler

@Ender Alıcıoğlu

Ender Bey gezinizin bu bölümünde beni anmanıza gerçekten çok sevindim, bir o kadar da duygulandım.çok naziksiniz.gerçekten çok teşekkür ederim.

Bizlerle paylaştığınız bu muhteşem gezi içinde ayrıca teşekkür ediyorum.

saygılarımla.

@muratgöktaş

Sağolasın Muratcım. Valla biz İlknur ablanla gezmeyi seven tipleriz. ne yapalım. Gezip gezip şimdide sizlere tanıtmaya başlıyoruz, gezdiğimiz yerleri. Eskidende bisikletsiz geldiğimizdede hep gezer ve fotoğraflar çekerdik, ama sadece bizler izlerdik çektiğimiz fotoğrafları, ama şimdi forumumuz sayesinde herkesin beğenisine sunuyoruz.
Sevgi ve selamlarımla. Derslerinde başarılar.

@M Kılıç

Murat'cım çok teşekkür ediyorum. İnan buca eğitimin ordan geçerken foto da alacaktık ama okul dağılımına denk gelmişiz, kalabalık olunca çekemedik.
Ama daha hava müsade eder gezerse İzmir den hatıralar canlandırırız, sizler için.
Sevgi ve selamlarımla.

Selamlar benim ewim yedigöllere çok yakın Ewka 1 de oturuyorum size bu gezide eşlik etmeyi çok isterdim yolunuz düşerse tekrar yedigöller mewlana taraflarına eşlik etmekten mutluluk duyarım...gencizmirli@hotmail.com

Geri