Scudo Sports

iyiki satmamışım - ben ona çelik diyorum

Scudo
hakan çok güzel olmus fotoların gerisi yeni focaya benziyor ama yanılmısta olabilirim neresi acaba selamlarımla

bencede iyiki satmamışsın ufak tefek modifiyle bir canavar olmuş güle güle kullan abi
iyi pedallamalar

• Beğen
Tepkiler: Hasan Hakan Koç
Hasan merhaba,

İyiki emektar dostunu satmamışsın:) Harika görünüyor işin içerisine el emeği ve göz nuruda girince daha bi güzel oluyor:) Umarım sağlıklı ve neşeli bir şekilde uzun yollar katedersin.Muğla tarafına yolun düşerse birlikte pedallamaktan onur duyarım.

Saygı ve sevgilerimle...

• Beğen
abiiiiiiiiiiiiii yahu ne zmn geliyorsun bursaya:)
hakan abim ellerine sağlık çok güzel olmuş kazasız belasız pedallamalar:)
bursaya geldiğin zamn bi tur verirsin artık:D

• Beğen
ya ama haksızlık bu :(:(:(
ben o sarı bisiklete hayran idim zati:) ben de bu nasıl meydana geldi diyordum:9 demek böyle imiş.
ayrıca sarı siyah fotodaki poz süpper:) eliinize sağlık sayın hasan hakan koç:9
o minibüsün bitap hali ve yanında seyreden full donanımlı bisikletçi ve parlayan bisikleti inanılmaz olmuş. kesin haftanın fotosu olur o poz...:)

güle güle, güzel günlerde kullanın...

• Beğen
abi valla süpersin yaa nasıl yapabildin bu boya işciliğini anlamadım bisiklete resmen renk gelmiş tek kelime ile iyiki satmamışsın!!!

• Beğen
benim vazgeçemediğim yol bisikletim var.onca yıla rağmen taş gibi duruyor,sadece boyasında az bir deforme var.
iyi ki satmamışınız gerçekten bence çok iyi etmişiniz,kesinlikle ben de satmayı düşünmem.bir gün yolda karşılaşırız umarım,sizi görünce hemen tanırım.bol pedallı sağlıklı kanal ızgaralarından uzak günler dileği ile.....

• Beğen
hakan abi hanı derler ya onnumara olmus dıe
walla ole olmus elıne sglık cok guzel duruo cok da guzel bır fıkır paraya cok sıkısmadıkca bısıklet satılmaz görusundeyım(tabnı bısıkletcı deılsen:))

• Beğen
güzel calısma olmus arkadaki shıamano attırıcı yıda yeni takmıssın ve arka jant degişmis bu da iyi olmus arka taraf saglamlasmıs orta attırıcıyı ve aynakolu da degistirmişşin ve fren sistemindeki oynamalarla işlemi tamamlamısın
kazasız günlerde kullnmanızı dilerim

• Beğen
ne diyeyim. bir bisiklet bu kadar güzelleştirilebilir. gerçekten satmamakla çok iyi etmişsiniz.

Her cumartesi çelikle 40 km yapıyoruz bizi götürüyor getiriyor sağ olsun :) ..İnşallah yeni pabuçlar alacağım ona pek sevinecek, bir de kulak adaptörü buldum mu, ruble ve arttırıcılarıda yenileyeceğim.... yani yeni ciciler alacağım kızıma.:)
Çok teşekkürler dostlar güzel yorumlarınız için..:)

Geri