Scudo Sports

iyiki satmamışım - ben ona çelik diyorum

abi özel mesajın için teşekkürler . bende sizi çok seviyorum. ancak birşey dikkatimi çekti. ben size hasan mı yoksa hakan mı diyeyim diye sordum. hakan dediniz. ama forumda herkes hasan abi diyor.

Scudo
@Hasan Hakan Koç

İnsanın kendisinin boyayıp topladığı bisikletine binmeside ayrı zevkli oluyodur heralde.
Ayrıca fotodaki şu suluğun üstünde yer alan kollar :) ne işe yarıyor acaba
Merak ettimde:rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: Hasan Hakan Koç
Helal olsun diyorum Hasan abi , iyi iş çıkartmışsın .. Bisiklete yeniden bir hayat vermissin tebrikler , güle güle kullanman dileğiyle ...

Bülent Özer abimizin bana daha önceden sölemiş olduğu bilgi üzerine onlarr ince yapmak icin daha kullanışlı olan eski tip vites kolları .. Günümüz mekanizmasından farklı ayarı manuel veriosunuz ..

• Beğen
bisikleti yaklaşık 30 dakika önce viydüğün orda gördümm:) hakan abide üstündeydi. şöyle uzaktan bir selamlaştık...

• Beğen
abicim sen bu boya işini kapmışsın helal valla süper olmuş eline yüreğine sağlık saygılarımla.yalnız pedal kalpiyerlerini nereden bulduğunu soracaktım aynı pedaldan var bende bulamadım da bilgi verirsen sevinirim

• Beğen
bisikleti bu kadar cok seven bir insanın eline gecen bisikletler ben ce cok şanslı harika bir iş yapmışınız gercekten küllerinden doğmuş bir bisiklet

• Beğen
işte gerçek bir bisiklet tutkunun bakışları bu resim bence çok şey anlatıyor parayı bastırıp karbon bisiklet almakla olmuyor bu işler... tozuna, yağına pasına bulaşmak lazım, saatlerce emek etmek lazım .hakan abi bakışların 10 numara bu resimi pc ye kayıt ettim.

http://img45.imageshack.us/img45/3180/resim028oq2wz3.jpg

• Beğen
hepsinin hikayesini anlatsanız hoş olabilir ben merak ediyorum mesela
bu çok güzel olmuş kazasız sürüşler

• Beğen
hoş olmuş abi eline sağlık. eskiden benimde böyle çalışmalarım olmuştu. üzerindeki yazıları bile boyayla yazmıştım. süper olmuştu ama mat siyah olmasındanmıdır bilmiyorum çabuk çizilmişti.
aahh.. ne günlerdi :rolleyes: :rolleyes:

• Beğen
Hakan abi gerçekten çok hoş bisiklet:)
yine çok şanslıyım ki bu bisikletinde gerçeğini görme şansım oldu :)
ee abi ne zaman turluyoruz yollarla ? :)
bu arada senin diğer yoluda motis te gördüm bugün
hayrola bi problem çıkmadı değil mi?

• Beğen
@Özgür!

özgürcüm bu hafta kimse gelmedi ben mehmet abinle bademler köyü tarafına gittik bu hafta birşey yaparız inşallah turu erken belirleyelim forumdan gelmek isteyenler olursa onlarda katılsın . ;)
sorma bugün payamlı yolunda çant telim koptu :( arka teker 8 oldu valla motiste ön araka yeni tel dizilecek :D

@Hasan Hakan Koç

tamamdır abi belirleyelim erkenden:)
gelmek isteyen varsa bekleriz

cillop desem yeridir :)
kazasiz belasiz surusler dilerim ;) renk gecislerini cok begendim valla
hayirli olsun ikinci defa :)

• Beğen
sevgili hakan. ellerine sağlık çok güzel olmuş. biz her pazar urla tarafına gidiyoruz. belki bir gün tanışırız.

@galapagos

inşallah belki bu hafta urla yaparız hava güzel olursa bizim arkadaşlar altın kumda denize bile giriyorlar . olur valla niçin olmasın ama ben tek başıma karar veremiyorum bir kararlaştıralım buraya biryere konu açarız .

Geri