Scudo Sports

İyiki doğdun Xcangel

Scudo
Doğum günün kutlu olsun;Aylin abla:)
Size ve Hasan abiye ömür boyu mutluluklar dilerim.
Nice mutlu yıllara,sağlıcakla kalın

• Beğen
Tepkiler: Hasan Hakan Koç
iyiki doğdun iyiki bizimlesin nice mutlu yaşlara :)

@Hasan Hakan Koç

Çok tesekkür ederim...Mesajin beni çok mutlu etti.Hersey için tesekkür ederim...:D
@M.Huzeyfe ÇAVUŞOĞLU
@goxelkurt
@Murat CER
@Önder
@tnt

@Efe Yıldırım
@selay3teker Selaycim can dostum çok tesekkürler;)
@nikanam

Sevgili dostlarim iyi dilekleriniz için tesekkür ederim.Sizlerle tanismami bir sans olarak degerlendiriyorum.İyiki varsiniz...:)

HAdiii CNmm !! Aylin abla Hakan abinin eşimi ? :D abowwwwwww !! bi yaşıma daha girdim :D dur bakam kim kimin neyi,kimin fesi bi araştıralım, neler cıkıcak daha :D:D

aylin ablacım doğum gunun kutlu olsun, Allah eşinle, çoçuğunla mutlu huzurlu uzun bi hayat bahşetsin :) seni çok seviyoruzz ! :) ( hakan abi kadar değil :D )

Mutlu yıllar, Allah sevdiklerinizle beraber mutlu,sağlıklı ve uzun ömür versin.

Hasan Hakan abime de selamlar (Gönüller bir)

Her ne kadar tanışmamış olsakta,Hakan abimin eşininde ,kendisi kadar mükemmel bir insan olduğunu tahmin edebiliyorum.Hayatınızdan mutlulukların hiç eksik olmaması,sevdikleriniz ile uzun yıllar beraber olmanız dileği ile...

NİCE MUTLU YILLARA

Sevgi ve Saygılarımla

kaç kişi varki şu hayatta böyle kafa kafaya verdiğinde güle oynaya muhabbet edilecek... ben 2 tane tanıyorum.. biri hakan abi diğeri aylin.. sizleri tanımanın verdiği mutlulukla yazıyorum bu mesajı...

göz yaşıdır doğduğumuz an... ve son ağlamamız o gün olması dileğimle doğum günün kutlu olsun... mutlu neşeli sağlıklı ve huzurlu dahada önemlisi hakan abi ve jr hakanla uzun ömürler aylin...

Geri