Scudo Sports

İtiraf köşesi

dün, arabasının bagajından çıkardığı oltasını bisiklet yolunu tamamen, boydan boya kapatacak şekilde yere koyan şahsın dünyayı kirletmesine yol açan ebeveynini saygı ve sevgiyle anmak...yoo , biliyorum niyetini ve tıynetini...sen bir itsin ve ben ne zaman bir it görsem gözlerim etrafından dolanacak bir çalı arar ve zaten dün de öyle yaptım , olta bütün yolu işgal edince çimenlere dalarak bu rezaleti arkamda bıraktım.Belki de o şahsa bu yolun bisiklet yolu olduğunu nazik bir dille anlatmak ve oltayı yoldan kaldrmasını rica...yok be ne ricası ne ne nezaketi, bunu yapan bir canlı ile insanca diyalog kurulabileceğini düşünmek ayıların klasik müzik dinletilerek uysallaştırılabileceğini düşünmekten farksızdır.

• Beğen
Tepkiler: AliÇimen
Scudo
Bugünlerde özellikle bisiklet yolunda yürüyüp afedersiniz mal gibi suratıma bakanlara iyice ayar olmaya başladım.

itiraf ediyorum.bazen kaldırıma cıkmak zorunda kalıyorum bu sürecte karsımdan gelen yayalar sağa sola kacmadan üzerime geliyor ve ben yön değiştiriyorum ,bazen durmak zorunda kalıyorum.işte bu kişilere cok küfür ediyorum..

Motosikletimin onarımı nerdeyse kendi maliyetine yakın tuttuğu ve motosiklet olmadığı için günde 14-18 saat arası(bazı günler daha da fazla) bilgisayar başında oturmaktan kendimi 2-3 saat de olsa alıkoyacak bir araç olduğundan bisiklet kullanıyorum. Ve günde iki paket sigara içen biri olarak her yokuş çıkışımda bisikletten nefret ediyorum:booo:

İtiraf ediyorum, forumda Türkçe'yi düzgün kullanmayanlara çok sinir oluyorum. :)

Itiraf ediyorum. Forumda gun boyu saga sola kufreden bu kadar kisi oldugunu bilmiyordum. [emoji4]

@Dizdar MERT
Seninki sinirli şirin gibi olmuş
Nefret etmekten nefret ediyorum

• Beğen
Tepkiler: banko
sene 1998 ilk bahar aylarının sonlarıydı.
evde kömürlü sobamızı yakmıyorduk çünkü havalar güzeldi.
dışarıda yaşıtım olan ufak çocuklar cıvıl cıvıl oynuyorlardı.
sanırsam cumartesi yada pazar günlerinden biriydi...
dedimki anneme.
ben dışarı oynamaya çıkıyorum.
annem bana bi bakış attı ve... ayetel kürsiyi ezberledin mi? dedi.
ben şok ben vefat. ezberlememiştim çünkü. titrek bi sesle hayır dedim.
otur oturduğun yerde ayetel kürsüyü ezberlemeden çıkamassın demişti.
bende kuranı kerimi elime alıp ezberlemeye çalışıyordum. yarım sayfa ezberi nasıl yapayım ufacığım bide.
dedim ki kendi kendime. sen misin beni dışarıya bırakmayan.

hemen abimin bilgisayarını açıp ses kaydedicisini başlattım. kitaptan okurken de sesimi kaydettim.
sonra anneme dedim ki bak ezberledi okuyorum.. çaktırmadan mouse ile play tuşuna basıp anneme ses kaydımı dinlettim.
annemde afferim benim yavruma deyip dışarı çıkmama izin vermişti. :cool:
hiç pişman değilim :krnz:

• Beğen
Tepkiler: qtay ve Berke
@chnkrmz

http://orig15.deviantart.net/75b8/f/2010/315/4/c/wario_electric_shock_by_warnerc-d32nz9q.gif

İtiraf ediyorum ateistim, ilkokuldan bu yana da din derslerinden hep nefret etmişimdir. Müslüman değilim ve yıllar boyunca bunun bilinmesine rağmen, okulda dua ezberlemek zorunda bırakılmak hiç hoş değildi. Din dersi zayıf olan tek ben vardım. İnanış konusunda hoşgörülü olmayanlara selam gönderiyorum.

@Deniz Tezcan
http://orig15.deviantart.net/75b8/f/2010/315/4/c/wario_electric_shock_by_warnerc-d32nz9q.gif cız yapar :)

Önüme kontrolsüz çıkan her türlü araç ve yayanın arkasından içimden küfür ederim.

Ben disimdan ediyorum galiba o küfrü [emoji51]

Triban 3 ile araziye giriyorum ve çok zevk alıyorum :) Bileklerimde iki saatlik bir ağrı oluşturuyor ama ''Ay çizilmesin'', ''Yazık ediyorsun bisiklete'' ve ''Arazi yapacaksan MTB al'' tarzı yorumlardan nefret ediyorum. Gücünün yettiğince tüm heveslenilen şeylerin yapılmasının gerektiği düşünüyorum. Ayrıca dünya malı.. My Life My Bicycle :D

İtiraf ediyorum. Salcano City Fun 70 ile 6 aydır düzeyli bir birlikteliğim var. Ancak ben, Salcano Sram Apex 030'u seviyorum ve bu duyguya engel olamıyorum.
İçten içe seviyorum. Platoniğim ve bisikletimin bu durumdan haberi yok.

• Hahaha
Tepkiler: qtay
İtiraf ediyorum komurlukte bulunan hurda bisikletten civata caldim(gecenin bi vakti lazim oldu dayanamadim) . biri kullanmaya calissa geri verecektim . sonra o bisikletide ordan başkası çaldı. Yarabbim sen affet . [emoji30]

İtiraf ediyorum;
Ne kadar karşı çıksamda geçenlerde 3 bardak çifte (duble) rakıyı üçer yudumda dikip tarla yollarına sürdüm dağ bisikletini.
Bir oturamak görüp bir saat kadar karanlıkta (gözüm karanlığa alışıp aydınlık görünceye kadar) oturup tekrar eve sürdüm. Yıkanıp yattım.😅
Ne hikmetse sürerken değilde durunca sallanıyordum.

Geri