Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İtiraf köşesi

Scudo
Bisiklet sürerken arabaların sıkıştırmasından nefret ediyorum. Büyük ve güçlü olmadığım için yolda laf atanları dövememekten nefret ediyorum. Babamın sen yarışa girsen kazanamazsın klüp arama diye dalga geçmesinden nefret ediyorum. Matematik yazılısından sürekli 65 almaktan nefret ediyorum. Arkadaşlarımın sürekli küfür kullanmasından nefret ediyorum. Küfür kullananlardan nefret ediyorum ama bütün arkadaşlarım küfür kullandığı için onlarla konuşmadığımda arkadaşım kalmamasından nefret ediyorum. Annemin ve babamın bisiklete karşı tavırlarından nefret ediyorum. Altından arabayı eksik etmeyenlerden nefret ediyorum. Siyasilerden nefret ediyorum. Kişi başına düşen milli gelirin yalan yanlış açıklanmasından nefret ediyorum. Yol bisikleti alamamaktan nefret ediyorum. Nükleer füze kalkanı tartışmalarından nefret ediyorum. Klasik müziğin bazı kişiler tarafından aşağılanmasından nefret ediyorum. Küresel ısınmadan ve onu doğuran her çeşit fabrika, taşıt sprey vb. den nefret ediyorum. Babamın bir türlü iyileşememesinden nefret ediyorum. Sigara, içki ve uyuşturucudan ve onları satanlardan nefret ediyorum. Dini sömürenlerden nefret ediyorum. Kendimden 3 yaş büyük birini sevip bunu ona söyleyememekten nefret ediyorum. Kendini beğenmişlerden , sonradan görmelerden, cimrilerden, şerefi az olanlardan,hatta hiç olmayanlardan, sırada İSTİKLAL MARŞı okurken sesi çıkmayanlardan, ANDIMIZ ile alay edenlerden nefret ediyorum...

Şu an çalıştığım iş yerimdeki ustama ithafen:

- Ustacığım iyi adamsın hoş adamsın fakat muhabbetine doyamıyorum(!),

- Sağın solun belli olmuyor sana birşey diyeceğimde ne tepki vereceğini kestiremiyorum

- Sabahları saat 10.00'dan aşağı işe gelmiyorsun mümkünse saat 13.00'dan da aşağı gelme :D

- Biliyorum bu işte çıraklıktan yetiştin fakat klasik usta-çırak ilişkisini bırak artık. 1 tane olsun ayda 1 olsun espri yap gözünü seveyim.

- "Ben ustayım" diyorsun. "Ben bilirim" diyorsun. İnşallah bir gün "Keşke" demezsin!!!

- Bizi birşey bilmez zannediyorsun. Evet senin ustalığın olan konuda sana birşey diyemem fakat bana laf sokmaya çalışma ayna gibiyimdir geri döner o laflar şahsına :)

Bu kadar yeter sanırım.... :)

Sahilde bisiklet sürerken korna çalıp bisiklet yolunu gösteren sürücülerden nefret ediyorum.
Sahildeki bisiklet yolunun girişine araba parkedenlerden nefret ediyorum.
Sahilyolunda şişe kıranlardan nefret ediyorum.
Bisiklet yolundan yürüyen yayalardan nefret ediyorum.... söylemekle bitmezki.

İtiraf ediyorum; sinyal vermeden dönen araç sürücülerine, sağına soluna bakmadan şerit değiştiren araç sürücülerine, üzerime kıran araç sürücülerine, trafikte laa oglum bu yaşta bisikletmi sürülür diyip bu sporu basitleştiren ve küçük görenlere bağzen içimden bağzende yüksek ses ile pis küfür ediyorum...

İtiraf ediyorum ister istemez çevremde "bisiklete biniyorum karbon yok spor oluyor hem bacak kası filan" imajı çizsem de motorlu araçların çok büyük hastasıyım
Hem bizim motor bisikletten ucuza geliyor, valla bak :D

Itiraf ediyorum bisikletimi satamadigim icin cok sinirleniyorum. Öldum fiyattan mal almak isteyenlerden, cebinde parasi olmadan pazarlik yapanlardan cok sıkıldım. Ama küfretmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
İtiraf ediyorum şimdiye kadar gözüme kestirdiğim 3 tane aracın dikiz aynasını kırdım.Sorun bana pişman mıyım? Değilim, yine olsa yine yaparım.Canımı tehlikeye atıyorlardı.Ne sövmüşlerdir ama bana olsun :D :D

• Beğen
Tepkiler: gozdebobi
İtiraf ediyorum,emniyet şeridi olmayan yolda o hafriyat kamyonlarının o çirkin sesi beni ürkütüyor direksiyona yapışıyorum,elit kesim diyebileceğimiz yakışıklı arabalarıyla bizi sıkıştıranlara ayrı onlara özel küfürler saklıyorum..

Geri