Bisiklet sürerken arabaların sıkıştırmasından nefret ediyorum. Büyük ve güçlü olmadığım için yolda laf atanları dövememekten nefret ediyorum. Babamın sen yarışa girsen kazanamazsın klüp arama diye dalga geçmesinden nefret ediyorum. Matematik yazılısından sürekli 65 almaktan nefret ediyorum. Arkadaşlarımın sürekli küfür kullanmasından nefret ediyorum. Küfür kullananlardan nefret ediyorum ama bütün arkadaşlarım küfür kullandığı için onlarla konuşmadığımda arkadaşım kalmamasından nefret ediyorum. Annemin ve babamın bisiklete karşı tavırlarından nefret ediyorum. Altından arabayı eksik etmeyenlerden nefret ediyorum. Siyasilerden nefret ediyorum. Kişi başına düşen milli gelirin yalan yanlış açıklanmasından nefret ediyorum. Yol bisikleti alamamaktan nefret ediyorum. Nükleer füze kalkanı tartışmalarından nefret ediyorum. Klasik müziğin bazı kişiler tarafından aşağılanmasından nefret ediyorum. Küresel ısınmadan ve onu doğuran her çeşit fabrika, taşıt sprey vb. den nefret ediyorum. Babamın bir türlü iyileşememesinden nefret ediyorum. Sigara, içki ve uyuşturucudan ve onları satanlardan nefret ediyorum. Dini sömürenlerden nefret ediyorum. Kendimden 3 yaş büyük birini sevip bunu ona söyleyememekten nefret ediyorum. Kendini beğenmişlerden , sonradan görmelerden, cimrilerden, şerefi az olanlardan,hatta hiç olmayanlardan, sırada İSTİKLAL MARŞı okurken sesi çıkmayanlardan, ANDIMIZ ile alay edenlerden nefret ediyorum...