Scudo Sports

İTALYA' da Bisiklet kampı

Mustafa İçdağ

Forum Bağımlısı
Tepki
3.216
Ben, Muzaffer ve Özgür arkadaşlarımla uzun zamandır yapmayı düşündüğümüz İtalya bisiklet turunu sonunda gerçekleştirdik. 5 mayıs- 9 Mayıs arası dört günlüğüne Adriyatik kısında Riccione'de (Rimini yakınında) bir otelde konakladık (Hotel Baltic) ve günlük bisiklet turlarımıza buradan "Romagna, Tuscany ve Marche" bölgelerine doğru farklı rotalarda çıktık.
İtalya'da Bologna havaalanına indikten sonra bir araba kiraladık ve bisikletleri yükleyip Riccione'ye geldik.
Geldiğimiz gün Otele yerleşip ve bisikletleri monte etmek saat 17.30 u bulduğundan sadece kısa 45 km. lik bir tura çıktık.

1. Gün: 7 numaralı parkur ( kırmızı çizgili) 160km. ve 2000mt. irtifa toplayan bir turdu. Romagna'dan çıkıp Tuscany'ye kadar gidildi. Muzazzam bir parkurdu. Yollar peyzajlar çok güzel, 10-12 km. varan tırmanışlar ( max. %5-7 eğim). Yolların eğimleri çok güzel ayarlanmış, bazı yerlerde % 10-14 e varan eğimler vardı gerçi ama kısa mesafeler olduğundan sıkıntı olmadı.

2. Gün: 12 numaralı "Montefeltro" turu (yeşil çizgili) yapıldı. Biraz daha hafif bir parkurdu, 140km. ve 1100mt. irtifa yapıldı.
Eh bu turdan sonra bende bacaklar bitti, üçüncü gün turu biraz dinlenme amaçlı yaptık.

3. Gün: Riccione den çıkıldı ve Cesanatico'ya kadar düz bir parkurda
80 km. yol yapıldı. Cesenatico bugün İtalya turunun 12. etabınında geçtiği bir yer ve ayrıca Marco Pantani'nin de doğduğu bir kasaba. hazır oraya gelmişken müzesine gidelim dedik fakat maalesef 12.30 da kapandığından ( 15.30 da açılıyordu :mad: )içeri giramedik. Çok güzel bir balıkçı kasabası burası.

Gerçekten çok keyifli bir tur oldu, günde üç öğün dahil otelin günlüğüne 55€ verdik ve gayet temiz, düzgün bir yerdi.
Aklınızda olsun; THY bisiklet valizleri için 30€ alıyor.

Tour is powered by Campagnolo 11s
http://(link) (link)

Scudo
İmrenilecek bir gezi olmuş..Paylaşım için teşekkürler..
.
.

• Beğen
Tepkiler: akdenizlim2005
o hafta sonu İznik turum olduğu için İtalya turu teklifini geri çevirmek zorunda kalmıştım umarım gelecek sefer progralarımız çakışmaz size katılabilirim...:):):):):):):):):):)

gerçekten süper bir tur olmuş :) Bisikletleri taşırken uçak için nasıl bir valiz kullandınız yada nasıl oluyor bu bisikleti uçağa koyup yurtdışına gitmek?bende ilerde bu tarz şey düşünüyorumda :)

Merhabalar Mustafa abi,

Fotoğraflar her şeyi çok iyi anlatıyor,İtalya, bisiklet sporunun beşiği ve mabedi dersek yanlış olmaz.

İnsanların gündelik yaşamına bisikleti bu derece almaları çok güzel bir görüntü,ileri medeniyet bu olsa gerek herhalde.
Güzel hanımların fotoğrafları bir harika.

Kendi adıma imrendim diyebilirim,çok güzel bir paylaşım olmuş.

Sizlere çok teşekkür ederim,

En kısa zamanda görüşmek ümidiyle,
İlkay,

@Batuhan Keleş

Kusura bakmayın bazı fotolar yüklenmemişti ilk baktığımda şimdi gördüm valizleri :)

Mustafa abi harikasınız!
Hafta sonu Özgür'lerle birlikteydim. İtalya yaramış. Canıma okudular. Adamlar tırmandıkça tırmanıyorlar. Hiç insanca binmedik :)

bisiklet üstünde abiye kıyafetlerle böylesini ilk kez gördüm file çorapla bisiklet :) gerçekten çok güzel yerler darısı başımıza :)

Budur umarım yurddışında tur yapmak isteyen arkadaşlara örnek olur TEBRİKLER

Gerçekten çok güzel kareler, benim etraftan ziyade gözüm looklara takıldı eh biraz doğal olarak.

Offf of ki off...harikasınız,süpersiniz,çılgınsınız güzel abilerim...O özgürlüğün tadına varmak muhteşem olsa gerek...Ayaklarınıza sağlık daha nice güzel turlarınız olsun inşallah...

Vay vay vay, ayaklariniza saglik Mustafa abi. Supersiniz.

bu konuyu yutdışı bölümüne açmasaydınız heralde 1000 adet yanıt falan olurdu buraya pek kimse bakmıyor sanırım :) görülmeye değer bi tur gerçekten harika :)

Geri