Scudo Sports

işte buda benim CESUR'um

kazasız belasız bol keyifli sürüşler ve bol bol ekşın dolu günler dilerimç..:)

Scudo
@Ercan Bayram

erkan abinin kullandıgı frenler benımdi
onun hakındakı yorumları ben yapayım sana
kesınlıkle cok muhtesem frenler
rahatlıgı, frenın tutusu cok enfes
balata ayarınıda fren kolun uzerınde bulanan kırmızı dugmeyle ayarlayabılırsun
fren kolunun uzaklık yakınlık ayarınıda yapabılıyorsun
agırlıgına gelıncede buna dıyecek bısey bıle bulamıyorum cunku elde yok hıssını verıyor

erkan abi yenı cesurun hayırlı olsun ilk ben koyacaktım resımlerı ama sen benden once davrandın, yorum yok...

Çok güzel olmuş Erkan. Güle güle eskit.

durdun durdun sonunda turnayı gözünden vurdun. hayırlı olsun. kazasız sürüşler. bu cesur kadro yerli mi?

• Beğen
Tepkiler: Hasan Hakan Koç
kadro almanyadaki cesur firmasından geldi kadro fiatı 250
evro artı kargo 40 evro isteyen olursa yardımcı olurum gelmesi için

bu arada frenler hakkında arkadasınmızın dediginden daha fazla bişey dememe gerek yok sanırım sadece şahane desem

abi ya ben burda birşeye dikkat ettim maşanın üzerindeki şaft borusu gerekenden daha uzun olduğu için sanki dışarıda bırakılmış gibi haksız mıyım abi çok köt duruyor bir trialci için büyük tehlike Allah korusun çarparsın felan o çıkıntıya saygılar abicim ben kayseriden galip

artık oyle degil bende senin gibi düşünüp aparatları asagıya taktım teşekkür ederim

evet geçen hafta kaçkardaydın canlısı gerçekten süper bi bisiklet hayırlı uğurlu ola:)

Sevgili Erkan,
Ona makina diğeceğim,canlısını da gördüm tek kelimeyle mükemmel,sana yakışan bir duruşu var.Kazasız keyifli sürüşler,pardon sürüş yanlış bir kelime oldu,sürüş olabilmesi için iki tekerin aynı anda ve sürekli yerde olması gerekir...

merhabalar erkan.efor bisiklette karsilasmistik.bisikletine azda olsa binmistim.sanada bu yakisir.kazasiz belasiz surusler

wawww ortalığı yalıp kavurmuşun dostum,boll bol ekşın lı dakikalar diler süperr hayırlı olsunn ,

hehe :)abi bisikleti ben çoktan gördüm ama yorumu eksik etmeyim güzel olmuş :D:D

Hayırlı olsun güle güle kullan :)
Kron Xc 1000 içinde teşekürler tekrar ellerin dert görmesin ;)

büyükada yarışı günü yakından görme imakanım oldu gerçekten çok ii.
erkan abi güle güle kullan.mazorçiye:)D) bittmi:D:D:D:D

Abi bir haftadır internete giremiyordum...Yorumlarımı yazamadım...

Hayırlı olsun öncelikle:)
Gerçekten istediğin makinaya kavuşmuşsun;)...

Güle güle kullan, sağlıklı uç:D:D

Geri