Sadece size özel değil, genel bir yazım tabiri olarak ve konuyu okuyan herkese hitaben kullanılmıştır "bakınız". Belki bu sele modelini Shimano da üretiyor vs. gibi bir açıklaması vardır diye sordum, cevabımı aldım. Teşekkürler.
@Berk Karaca
Ben size yanlis bir sey demedmki, sadece nedenini bilmiyorum, shimanoya sormak gerek dedim. Ama siz genel olarak sormussunuz ozaman bilen belki vardir ve cavap verir.
@Murat Cömez Bir kac zamandir yoldaydim. Bu konunun kapandigini düsündügüm icin bakmamistim, ama bunu görünce bir yorum yapayim dedim. Murat bu gidonu o bisiklete takarsan, bütün ugrasilarin icine edilmis olur. Yeni aldigin gidon iyi olmus. Ondan baskasini takma!
Zaten o bisiklet bitinceye kadar benim oglan üniversiteyi bitirdi, masteri da bitmek üzere..
Su bisiklete beraber binemeyecegiz bu sene anlasilan.
Karbon gidon konusunda yazilanlar cok kulak asma, o bisiklete karbon gidon iyi olur. Düsmeden kirilacak hali yok herhalde. Düsersen de kontrol edersin.
@ihtiyar
Bülent abi, aslinda bitecekdi ama sana anlatmistimya hani abimin olayini, komaya girdi diye, gecen pazar abimi kayip ettim. Bu aciyla bisikleti düsünecek durumum yok.
Buraya girip yorumlar yapiyorum ama inan sadece kafa dagitmak icin.
Ebubekir, fuji bitdi ama arka janta 10lu ruble uymadigi icin göbegiin yenisini ismarladim daha gelmedi. Gelince degsecek ve jant yeniden örülecek. üzerindeki freehub 9 campa rubele icin uyumlu malesef 10lu olmuyor.
sen yaparsan olur neden olmasın gidon aynen kalsın, sadece aktarıcıyı fazla dişlileri kabloları at. hatta arka freni de sök gitsin ön yeter : D(freewheel kastediyorum)