Scudo Sports

Iste Bu.... Yeni projem FUJI Altamira 1.1 Carbon ve Campagnolo

@BF Okuru

Evet ali ya ben bu gidona taktim. Cok güzel bir durusu ve aerodinamigi var. Bence 250€ya iyi. :)

• Beğen
Tepkiler: Adı Bende Saklı
Scudo
@Murat Cömez
Abim aerobarlar işine yaramazsa fazladan ağırlığa hiç gerek yok, sadece gidon yeterlidir. Al diyorum yani ;)
Duruşu gerçektende manyakça :)

Abi ben entegre karbon gidonlara hastayım tek parça çok güzel duruyor,nasip oldu kullanıyorum senin gösterdiğin de sanırım entegre.görüntüleri harika ama entegrenin sıkıntısı olaki boğaz ölçüsünü değiştirmek istersen bunun mümkün olmaması bunu da göz önünde bulundur.ama dersen ki bisiklet tam benim boy ölçülerimde değişiklik yapmam gayet güzel duruyor:in:

@Hüseyin Gündoğdu

Hüseyin bunun almancasi varmi ben ingilizce anlamiyorum da.

@Ekrem Yılmaztürk
Ekrem, evet entegre gidonlarin problemi bogaz ama alacagim gidonun bogazi bana uygun. Ben de artik daha uzamiyacagima göre :) degistirmeye de gerek kalmaz.

• Beğen
@Murat Cömez
"carbon gidon almayın, çarpmada hasar tespiti yapamazsınız; alüminyum yamulduğunda. belli olur." diyor.

carbon bisiklet niye alıyoruz la o zaman gundiler :D

@halil ibrahim duran

Halil vallaha gece gece iyi güldüm ha. :)
Karbon belli olamaz bir anda cart diye kirilir ve alu da belli olur ama egilince yine de güvenip kullanamasin hem alu egilmeden direk de kirila bilir. Madem Karbon bukadar güvensiz de neden bu gidona 500€ fiyat koymuslar? Ozaman bu Karbon satan yerler dolandirici. Karbon günesiz pahali satiliyor alu güvenli ucuz satiyliyor. Nekadar tuaf bir is ya.

• Beğen
Şimdiden hayırlı olsun diyeyim, şu lastik konusuna değinmek isterim ki bilmiyorum aldınız mı. 4000s eskitmiş biri olarak, lastik başka marka modelde görmediğim kadar akıcı ve virajları da bir o kadar müthiş alıyor, 45 derece yapıp döndüğümü hatırlıyorum, bunun tersine patlama mükavemeti ve ıslak kabiliyeti berbat diyebilirim, özellikle ıslanmış metal ızgaraların üzerinden geçerken kaç kez düşme tehlikesi geçirdiğimi hatırlamıyorum, yağmurda virajları temkinli almalısınız. Yarış için müthiş lastikler, tabi biri gelip lastik patladığında değiştirecekse :D, size antrenman lastiği önerim, mukavemeti ve ömrü dolayısıyla Schwalbe Durano Plus olacaktır.

@Harun Sayı

Harun önerin icin tesekkürler, ben lastik isini haleddim. Aldigim lastikler Schwalbe Ultremo ZX EVO sari. Patlamaya karsi direcli ve cok hafif.(195g tanesi)

• Beğen
Şu konuyu hayata döndürelim tekrardan. :D

@halil ibrahim duran

Sele borusu, zincir ve gidon bandı kalmış. :) Dönmek üzere. :D

@Serkan HODANCI

Gidonu aldim serkan, pazartesi isvicreden kargo verecek aldigim kisi. Isvicreden herhalde 1 haftada gelir diye düsünüyorum. Nasil olsa gümrük olayi yok.

• Beğen
@Murat Cömez

Hayırlı olsun abi. Şimdiden güle güle kullan. Son halini sabırsızlıkla bekliyorum.. İşte en sinir olduğum şey de bu gümrük olayı.. Bizimde bir gün o kadar gelişmiş olabileceğimiz günler gelecek.. Dilerim satın alacak ve getirecek bir şeyler alabilecek yaşta oluruz.. :)

@Berke Kazankaya

Dedigim gibi berke cumartesi euro bike ye gidince orada eksikleri tamamliyorum. Gidonbandi ve zincir problem degil ama gidonborusu pro'dan carbon olacak, önce bulmam gerek. Bir de ruble eksik ama oda problem degil. Gidon borusu haric tüm hepsini eurobike den hem yari fiyatina hemde yeni degsik modeller bulma sansim var. Gidon borusunu bilmiyorum ama herhalde onuda orada bulurum.;)

Bu bisiklet bitsin ilk önce ben görecem ikinci olarak sana özelden fotograflar gönderecem ve sen ikinci olarak göreceksin. Eger bu bisikleti türkiyeye getirisem, istanbulda beylikdüzünde kaliyorum seni bulup bütün gün sana verecem ve böylece senden kurtulurum herhalde. :)
(ve böylece senden kurtulurum herhalde, bu sözüm saka sakin alinma. Sen bu bisiklet hakkinda benim basimin tatli belasi oldun.)

@Serkan HODANCI

Serkan insallah dediklerin olacak. Ben burada ilanlar veriyorum, verdigim parcalarida burda kime sorsan ariyor ama ilani gören kaciyor. Fiyatlari da cok düsük veriyorum ki herkes alsin diye. Altina notda geciyorum benim gönderdigim kargolar gümrügü kesinlikle takilma tehlikesi yok diye. Iste sana firsat, gümrüksüz bir sey istiyorsan bana müracat edebilirsin.;)

• Beğen
@Murat Cömez

Abi sana zaten müracaat edeceğim. Sadece biraz finans sorunu yaşıyorum biliyorsun. Sen dua et ki akrabam değilsin. Başının etini yerdim.. :):)

Nazım bu kadar geçiyor ancak..

@Murat Cömez

Abi canını sıktıysam affet... :) Yol bisikleti olunca projenin başından beri bir heyecan sardı biliyorsun. :)

@Berke Kazankaya

Iste simdi kizdim sana, hicde canımı sıkmıyorsun, aksine senin yorumlarinla su senin fujini bitirmeye calisiyorum. Senin su güzel zorlamalarin olmasa ben onu 1ay daha bekletirim. Ama senin icin bitiriyorum artik. :)

Saki birdaha öyle düsünme olurmu....

• Beğen
Eurobike 2014 den Bisikletime bu parcalari aldim.

NOT: Diger Pro'nun gidonu da yolda ama ben set oldugu icin herhal de Yeni aldigim parcalari takacam. Ve kablolarin icden gecmesi de daha iyi bence.

Gidonu kendim tartim, 367g geldi
http://i.imgur.com/SrIRDd3.jpg
http://i.imgur.com/Kr4xQvM.jpg
http://i.imgur.com/4OstelG.jpg

Sleborusu ve matara tutacagini da kendim tartim.
(Seleborusu 400mm'de 189g ve 300mm'ye kisaltilinca 142g)
(Matara tutacagi 14g)
http://i.imgur.com/KzmnCM1.jpg

• Beğen
Geri