Scudo Sports

İşte Bisikletle Ağrı Dağı Fotoları ve Zafer Sevinçleri (Resimli)

Selamlar,

Ağrı Dağı 3200 kampında Zirve Dağcılık olarak sizleri ve faaliyetinizi gurur ve ilgi ile karşıladık. Anlamlı bir mesaj verdiniz. Tebrikler.

Dağ bölümü ile ilgili fotoğraflar aşağıdaki linktedir:
(link)

Scudo
muhteşem bir spor ve çevrecilik etkinliği. bu katkılarından dolayı delta bisiklet ve ekibine, orada yardımcı olan herkese çok teşekkürler

Bu tırmanışı yapacağınızı duyurduğunuzda tam deli işi demiştim :). Tebrik ediyorum muhteşem bir iş başarmışsınız . Şaşırdım kaldım burda rüya gibi yav zirvedesin ve altında bisiklet :003: .

Ayaklarınıza sağlık.
Yüzünüzdeki sevinç herşeyi anlatmaya yetiyor zaten.
Tebrikler.

Çok teşekkür ederiz arkadaşlar

Unutmadan ZİRVE DAĞCILIĞI DA YENİDEN TEBRİK EDERİZ.....

her biri çok sevecen ve harika insanlar

Ağrı Dağı'nı temizlemek için oradaydılar helal olsun

Sevgili Ulaş'ın şahsında tüm ekibi, attıkları adım ve soludukları nefes sayısı kadar kutlarım. ( yani çook kutlamış oluyorum. :) )

Dağcılık sporu ile bende ilgilendiğim için, ne kadar zor bir iş yaptıklarını daha iyi anladığımı sanıyorum. Vücudunuzun sınırlarını zorlarken , aklınızdan bin kere yeter döneyim geçerken devem etmek ne kadar zor. SAdece fiziksel sınırları zorlayan bir faaliyet değil bu hatta için belki çoğu psikolojik.

Dağcılık ve bisikleti bir arada götüren bir kişi olarak hedefinizi duyduğumda çok imrenmiştim. Uzun yıllardır kendi aramızda arkadaşlarla konuştuğumuz bir konuydu bu. 2007 de iran pakistan hindistan, 2008 de almanya - hollanda - fransa - belçika turları sebebi ile benzeri bir faaliyeti yapmayı hep erteledik. Temmuz ve ağustos dışında bu işi yapmak zaten çok çok zor. Bizde hep bu aylarda dışarıda oluyorduk.

Bu yaz da oğlum doğduğu için Ağrı zirve faaliyetini planlamamıza rağmen gerçekleştiremedik. ( istanbul dağcılık klubü olarak, bunun yeni klübümüz için iyi bir tanıtım olacağını düşünmüştük )

Tüm samimiyetimle bunları neden yazıyorum.

Çünkü , faaliyeti benden ( ben ve klubümden ) daha önce yaptığınızda kıskanacağımı sanıyordum. Elbette sevinecektim bende ama belki sadece biraz üzülür ve "tüh be bizden önce yaptılar, keşke hızlı davransaydık " falan derim diye düşünmüştüm.

Ancak,
Haberi okuyup , fotoğraflara baktığımda gözlerimde yaşlar oluştu.
Bisiklet adına yapılan bu faaliyete saygımdan dolayı, yeni doğan oğlumun fotoğrafını koyduğum masaüstü resmimi, zirvede Ulaş'ın bisikleti kaldırdığı fotoğraf ile değiştirdim bir süre için.

Farkettim ki, Nasuh un kitaplarını okurken, Tunç Fındık daha bir kaç ay önce Dhalugriye tırmanırken , geçen yıllarda PO - Odtü ekibi everest e tırmanırken , daha iki gün önce klüp arkadaşlarım Gürcistanda Kazbek zirvesini fethederken hissettiklerimi hissediyorum.

Sanki kendim başarıyormuş gibi seviniyorum.
Gurur duyuyorum.
Fotoğraflarda sanki bende varmış gibi arkadaşlarıma gönderiyorum, çevremle paylaşıyorum.

"Bisiklet aşkına" yaptığınız faaliyeti tekrar tebrik eder.
Çıtayı daha yukarı koyduğunuz için saygılarımı sunarım.

Soner Sarıhan

Biz de desteklerinizden dolayı hepinize milyon kez teşekkür ederiz.

Bu arada da tebrikler ufaklık için ;)

• Beğen
Tepkiler: Soner Sarihan
Heyecan,sabırsızlık ve dileklerimle beklediğim zirve haberlerinizi okurken; gurur ve azim kaynağı oluşturduğunuz bu mükemmel eyleminiz için tebrik ve teşekkür ediyorum.Ağrı'yı pedallarla öpüştüren Ulaş ve tüm ekibe sonsuz saygılar.Nice pedallı zirvelerde ve 2. Ağrı pedallama projesinde de aranızda olarak edineceğim tecrübe dolu ilkler temennisi ile ....
Yolunuz , sağlığınız , pedalınız daim olsun bisiklet aşıkları :)

sayın ulaş by ve tüm ekibine ayaklarına sağlık çok güzel bir amaç ve çok güzel bir duygu yaşardınız sizleri tebrik ediyorum

Türkiye için süper bir şey inşallah daha nice bisiklet severler böylesi olaylar ile Türk ve dünya halkını sevindirir diyorum mükemmel resimlerde var tv'de ağrı dağına çıkan dağcıları gösteriyolardı ve izlediğimde zirveden aşağıya doğru gelen bulutlar vardı o anı gördüğümde tv yayınında dedim burası yani Ağrı dağının zirvesine kesinlikle gidilmesi gerekir demiştim ve sizler bunu bisiklet ile yapınca olay daha güzel ve daha sıradışı oluyor daha yükseklerde olmanız dileği ile...
Teşekürler.

Katılan herkesi yürekten tebrik ederim.Ayaklarınıza sağlık.

Merhabalar,
Ağrı Dağı Temizlik Faaliyeti dolayısıyla aynı tarihlerde ben de oradaydım. 3350m kampında Delta ekibi ile beraberdik. Sizleri tebrik ediyorum arkadaşlar. Bir foto da benden olsun ;)

(link)
Panoramik fotoğrafı gerçek boyutunda görüntülemek için üzerine tıklayın...

Hakan Eşme arkadaşımız da oradaymış.
Keşke bizim çadıra uğrasaydınız da tanışsaydık. :)
Sizin ekipten bizim çadıra uğrayan ve tanıştığımız arkadaşlar oldu.
Evet siz neden uzak durdunuz? :) :) :)

@Rahman Ketenciler

• Beğen
Tepkiler: Hakan Eşme
Selamlar,

Ulaş arkadaşımız ile görüştük aslında, sizin ekipten bir kaç kişiyle de görüştük ama biz de çadır kurmak ve yukarıya çıkış için hazırlık telaşı içindeydik, ayrıca çadırlarımız aşağıdan geç geldiği için yağmura yakalandık, o yüzden karşılaşmamış olabiliriz.

Bir daha ki sefere diyelim artık, görüldüğü üzere dünya çok küçük, bir dağın yamacında, bir tepenin ardında, bir ormanın gölgesinde, bir denizin kenarında her an karşılaşabilir bisiklet severler.

Bu vesileyle "sevgilimiz" bisikleti Ağrı Dağının zirvesine taşıdığınız için bir kez daha tebrik ve teşekkürler.

Resim için teşekkürler :)

Delta Bisiklet ve Zirve Dağcılık artık ayrılmaz bir bütün olmuştur bizim için.. Her şey için sağolun varolun

Fotoğrafları dahi insanı mutlu ediyor,süpersiniz,teşekkürler.

Bu yıl yine yapmayı planlıyoruz. Karadeniz turu düşünüyoruz Daha netleşmedi eğer netleşirse ilerki dönemlerde Ağrı Dağı turunu Bu defa herkese açık bir organizasyon şeklinde yapabiliriz.

Geri