Açıkcası şuan bisikletler ile ilgili bilgim oldukca sınırlı . Forumdan ve bısıkletın servısınden bıseyler kapmaya calısıyorum. Sehır ıcı antremanlar yaptıktan sonra ramazandan sonra bir gezi grubunun peşine düşerim . Zaten servısım de bu gezı grupları ıle bırlıkte gıdıyor . Aslında yarın ıcın davet edıldım fakat kendıme suan ıcın guvenım yok
Yıllar önce çelik bir bianchi speed alarak büyük pişmanlık duymuştum o günden beri markayı duyduğumda sinirim bozulur Ama bisikletin çok hoş görünüyor umarım memnun kalırsın,hayırlı olsun
Teşekkürler Lakin paranoyak oldm dıyebılırım bisikletin bazı yerlerınden değişik sesler geliyor servise götürüyorum 20 gün sonraki ucretsız bakımda hallederız dıyor
ben sesten rahatsız oluyorum bilmiyorum ne olacak
@Yasin Şamlıoğlu
Işıklandırma+ kask alıp ramazanda iftardan sonra sürüş keyfi süper olur. Bakım için kendin yavaş yavaş bir şeyler yap. Wd-40, Würt bu spreyleri edin derim.
Abdullah kardeşim Keşke ne işe yaradıklarını da yazsaydın Balatalara WD-40 ı zincire de Würt kullanma riski var Biri dost diğeri düşman gibi iki kimyasal. İkisi de temel amaçları temizlemek olan malzemeler ama WD-40 Hafif yağlayarak temizler ama biraz da olsa yağ katmanı bırakır. Balata ve disklerden uzak tutmak gerekir. Würt ise piyasa da ortalama 15 - 20 TL civarında olan fren, balata, zincir, dişli gibi yağlı ve kirlenmiş olan malzemeleri temizler. Ancak üzerinde neredeyse hiç yağ kalıntısı bırakmaz. Bu iki düşman kimyasal sadece birbirlerine düşmandır. Bisikletlerimize dost. Birde örnek olarak söylüyorum çok çeşitli markalar var! Mesela Zefal marka zincir yağı alabilirsin. Ortalama 20 tl civarında diye hatırlıyorum. Würt ile zincir ve dişlileri temizlersin. Sonra da yağlarsın