Scudo Sports

İşte Bianchi Afx 8027'im :)

Scudo
Masallah guzel alet umarim hakkini verirsiniz.

Açıkcası şuan bisikletler ile ilgili bilgim oldukca sınırlı . Forumdan ve bısıkletın servısınden bıseyler kapmaya calısıyorum. Sehır ıcı antremanlar yaptıktan sonra ramazandan sonra bir gezi grubunun peşine düşerim . Zaten servısım de bu gezı grupları ıle bırlıkte gıdıyor . Aslında yarın ıcın davet edıldım fakat kendıme suan ıcın guvenım yok :)

hayırlı olsun tekerinize taş değmesin güzel bisiklet :in:

carrefour'dan aldınız dimi :) bende bugün gördüm bunu 1500 TL

Hayırlı olsun. :) Renk seçimi harika.İnşallah nazar değmez.İyi pedallamalar.

Yıllar önce çelik bir bianchi speed alarak büyük pişmanlık duymuştum o günden beri markayı duyduğumda sinirim bozulur :D Ama bisikletin çok hoş görünüyor umarım memnun kalırsın,hayırlı olsun :)

Teşekkürler :) Lakin paranoyak oldm dıyebılırım :D bisikletin bazı yerlerınden değişik sesler geliyor servise götürüyorum 20 gün sonraki ucretsız bakımda hallederız dıyor :D
ben sesten rahatsız oluyorum bilmiyorum ne olacak

Vayy 2014 bianchi ;) güzel bisiklet donanımı falan gayet iyi, seslere aldırma zamanla oturur onlar ayrıca bende aslen Tokatlıyım :)

20 Güne neden bekletiyor ki? Ses geliyorsa giderilmeli ama ne tür bir ses? Tam olarak neresinden?

@Yasin Şamlıoğlu
Işıklandırma+ kask alıp ramazanda iftardan sonra sürüş keyfi süper olur. Bakım için kendin yavaş yavaş bir şeyler yap. Wd-40, Würt bu spreyleri edin derim.

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
Av bayii dukkanımız var Orda var wd 40 alırım bır adet nerelere surulur nerelere surulmez wd 40

@Abdullah Cimis

Abdullah kardeşim :) Keşke ne işe yaradıklarını da yazsaydın Balatalara WD-40 ı zincire de Würt kullanma riski var:) Biri dost diğeri düşman gibi iki kimyasal. İkisi de temel amaçları temizlemek olan malzemeler ama WD-40 Hafif yağlayarak temizler ama biraz da olsa yağ katmanı bırakır. Balata ve disklerden uzak tutmak gerekir. Würt ise piyasa da ortalama 15 - 20 TL civarında olan fren, balata, zincir, dişli gibi yağlı ve kirlenmiş olan malzemeleri temizler. Ancak üzerinde neredeyse hiç yağ kalıntısı bırakmaz. Bu iki düşman kimyasal sadece birbirlerine düşmandır. Bisikletlerimize dost. :) Birde örnek olarak söylüyorum çok çeşitli markalar var! Mesela Zefal marka zincir yağı alabilirsin. Ortalama 20 tl civarında diye hatırlıyorum. Würt ile zincir ve dişlileri temizlersin. Sonra da yağlarsın :)

Hayırlı olsun. Güzel bisiklet. Reparto corse kadro güzel bir Bianchi.

Geri