Scudo Sports

İstanbullular haydi yarışa.

Scudo
Evet bazı bisikletlere mtb demek yalnış olur. Oyüzden mtb kriteryum yarışını eşit şartlarda olmadığına inanıyorum.

Hiç olmamasından iyidir :(

Lastiklere karışmak pek doğru olmaz ama maşa ve benzeri parçalara bir şey diyemeyeceğim.Örneğin formula 1 de de takımlar istediği yumuşaklıktaki lastikleri şeçebiliyorlar,keza WRC'de de öyle asfalt etaplarda asfalt lastik ve jantları görüyoruz.Toprak etaplarda toprak lastikleri...

Arkadaşlar, yarış fotoğraflarına nasıl ulaşabiliriz? Bir sürü fotoğraf çekildi ama çok azını gördüm burada. Onda da biz yokuz zaten.

@ErkanEmanet

Sayfa 2 'de freekartal'ın yazdıklarını okudun mu ? Onunla hemfikir olduğum için böyle bir şeyi yazdım.
Sırf bisiklete olan sevgimi ispatlamak için, işyerinden yarım gün izin alıp, gidip çıkartıp, scan edip sana göndereceğim.

@G. Akpınar

Konuyu saptırmayalım lütfen ben lisans çıkartmak bisiklete olan sevgini gösterir diye birşey söylemedim.Ama siz cevaben bunu kastetmişsiniz konuyu sırasıyla takip ederseniz ne demek istediğm açık....

arkadaslar konuyu hortlatıyorum ama
bununn gibi özel yarışlar olucakmı bu yaz döneminde??
lisansız faln katılmamız mümkünmü??

@gvenc_mtb

Ufal tefek belediye yarışları ve belki bunun dışında 1-2 özel yarış olur.
Ama lisans konusu belli olmaz,gerekebilir.
Çıkarması da çok kolay, forumda soru sorarken yorulduğunuz kadar falan yoruluyorsunuz :)

• Beğen
Tepkiler: ErkanEmanet
@fatihgüven

bu ufak tefek yarışların tarihi bellimi ? :rolleyes:

@fatih gül

Şu an aklıma gelen/bildiğim yok :)

@gvenc_mtb

Forumu takip ederseniz.Yarış haberleri yayınlanacaktır.Bu şekilde hangi yarış nerede ve ne zaman haberdar olabilirsiniz...

@ErkanEmanet

valla ben forumda federasyon yarışları dışında amatör olarak
şimdiye kadar bu yarışı görebildim
yoksa kimse rakip çoğalmasın diye haber vermiyo mu?:D

@fatih gül

Kimi zaman oluyor, çok seyrek, çünkü biri yazmasa biri yazıyor illaki.
Forumda "Yarış Dünyası ve Yarış Fotoğrafları" bölümünden takip edebilirsiniz.

Federasyon yarışları hariç aklıma gelen ilk örnekler,

Kaçkar Antreman Yarışları, RedBull Geç Kalma, BO-CE Gece Dağ Bisikleti Yarışı,Cross Duathlon 2,4SS Marathon..

demek ki yayınlanıyormuş :)

• Beğen
Tepkiler: ErkanEmanet
@f_rap

bisikletler konusunda bir standart var mı.hani sırf asfalt sa etap 28 cant bisikletimi kullanabilir miyim acaba

Eğer yarışı hazırlayan mtb diyorsa yarış bisikletiyle girilemez tabi, öyle bir sınırlama yoksa serbest. Veya resmi olarak katılmadan arkadan eşlik de edebilirsiniz eğer kategoriye girecek bisikletiniz yoksa, o da bir alternatif ;)

hiçkimsenin haberi olmadan da koşulmuş yaa bu yarış oda güzel:D

Yeni konu açmak istemedim inş dogru konudur..

Pendik Belediyesinin duzenliyecegi 13 Mayis ta bi yariş varmis halk icin
(ONEMLI NOT:Sadece Pendikte ikamet edenler katilabiliormus Bi şevkle baktim ama belki isine yarayan olur.)

-Sloganlari Yarişmaya Katilana Kaski Bizden Hediye.
-Her kategoride ilk 3 e bisiklet hediye.o_O
-Katilim ücretsiz.
-10 darkli kategoride siralama yapilcakmis hani yas siralamasina göre.

Belediyelerden bekledigimiz teşvik bence inş güzeldir ben katilamicam ama katilmak isteyen olursa bi baksin derim :)

Ayrintili bilgi: Halka açık bisiklet yarışına katılana kaskı bizden hediye! PENBİSFEST'18'de sende yerini al sağlık için pedal çevir. Kayıt ve detaylı bilgi için

(link) B001

Penbisfest iyiymiş bak
Edik : Buna katılmam lazım

Geri