Lastiklere karışmak pek doğru olmaz ama maşa ve benzeri parçalara bir şey diyemeyeceğim.Örneğin formula 1 de de takımlar istediği yumuşaklıktaki lastikleri şeçebiliyorlar,keza WRC'de de öyle asfalt etaplarda asfalt lastik ve jantları görüyoruz.Toprak etaplarda toprak lastikleri...
Sayfa 2 'de freekartal'ın yazdıklarını okudun mu ? Onunla hemfikir olduğum için böyle bir şeyi yazdım.
Sırf bisiklete olan sevgimi ispatlamak için, işyerinden yarım gün izin alıp, gidip çıkartıp, scan edip sana göndereceğim.
Konuyu saptırmayalım lütfen ben lisans çıkartmak bisiklete olan sevgini gösterir diye birşey söylemedim.Ama siz cevaben bunu kastetmişsiniz konuyu sırasıyla takip ederseniz ne demek istediğm açık....
Ufal tefek belediye yarışları ve belki bunun dışında 1-2 özel yarış olur.
Ama lisans konusu belli olmaz,gerekebilir.
Çıkarması da çok kolay, forumda soru sorarken yorulduğunuz kadar falan yoruluyorsunuz
Eğer yarışı hazırlayan mtb diyorsa yarış bisikletiyle girilemez tabi, öyle bir sınırlama yoksa serbest. Veya resmi olarak katılmadan arkadan eşlik de edebilirsiniz eğer kategoriye girecek bisikletiniz yoksa, o da bir alternatif
Pendik Belediyesinin duzenliyecegi 13 Mayis ta bi yariş varmis halk icin
(ONEMLI NOT:Sadece Pendikte ikamet edenler katilabiliormus Bi şevkle baktim ama belki isine yarayan olur.)
-Sloganlari Yarişmaya Katilana Kaski Bizden Hediye.
-Her kategoride ilk 3 e bisiklet hediye.
-Katilim ücretsiz.
-10 darkli kategoride siralama yapilcakmis hani yas siralamasina göre.
Belediyelerden bekledigimiz teşvik bence inş güzeldir ben katilamicam ama katilmak isteyen olursa bi baksin derim
Ayrintili bilgi: Halka açık bisiklet yarışına katılana kaskı bizden hediye! PENBİSFEST'18'de sende yerini al sağlık için pedal çevir. Kayıt ve detaylı bilgi için