@atakanz96@Kuzey Ege@1967chevy Selamlar bir kere o grup olayında canım sıkıldı katılmayı çok isterim yalnız yaş sınırı koyulmalı üst değil alt sınır, yoksa çekilmiyor tad alınmıyor. Ergen yaşta olup ama adam olanlarda var haklarını helal etsinler
@M.Bedir biz yeni bir olusuma basladik gibi. +35 istanbul grup projesi basliginda bulabilirsin. Su an 9 kisi kadariz, watsapp'da grup da kurduk oldukca secici davraniyoruz.
@M.Bedir@Fender hic gordunuz mu bilmiyorum, bogazda gezinen birseyler var, vapur herhalde onlar
Karsidan da bir kac arkadasimiz var. Zaten oyle ordu gibi degiliz. Bu arada zaten olabildigince secici davraniyoruz. Sayiyi da arttirmayi pek dusunmuyoruz.
@Kuzey Ege
İlginiz için teşekkür ederim o gezinen birşeyler aklıma gelmediydi. Geç karşıya sonra tekrar bu tarafa gel baya zaman aldığından pek yanaşmıyorum yinede sağolun tekrardan
Herkese merhaba, ben Kıvanç ve bu ilk mesajım. Acaba var mıdır diye bakınırken denk geldim, pek sevindim. Mümkün oldukça katılırım. Unutmadan Üsküdar/Bağlarbaşı taraflarındayım..
Merhaba bende böyle bir grup ariyordum ve bu foruma yöneltildim google tarafindan Her türlü gezi faaliyetlerine gelebilirim. Benide eklerseniz sevinirim , Tesekkür ederim