Scudo Sports

İstanbul'da zevkine gezi için grup kuruyorum, herkesi bekliyorum.

@Fender Hocam beni de ekleyin . Grup candır.

Scudo
beni de ekleyin

yeni tur nezaman yapılır boş güne denk gelirse gelmek isterim pendik kurtköyde oturuyorum birde bu grubun adı varmı daha önce tur falan yaptınızmı acaba yapılacak turlar burdan bildiriliyormu

Başlığı açan arkadaşa sesleniyorum
Herkes beni de ekleyin benide ekleyin demiş ama bir tur yapıldı mı merak ettim

pazar saat kaçta nereden başlasın nerese bitsin tanışma turu olur maksat spor gerisi muhabbet

@barış barış buyrun öncülük yapın hocam yaş olarak en uygun sanırım siz siniz diğerlerinin yaşını bilmiyorum

pazar saat kaçta nereden başlasın nerese bitsin tanışma turu olur maksat spor gerisi muhabbet

Kesin olmamakla beraber yağış olmaz ise pazar sabahı gaziosmanpaşa / sarıyer turu yapacağım

Gaziosmanpaşa

pendik kurtköy katılmak isteyenler oturdukları yeri yazsınlar bari

dudullu/ümraniye

benim şuana kadar gittiğim yerler kadıköy,üsküdar,maltepe veledrom,eminönü,vb yerler

bana anadolu yakasında heryer uyar yeterki kalabalık olsun

@barış barış kadıköy üsküdar vb yerler kalabalık maltepeye akşam gitmiştim bisiklet sürenler var gündüz nasıl olur bilmem

anladığım kadarı ile mesafeler birbirinden uzak ,viapotta toplanma yeri olur ise kurtköy yakın olur dudullu olur ise ümraniye olur ,
anadolu yakada olanlar avrupa yakaya geçerler ise ,saat 10.00 beşiktaş barboros heykelde buluşulur ,belgrad yapılır,tabi mtb'si olanlar sert zemine girerler ,yol bisiklet zor tabi, ortak noktada buluşulur ,o da belgrad çay bahçesi,ikinci güzergah sarıyerden sonra garipçe köyüdür,anadolu yaka toplanma yeri kadıköy beşiktaş iskele olur ve poyraz yapılır ya da tuzla

pendik bostancı arası bisiklet yolu çok uygun vede güzel herdaim. ben ara sıra şileye bile gidiyorum tek başıma yaşım 37 hiç durmadan 100 km yol yapabilirim kimseyi yavaşlatmam yani

kudret bey siz profösyonelsiniz galiba bu işi siz ayarlasanız pazar günü

Geri