Scudo Sports

İstanbul'da bisikletforum buluşuyor.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Bende gelicem de direk kadıköye gelsem olurmu 8 de ? 18 sayılırım 17 doldu benim sormak istediğim bir soru var ben tayt aldım ama sabahları tuzlaya giderken kullancaktım alışana kadar o günlük spor ince bir şortun içine giysem olurmu terletmesi falan önemli değil acıtmasın yeter.

Kask iç lastik pompa herşey var ama lastiği takmasını bilmiyorum tam en kötü bişey olursa gruptan ayrılırım bi bisikletçiye gidip yaptırıp eve tek dönerim.

Birde son olarak düz yolda ortalama kaçla gidicez birde yokuş yukarı kaçla gidicez ?

Scudo
@zubeyr gun

tayt altına ince şort patlatır, petli don alacaksın ,sen benim kontrolümde olacaksın, en arkada tam benim önümde olacaksın ismin zübeyirmi ?

lastiğini takarım o işler bana ait

evet zübeyr

Patlatır derken çokmu terletir veya sürtünme falan yapıp çokmu acıtır ? En azından akşamları giysem olmazmı sizce.

@zubeyr gun şort altına tayt giyebilirsin sıkıntı olmaz. iç çamaşırı giyme tabii.

@zubeyr gun

şimdi beni iyi dinle,
18 yaş altı benim kontrolümde emirhanda ,charlide,burgony de bahatarlacide ,bu 5 kişi benle arkada olacak konumunuzu kaybetmeyeceksiniz.saat 08.00 de kadıköye gel beşiktaş iskeleye

Aslında biraz fikrim olsa aliexpressten söylerdim ama dükkandan gidip alınca tabii 2-3 katını vermek zorunda kalıyoruz bu pedli don dediğiniz şeylerin uygun fiyatlı olanları varmı normal kaliteli birtanesi nekadar yaklaşık.

Tamam saolun.

@VolkanÖzcan

kalitesiz mallar terletir

@zubeyr gun

ben petli don kullandım çok rahat asla terletmez

aliexpressten'den internetten araştır,forumdan illa birisi yazar, ben ,elde satan bir adamdan aldım, tesadüfen, bisiklet dükkanına gelmiş idi.

17 temmuz pazar,,avrupa yaka
saat 09.00 hareket beşiktaş barboros heykelden
toplanma yeri...

anadolu yaka
kadıköy beşiktaş iskelede toplanma saati 08.00

liste,

1- kudret
2- mahmut
3- sadettin
4- volkan
5- edip
6-bahatarlaci-kontrolümde olacak-18 yaş altı
7- çem
8- seth.
9-yağız gökmen
10-emre (4 arkadaş )
11-samet.s
12-hakan
13- kuzey ege,
14-mutevazi adam
15- barthez
16-burgony kontrolümde olacak -18 yaş altı
17-aazam
18 -charlie kontrolümde-18 yaş altı
19- zübeyir.kontrolümde
20- cenkildas
21- chnkrmz-(kuzey ege uyandırabilirse)
22-sektora
23-demiru
24- raflange
25-mehmet sunu-tüm maneviyatı ile..
26-soneryen
27-emirhan kontrolümde
28-ozyero
29-brtdl
30-washang

gerekli

1-iç lastik
2- pompa
3- kask

zübeyir no-19 'dasın

dikkat edilecek yerler
birerli kolda geçilecek fren mesafesi

1- çırağan yolu,ortaköye kadar herkes çok dikkatli olacak
2- bebeğe dikkat
3- rumelihisarda dikkat
4- emirganda yol daralır,edip önde olacağı için ondan ricam emirganda bisiklet yoluna girmesi,
5- toplanma yeri sarıyere gelmeden bahçeköy caddesinin girişi.
burdan kemere çıkacağız,kesin olarak kemerde duracağız aksi takdirde grup dağılır,burada sert eğim vardır.hep birlikte kemerde toplandıktan sonra harekete geçeceğiz

bu turda ,anadolu yakadan gelecek olan 18 yaş altı genç dostların yanında büyüğü olacak bu kesinlikle zorunluluktur.ya da benim kontrolümde olacaklardır.

grubun giderken 5 adet toplanma yeri olacak,

1- rumeli hisardan sonra eğim gelir bu eğim sonunda durulacak
2- emirganda bisiklet yolunun girişinde toplanmaca bu arada balık tutanlara dikkat gözünüz yerde olsun,
3- bahçeköy caddesinin girişinde toplanacağız önce sağda ışıklar var orada ,
sonra sola geçip duracağız burada marketten çıkın alabilirsiniz.
4- kemerde toplanacağız.
5- son olarak ,belgrad girişinde eğim vardır onun sonunda sağda duracağız.

dönüş,
kemerde toplanacağız,burada herkes geldikten sonra inişe geçeceğiz ve yolun sahil kesimde sağda duracağız ,ardı ardına ,bisikletler yoldan ayrı kaldırım yanı duvarlara konur.
rumeli hisarına gelmeden herkes emirgana odaklansın ,burada sağı takip ederken duran araçların kapıları açılabilir dikkatli olunur ise sorun yok dönüşte bebekte dikkatli olacağız bebekten sonra benzincide duracağız son ortaköy ve çırağan yolunda herkes dikkatli olur ve beşiktaşta köprü altında final yapacağız.

genel kurallar

1- kırmızıda yığılma yok 2 'li yok tek sıra
2- mavi otobüs sollama yok
3- otobüs durağa yaklaşır ise korteji geçer ise en baştaki mavi otobüsü sollamayacak,karşı yönden gelen arac olabilir ,otobüs yolcusunu indirecek ve kortej bekleyecek,eğer otobüs korteji durakta yakalar ise kortej kesin duracak en önde giden arkaya bakarak durum kontrolü yapacak özellikle bu gibi uzun kortejli turlarda en öndeki otobüs duraklarına geldiğinde arkaya bakması gerekir
4-asla ikili yan yana sürülmeyecek
5- çok fazla ön tekere yaklaşılmayacak
6- korteji trafik ışıkları bölebilir bu durumda en öndeki her ışık sonrası yeşilde geçtikten sonra arkayı kontrol etmesi gerekir.

hatalar olduğu vakit sahada ikaz edeceğim dostlar.
herkese emniyetli sürüş dilerim.

etap-

(link)

burgony ismini yazarsa sevinirim akılda kalmıyor,çarli kalır, emirhan tamam ve bahatarlacide ismini yazsın sahada isim ile hitap edecem..zübeyir tamam

@Kudret Kurtcebe Kudret abi ben şimdiden bayağı heyecanlandım bile :). Pazar günü Saat 5:40 falan gibi kalkacağım için uyanamam diye şimdiden uyku düzenimi ayarlamaya başladım :). Turun çok güzel geçeceğini düşünüyorum.

emirhan,saat 07.00 'de duracağın yeri biliyorsun
erken yatacaksın,saat 23.00 de ct akşamı ,07.05 birlikte hareket edeceğiz.

@EmirhanShn

heyecan yok...

@EmirhanShn

senle biz ve burgony, birde çarli ama çarlinin arkadaşı gelmiyor belki o da gelmiyebilir, ,tabi herkesi saat 07.00'de italyan kafede görecem ,aksi takdirde 5 dakika bekler giderim sorumluluk benden çıkar.

@EmirhanShn yukarda yazdım

@Kudret Kurtcebe abi saat tam 8 de veya daha erken Kadıköy beşiktaş iskelesinde olacağız , Kartal ekibi olarak biz . Kadıköyde hepimiz buluşur aynı vapurla geçeriz diye düşündüm.

@ynsemrecirak

aynen doğru 18 yaş altı bana ait ,onları bostancıdan alacağım,
sadece zübeyir gelecek kadıköye ona sahip çıkarsanız sevinirim .
saat 07.00 de bostancıdan gençleri alıp gelecem

@ynsemrecirak

teşekkürler, bu turda 5 adet genç pedalşörleri aslında hepimiz kontrol edelim,tur başlayınca en arkada ben önümde 5 genç olacak tüm tur boyu ,
,edip dostum ,önü çeker tabi yavaş tempo .

Abi ben kesin geliyorum son anda bir şey çıkmazsa, bende kadıköyde katılacağım size bostancıda değil. Cumartesi gidebilirsem bostancıya gidip bakacağım o kafeye. Belki bostancıdan katılabilirim eğer cumartesi gidip görürsem :)
30 kişi olmuşuz, ne güzel [emoji119] [emoji605]

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Charlie

o.k sana sahada çarli diyeceğim akılda kalır ,bahatarlaci-burgony nikli dostlarımda isimlerini yazarlarsa sevinirim.

çarli, sen ben emirhan zübeyir burgony bahatarlaci aynen ekibiz tüm tur boyu bu ekip arkada benle olacak

Ben tam giriş yerinde dururum her ihtimale karşı yazım bisikletim siyah Btwin bende sizi görürsem yanınıza gelirim.

• Beğen
Tepkiler: ynsemrecirak
@barış barış
Hocam önümüzdeki sene kutlarsiniz, çok alıştırmamak lazım hatunları böyle şeylere :D

@Kudret Kurtcebe abi genç arkadaşlarımız konusunda sorumluluğun büyüyor, dilersen paylaşalım genç kardeşlerimizi, askerdeki badi sistemi :)

@zubeyr gun

zübeyir aşağıdaki iskelede ol..bura beşiktaş iskele,

http://www.neredekal.com/res/blog/1449656758_besiktas_iskelesi.jpg

Tadınızı kaçırmak istemem ama İstanbulun her yerinde olağanüstü güvenlik önlemleri var. Dikkat etmeniz gerekecek. Yola çıkarken kimlikler evde kalmasın :)

• Beğen
Tepkiler: ynsemrecirak
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri