Scudo Sports

İstanbul'da bisikletforum buluşuyor.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
güçsüzsen bence grubu yavaşlatırsın ,önerim şu anadolu yakada organizasyon yapacağım ona katılırsın,son durum bu mesafen uzak ,biraz soluklanma ile bu iş olmaz ayrıca ,sizi 3 'nüzüde metroya sokma şartım var ,kabul etmeme şansınız yok aksi takdirde listeden silerim ,

@EmirhanShn

dönüş metro yoksa unutun belgradı

Metro ümraniye yakınlarından geçiyormuki benim bildiğim ümraniyenin yakınından metro geçmiyor.

@Kudret Kurtcebe Kudret abi Sultanbeylide indikten sonra Arkadaşları baraj yoluna kadar ben bırakırım Sarıgazide oturuyorum oradan zaten Alemdağ caddesinden ümraniyeye geçerler.

Bende geleceğim Beşiktaş tan katılacağım

@zubeyr gun

@Kudret Kurtcebe

Bahsi geçen hat henüz aktif olarak çalışmıyor, halen inşaat halinde.

(link)

Ben bi arkadaşimla geliyorum adı Abdullah onuda yazabilirmiyiz

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: ynsemrecirak
Merhabalar,

Cumartesi günü dişçimin söylediğine göre küçük bir operasyon geçireceğim. Bir komplikasyon vs. olmadığı taktirde bende katılmak isterim.

@Kudret Kurtcebe abi, iki adet Aselsan Cobra MT975 telsizim var, eğer ihtiyaç olacaksa bunları getirebilirim.

Bu arada yol konusunda bende küçük bir hatırlatmada bulunmak istiyorum.
Bebek - Balta Limanı arasında yolun sağında yer yer oldukça derin çukurlar var.
Dün o tarafa bir iş için tekrar gittiğimde mümkün olduğunca gözlemlemeye çalıştım. Yer yer asfaltlama çalışması yapılmış. Fakat ikinci köprüye yaklaşırken sağda derin bir çukur hala duruyor. Keza daha ilerlerde de yer yer benzer çukurlar çıkmıştı önüme son Rumeli Feneri turumda.. Aman dikkat arkadaşlar..

Şimdiden kazasız belasız, güzel bir tur olması dileğiyle.

Selam ve saygılarımla,
Mehmet Çelebi

• Beğen
Mesaim olmasaydı elektrikli bisikletimle aranızda olmayı isterdim. :) beni bisikletten sayarmıydınız acaba :)

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
@Kudret Kurtcebe tamamdır abi, şimdiden şarja koydum. Bir yılı aşkın süredir kullanılmıyorlardı. Umarım batarya kondüsyonları hala iyidir. En kötü ihtimal normal kalem pil koyarım.

zübeyir-çarli-ve emirhan bu gün kadıköye gittim ,görevli ile konuştum saat 20.00 den sonra bisiklet alıyorlar zati,bizim iş bayağı uzun sürecek dönüşte en geç 18.30 'a kalabiliriz vapur 20 dakika ,hemen kadıköy ,ve sizleri metroya emanet edecem,yalnız kartala kadar ,kartaldan evlere dağılacaksınız, bana mesaj atacaksınız geldik diye,bu tur size 64 artı sabahtan geleceğiz yolla ve dönüşteki yolla 80 km yazar,metro işinizi aynen kolaylaştıracak.

@D.Cengiz
@Raflange

kask -iç lastik pompa gerekli

@D.Cengiz

no problem ,

Alerjik bir durumum var.İlaç kullanıyorum. Normale dönmeye başladım. Pazar günü kesin olmamak suretiyle aranıza olmaya çalışırım.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri