Scudo Sports

İstanbul'da bisiklete binmek pişmanlıktır.

Scudo
büyük geçmiş olsun Allah acil şifalar versin kardeşim. olay sonrası suç vs oldu mu. yani şöför hakkında bişeler var mı.

Büyük geçmiş olsun. Şu an patende kullandığım dizlik ve dirseklikleri mi, bisiklete binerken de takmayı düşünmeye başladım.

Çok geçmiş olsun, son kazânız olmuş olsun. Allah iyilik vere.

Ne oldu kim carptı bilinmiyor ambulans götürdü beni hastaneye hiç bişey hatırlamıyorum hafızam 2 gün sonra geri geldi :( teşekkür ederim cok sagolun

Geçmi olsun. Allah tekrarından korusun.

E-5 te olmuşsa mutlaka kazayı gören olmuştur, kazayı gören bulursanız mobese kayıtlarından bişeyler çıkartabilirsiniz, geçmiş olsun bu arada. Bi de ben güvenlik için kask aynası aldım, tavsiye ederim işe yarıyor

@Ozan Cansel arkadaşıma katılıyorum. kask aynası ben de yeni kullanmaya başladım. minik olması aldatmasın, çok işe yarıyor.

Çok geçmiş olsun. Allah şifalar versin . Umarım hiçbirimizin başına gelmez .

@abdulkadir bostanoglu
Çok geçmiş olsun arkadaşım.
Kaza anını siz hatırlamıyor olabilirsiniz ama kazanıza neden olan bu durumla ilgilenmediğine göre demekki insan değilmiş.
Son kazanız olur umarım.

çok geçmiş olsun...yaralanmalı kazalarda polis tutanak tutuyor..olayla ilgili trafikten tutanaklara bakabilirsiniz,belki araç hakkında bilgi alıp mahkeme yolunu düşünebiirsiniz.

Çok çok geçmiş olsun dilerim. Bence arabaların olduğu her yerde mutlaka sorunlar yaşanır.

Geçmiş olsun. Son kazanız olması dileklerimle acil şifalar.

Geri