Scudo Sports

İstanbul'da bisiklete binmek pişmanlıktır.

Tekrardan cok sagolasın sizden istedigim tek sey 2 kat daha dikkatli olun . haklısınız gerçekten korunmak candır :) cok şükür kalıcı hasar yok dikiş izleri dışında.
kaza anını hatırlamadıgım için arabamı carpı ben mi dengemi kaybedip düştüm hiç bilmiyorum beni bariyerlerin içinden cıkarmışlar ve işin entreasan tarafı bisikletimde 1 tane çizik yok hiç bişey olmamış

Scudo
çok geçmiş olsun Allah ailenize bağışmalış sizi.

Geçmiş olsun, inşallah başınıza böyle bir kaza bir daha gelmez.

inşallah bir bisikletli kardeşimiz böyle bir kaza geçirmezdi bidaha üzülmeyiz tek temenim odur . bize verilen en büyük ödül yaşamdır onu yaşıyorken iyi kullanalım ve iyi degerlendirelim ölmek ve yaşamak cok ince bir cizgi.

çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm. allah sizi sevdiklerinize bağışlamış

Cok buyuk gecmis olsun nasil oldugunu anlatirsaniz bize de ders olur

Çok büyük geçmiş olsun. istanbul trafiğinde hic bisiklet kullanmadim ama bursada da boyle tehlikeler atlatıyoruz. Adam tali yoldan önüme kırıyor. Ben yol veriyorum. Vermesem ezecek. Bide dikdik bakıyor ben suçluymuşum gibi..

cok teşekkür ederim yukarıdaki yorumlarda ayrıntıyı vermiştim dilerseniz ordan ögrenebilirsin tekrardan teşekkür ederim.

Büyük geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın, bizde Bursa'da bisiklet kullanıyoruz. Mümkün mertebe trafiğin olmadığı yollara çıkıyoruz, malum bisiklet pek araçtan sayılmıyor ülkemizde.:(

teşekkür ederim . bisiklete biniyosun diye öfkeleniyorlar sen cocukmusun diyerek arabanın camından bagıranlar var istanbulda :)

• Beğen
Tepkiler: 7haiku
Çok üzüldüm fotoğrafları görünce. Çok geçmiş olsun. Benim geçirdiğim sizinkine göre ufak kazadan sonra bir süre binemedim bisiklete. İlk bindiğimde yaklaşık 5 dakika boyunca temkinli olacam diye içim daralmıştı ama sonrasında normale döndü her şey. Geçirdiğim kazanın öncesi ve sonrası arasındaki tek fark artık çok daha fazla dikkatli gidiyorum. Altımdakinin bisiklet olduğunu ve ufak bir darbede üstünden uçanın ben olacağımın gerçeğini asla unutmuyorum. Tekrardan bisiklete binersiniz umarım. Çok geçmiş olsun..

çok geçmiş olsun

çok geçmiş olsun... Verilmiş sadakan varmış yine de...

Kardeşim geçmiş olsun Allah beterinden korusun

Çok geçmiş olsun, gerçekten büyük bir kaza atlatmışsınız, acil şifalar.

Geri