Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
İstanbul da bisiklet sürmek mi..
Eylül ayında Zatürreye yakalanıp 5 gün hastaneye yattım. Hastaneden çıkınca bisikletle eve giderken 'aman dikkat edeyimde yavaş yavaş evime gideyim' diye caddenin en sağından giderken Doblonun şoförü kapıyı açtı. Benim omuz kapının çıtasına vurdu.
Sonuç; 1 hafta daha hastane köşelerinde uğraş
14 gün rapor
14 gün fizik tedavi
Gidona taktığım ayna kırık.
İstanbul'da bisiklet sürmeye devam...
315235 dosyayı görüntüle
Hindistan hariç 😊Sol şerit boşsa ben sağ şeridi tutup gidiyorum kapılar suratıma açılmasın diye. Söverler, kornaya abanan olur ama çarpıp da katil durumuna düşmeyi göze alamaz.
İstanbul'da bisiklet sürmek sürücülüğü geliştirmek açısından çok iyidir. Bir trafikte yaşanacak her türlü durum ile karşılaşırsınız ve bisiklet üstünde algılar daha açık olur ve daha dikkatli olursunuz. Çok sağlam bir trafik deneyimi kazandırır. 2-3 yıl İstanbul'da bisiklet sürerseniz dünyanın her yerinde her aracı kolayca sürebilirsiniz.
Bursa'da AKPli belediye başkanı Bursa Nilüfer'de 1990'lı yıllarda yapılmış bisiklet yollarına bak ne yaptı:İmamoğlunu genl olarak başarılı buluyor olsam da bisiklet yolları ve bisikletin ulaşıma entegrasyonu konusunda başarısız buluyorum.
kendileri ile görüş istersen bu konuyu, mesela ben 153e yazdım şikayetlerimi, ilgilendiler mi hayır.Bursa'da AKPli belediye başkanı Bursa Nilüfer'de 1990'lı yıllarda yapılmış bisiklet yollarına bak ne yaptı:
![]()
Türkiye'de bisiklet yolu misiklet yolu falan yapılamaz. Bisiklet yolunu geçin, otomobil yolu bile yapılamıyor. Önce binalar yapılıyor sonra yollar, sonra kaldırımlar.bence bir merkezden bir merkeze veya bir ulaşım istasyonuna gitmeyen bisiklet yolu geçersizdir o sadece boşuna harcanmış mavi bir boyadır. Genellikle belediyeler şirin gözükmek için bu şekilde fütursuzca boya dökerler. Bisiklet yolunun anlamı bence şudur: başladığı yerden bir metro istasyonuna kesintisiz ve güvenli bir şekilde olacak veya işte başladığı yerden sık ziyaret edilen bir merkeze gidecek. Diğer bir konu ise belediyeler hiçbir gözlem yapmadan "hadi ya şuraya bir boya atalım" diyorlar. Halbuki bisiklet süren insan yok ki gerçekten akıl tutulması yada kendini şirin gösterme çabası
maalesef haklısınTürkiye'de bisiklet yolu misiklet yolu falan yapılamaz. Bisiklet yolunu geçin, otomobil yolu bile yapılamıyor. Önce binalar yapılıyor sonra yollar, sonra kaldırımlar.
Ben bir süre Berlin'de yaşadım, orada bisiklet sürdüm. Her ama her yolun kenarında bisiklet yolu var. hiç bir araç, hiçbir yayaya bakmadan km'lerce ilerleyin sorun yaşamazsınız cunku bisiklet yolunda ufak cocuklar bile cıkmıyor. Hem belediye hem toplum bu konuda bilinçli. İstanbul, Bursa bu gibi yerlerde bisiklet yolu ancak şaka olabilir.
Bunlara hala inanan kaldı mı ya(link)
ne münasebet. yılda 4 kere mtv alınırsa, benzin litresi 60 tl olursa, olmadı ek vergiler gelince, ne olacak? otomobil sayısı azalacak, ortalık bisikletlere kalacak. bence bisikletten de yılda 4 kere motorsuz taşıtlar vergisi alınsın.Bunlara hala inanan kaldı mı yaGeçiniz efendim bunları. Boş seçim vaatlerinden biri daha.
İstanbul Caddebostan sahildeki bisiklet yoluna çöp konteynerlerini koymuştu belediye.Her 100 metrede bir konteyner vardı .Önce bisiklet yolu lazım değil bize. Türk milletini eğitim ,sağlık,ahlak açısından resetleyip yeni bir bilinç düzeyine ulaştıracak bir şey lazım yoksa bu durum düzelmez.
Son durum nasıl o bölgede bilgisi olan arkadaşlar var mı?Tek başına köpekler çok zararlı değil ama araçlar + köpek büyük tehlike yaratabiliyor. Bir de belli bölgelerde tek tük değil onlarca köpek olabiliyor örneğin Polonezköy Paşa Cd. ya da Reşadiye - Cumhuriyet arasındaki yol. Şehir içi yollar, dediğiniz gibi belli saatler içinde mantıklı. Katil ruhlu sürücüler yüzünden belli saatlerde sürmek imkansız, görece boş olan yollarda bile.