Scudo Sports

İstanbul'da Audacio 400ü olanlar

The UGUR

1317-P.8
Tepki
2.033
İsim
Ugur
Başlangıç
2013—14
Bisiklet
Cannondale
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Merhaba arkadaşlar.Yarın ya da bu haftaiçi istanbulda benim bisikletimi kullanan birisi ile pedallamak istiyorum.Tanışmış oluruz hem bir tur alırım :D aslında asıl mesele bir konuda yazdığım gibi arkaya çekme olayı.Merak ediyorum bu tüm Audacio 400lerde normalde olan ve gayet normal ama benim gereksiz yere kafaya taktığım bir şey mi.Kullanan arkadaşlar yardimci olurlarsa çok ama çok mutlu olur ve bir çay ısmarlarım.Sadece bir tane ama. ^_^

Scudo
@M.Burak KARADAĞ
Kutu kola da ısmarlarım belki :D bütçe el verdikçe.Kör olsun cidden öğrencilik :D

• Beğen
Tepkiler: M.Burak KARADAĞ
Arkaya çekme derken?

• Beğen
Tepkiler: The UGUR
@ahmtayd
Bisikletin arka teker eskiye göre yavaş dönüyor gibime geliyor.Giderken böyle arkaya çekme durumu var gibi.6 bisikletci baktı 3u evet var bi yavaşlık dedi 3u yok bi şey dedi.Göbek açıldı temizlendi hala ama yok bi değişiklik.Surtme falan yok Akort da iyi mesele ne bilmiyorum.Son care başka bir audacio sürmek 2 dakika sadece sanırım

@Kuzey Ege
Teker daha yavaş dönüyor gibi.Surerken böyle arkada ağırlık biniyor sanki.Psikolojik diyorlar ama değil.1 hafta gayet süratli kullandım zaten.

@Uptown Cyclist bende 200 olani var, ucuyoruz yollarda birlikte :)
Istersen bulusalim ona bir bak

• Beğen
Tepkiler: The UGUR
@Kuzey Ege
Jant seti R500 müdür acaba ? Yarın görüşmek isterim :D

Hocam ön lastikle arka lastiğin farklı olmadığından emin misiniz ?

@ahmtayd
Eminim.Nasıl farklı olabilir ki ? :/ Michelin lastikler Shimano R500 jantlar var

@Uptown Cyclist
jant cemberi cfx, gobek shimano sora.
Yarin saat 2-3 arasi bayrampasada doktorda randevum var, sabahtan veya 3-4 arasi olabilir

@Kuzey Ege
Byram paşa devlet hastanesi diyorsaniz gelebilirim oraya en gec 2 gibi :D siz de benim bisiklete bakarsınız bi.Benim çok vaktim yok ne yazık ki ama.

@Uptown Cyclist sabri akpinar parkinin icinde belediyeye alt saglik ocagi var, randevum orada 2de. Tahminim 2.45 gibi biter. Sonra bisikletleri dener bi yerde cay falan iceriz uyarsa

@Kuzey Ege
Oraları hiç bilmiyorum ne yazık ki :( geri kalanı uyar ama bana.Haftasonu falan da olabilir her an uyar bana yani

Forum istanbula 500 mt mesafede

@Kuzey Ege
Forum İstanbul'un orada da görüşebiliriz.Cunku o park falan pek değil hiç bilmiyorum isim olarak.Forum İstanbul'un önüne gelebilirim mesela.

Bu arada diğer arkadaşlardan da haber bekliyorum :D audacio 400 kullanan

Kimse'de yok mu 2 dakika tur verecek Audacio 400? :(

Geri