Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Scudo
abi yokluğun öylesine hissediliyor kiiiii,hoşgelddiiiiiinnnnn:)))) burda olduğunu bilmek bile güzeellll :)))))))))

• Beğen
Tepkiler: hız
@Ahmet DOĞRUER

Neyse köpekler artık eskisi kadar acımasız değiller, alıştılar, delikanlılığa leke sürdürmemek için havlıyor gibiler.. :p

Bu arada Pendik'ten sonra ortalama hızı şöyle 33-35 km gibi sabitleyebilsek, nabız en az 120'ye falan çıksa rahat olacak, 80 nabızla sabiha yoluna giriyorum, ondan sonrada bassada gitmiyor bacaklar :) 10-15km rüzgara karşı sözgelimi ortalama 40-42km/s ile en az 40-45 dakika gidebiliyorum, fakat önceden 15-20 dk. insanın kendisini yüksek hıza hazırlaması gerekiyor yoksa 40-42 tutturamıyor bende tıkanıp kalıyorum.

Doktor, yada bu işi bilen tecrübeli arkadaşlar daha iyi anlatabilir bu durumu.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet DOĞRUER
@chavanel

Özellikle "10-15km rüzgara karşı sözgelimi ortalama 40-42km/s ile en az 40-45 dakika gidebiliyorum" kısmı için elinizde bir antrenman kaydı var mı acaba? Ya da başka bir deyişle "Workout record or it didn't happen" demek istiyorum izninizle :)
İngilizce tabirin kaynağı için: (link)

• Beğen
Tepkiler: chavanel ve mask
@Ulaş Apak

Eyvah, şimdi yazdım bunu yanıtlar yağmur gibi yağacak.. :)
Kanıt şöyle olur :) bu haftasonu gideriz arkalı-önlü, bunu bende çok irdeledim bazen gidiyorum bazen neden gidemiyorum diye, anladım ki vücudumu hazırlamam gerekiyor, yağ yakıcı enzimler lipase vb. alayının aktive olması için. Yoksa süreçler anaerobik gerçekleşiyor bacaklar yanıyor bitiyor, bir hüzün, bir keder, gidon omuzlara paralel tutuşa geçiliyor kafa öne düşüyor,, siz gidin ben kaldım oluyor :)

@Mehmet Salih

Kaynarcaya kadar 23-25 ortalamayla gidiyoruz, ne nabız çıkıyor, ne konsantrasyon toparlanabiliyor. Hazır 100 kilonun altına inince - bu arada 96 oldum, beslenme rejimini değiştirip astımın anaflaksik etkilerinden kurtulunca insanın kendine güveni geliyor.

@chavanel

bende merakettim şimdi canlı canlı görmem gerekiyor hoş daha önceleri bu gurupta sizin değerlerinizin daha üstünde değerler yapılıyordu ama birde bıçak gibi kesti nolduysa..::):):):):):):):)
kolaygelsin.

dostlar sabiha gökçenden başka alternatif yollar olabilir örnek bu pazar yapılan çok güzel turun güzergahı gibi ,,,aytekin erzanda yol vardı volkan akbogada mtb bende hibrit

şiddetle tavsiye ederim ,,,

topçular -tavşanlı-ahmediye-örencik- mahmudiye- çakırlı ,,ve iznik gölün kuzeyinden orhangazi ve gölün güneyinden iznik e ,,ordan iznikten çakırlıya ve mahmudiyeden aynı yoldan topçulara bu pazar bu güzergahı yol bisikleti ile aytekin erzan ve mtb de volkan dehşet bi tempo ile yaptılar beni bırakmalarını zati söyledim ben kim onlara yetişeceğim haddimi bilirim ,,,aytekler 160 ı devirdiler benim için tempolarını düşürdüler dönüşte, aynı yolda ben farklı güzergahtan işi 130 km de bitirdim ama dönüş beni aştı ,,,,10-19 arası eğimler ve dehşet bi rüzgar önden beni tuttu ,,dostlar bana yardım ettiler onlara teşekkür ederim ,,gerçi hiç istemedim az kalsın beni dövecekti ikiside

:) :) :) :) :)

evet yaş 54 olmuş biz kim gençler ile takılmak kim ,,,,,,,,,,

Pazar günü Avrupa yakasına sN.İçdağ ve ekibini bekleriz....

Beşiktaş-Kilyos-Garipçe-Fener-Beşiktaş etabında sizlerle çevirmek onur olacak...

bayramın 2.günü-3.günü-cuma-cmt.pazar günleri kesinlikle pedal çevirmek istiyorum.kimse engel olmasın,bakın burdan söylüyorum,farkı kapatmam lazım,hazır millet tatildeykeennnn,çalışayım :)

• Beğen
Tepkiler: hız
Ben bu sabah 8.10'da yani 10 dk gecikmeyle durağa geldim kimse yoktu. Sanırım grubu kaçırdım. İnşallah yarın sabah yakalarım.

• Beğen
Tepkiler: hasan mehmet yalı
Geri