haklısın, yazın 73 kiloydum, şimdi 76-78 kilo olmuşum. 80 ni görmeden sezon açılsın diye bekliyorum. bu son kar yağışı ve soğuk hava da tuz biber ekti. yarın hava güzel gibi, çıkacak arkadaşlara sevgiler, iyi eğlenceler.
iyi haftalar,
sabiha kavşağına gelmeden son inişte bir arkadaş(beyaz scott) düşüp kaskını kırmış ve birkaç yara-bere ve çizik almıştı. Sonrasında biz benzinciden devam ettik ve kendisi de sanırım Serdar abi ile geri döndü. daha fazla bir şey çıkmamıştır umarım. bilgisi olan var mı?
tşk.
günaydın herkese
evet hüseyncim,o dediğin arkadaşında adı,serdar
kendisi dün dükkana geldi,fazla bir şey yok amaaaa,
eğerki kask olmasaydı,şuanda hayatda değildi belki,
kendisine çok ama çok geçmiş olsun
ancak bir düzeltme yapmak isterim. Verdiğin likte , Serdar'ın önünde çukuru göstermeyen arkadaş olduğunu belirtmişsin.
O arkadaş ben oluyorum ve aramızda da 20-30 mt mesafe olmasına rağmen kırık bir bira şişesini yine özellikle işaret ettim ama düştükten sonra da kendi söylediğine göre , şişeyi görmemiş veya son anda görmüş , gidonu da kırarken su kanalına doğru ön teker kayıp düşmüş. Geri dönüp elimizden geldiğince yardım ettik. Neyse ki belirttiğin gibi kask sayesinde ucuz atlatıldı. Tekrar geçmiş olsun...
tabiiki öndeki her ne yaparsa yapsıni,arkasını göremez,
onun yapacağı şey sadece zamanında göstermek,
arkadan gelen sporcu,dikkatini dağıtmamalı,hep gözü açık olmalı zanım benim
Herşey için çooook teşekkür ederim . sen olmasaydın yerden zor kallardım. bir iki kere kalkmaya yeltendim sonra vaz geçtim . seni görünceye kadar herşek için teşekkür ederim