Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

@Tolga Gürgün

tolga üstad ......tamam anladım sen gelecen yavaş yavaş toplama yapıyorsun evet bu ona işaret ......150 km ...derbent kartepe otel bostancı yolla gelirsen tozunu yerim önemli değil kaybolmayız yolu biliyoruz ve de buluruz evelallah, geçen sefer balıklama atlayanlar sen gelince toz oldular bütün alem bunu bilecek
aytekin erzan haric o sakattı çünki benim derdim ikiniz ile bi turda basmak kim takılırsa takılsın oltaya diyecem ama açtığımız performans turuna 9 adamı davet ettik bi kerem...,

:) :) :) :) :) :)

Scudo
@Kudret Kurtcebe

kudret abi mtb yle gidilecekse benim daha hoşuma gider yoksa zor çıkarım kartepeye kilo aldım son zamanlarda paso mesir macunu yiyorum güçlenecem diye oda iştahımı açıyor :D

• Beğen
Tepkiler: binRR
@Tolga Gürgün

valla bi bakıma iyi olur öteki türlü hayatta yakalayamam valla sizi yolla bastığın vakit arazi olursunuz aytek ile zati 07.00 tren büyük derbentte inerek 18 km rampa cillop asfalt ordan suadiye stabilize ora gebzede bırakabiliriz olayı o vakit 110 km gebzeden banliyö uyar aytek karşıdan geliyor geç saatlere kalmaz aytek onuru ayarlarsa gelir diye düşünüyorum tek geçmek istemez avrupa yakaya valla ali emre inşallah gelir kalabalık olsun diyor ama yok hocam kimse gelmez senin adını duyan bi de aytek in valla hiç kimse gelmez bu olaya ....

:D :D :D :D

Değerli bisiklet severler, bisiklet yol yarışları Avrupa da klasikler ile başladı bu hafta sonu kaçırmamanız gereken meşhur 258 km lik tek gün yarışı Paris Roubaix'i bilgilerinize sunarım.
Her ne kadar uzun süredir aranıza katılamasam da kötü kış şartlarında dahi yılmadan bu spora gönül veren sizleri sahil yolunda görmek çok büyük keyif veriyor.

Sevgi ve saygılarımla,

Ahmet

Aşağıdaki adresden Paris-Roubaix 2011 in Eurosport Türkiye mesajına ulaşabilirsiniz.

(link)

@Ahmet DOĞRUER

Biz oraya ulaşırız da sana nasıl ulaşacağız:D yoksun ortalarda, havalar açıyor, bir görüşelim, özledik vallaha:D

@binRR

Sevgili Ertan Baba, bazen motorla yanınzdan yavaş yavaş geçiyorum siz beni Muhammed hariç tanıyamazsınız bayağa da sıkı gidiyordunuz yine, biraz daha ısınsın tatlı su bisikletçisi olarak grubun kuyruğuna takılmaya çalışırım:)

alo alo tolga ........
iki tarafa mesaj düşüyorum.....
performans turunada .......
aytek gene sakatladı bi tarafını......
şimdi yıldızlar düştü kaldık senle biz bi de ali emre etti 3 ali emre bu durumda 3 e neder 3 kişi sıkıcı olur gibi ben yalnız gideceğim anlaşıldı evet trene atlarım derbentte iner ordan kartepe otele çıkar dönüşü suadiyeye iner istanbula topuklarım 150 km .........

15 mayıs pazar kesin tek gidiyorum..hocam artık sıkıldım ben.....

@Ali Emre Akcan
Yok abi seni özledik diyoruz:)

@Ali Emre Akcan

valla tek olarak gidiyorum ali geliyormusun senle gidelim tolga gelirse 3 kişi sıkılmaz isen gel kafaya yazdım ben hissediyorum o gün kesin haydarpaşaya gelecekleri bir sen tolga aytek onur gelirsiniz gelir......

:D :D :D :D :D

bu pazar ne yapmaktasın ali dost beraber çalışma yapalımmı kilyos sahil...

@binRR

abicim seni kartepe otelin oraya kadar çekerim şerefisizm ....:D

• Beğen
Tepkiler: hız
@Kudret Kurtcebe

abi sıkıntı yok ne zaman istersen mtbyle gelirim kartepeye önceden haberleşelim

@Tolga Gürgün

tolga kesin kez 15 mayıs pazar ne fazla ne eksik kimse gelmez ise bi aksilik olursa tek gideceğim o gün benim derdim o güzergahı dönüş yolu olarak hiç almadım ama gidişte ta suadiyeye kadar pedalladım ve ordan 1640 a çıktım çok daha zorunu yaptım bu olay çok daha çerez olay nedeni trenle derbente ordan hemen rampa başlıyor bir km sonra iş çok kolay ben ısınmadan o rampaya dalmam kültür fizik hareketi 20 dakika yapar dalarım 18 e hay anasını satarım valla ...neyse eğer 15 mayısta hava yağmurlu olursa 22 mayısa sarkar kartepe otelden suadiyeye yönüne iniş ve ordan istanbul bostancı tam 103 km karanlığa tek kalırsam ,olay kalmamak tabi ama kalırsam işi şansa bırakmam gebzede iş biter ki o vakit iş daha da kolay olur 110 km ye bağlanır güneş gitmeden gebze tuzla arasını kapamak lazım o yol riskli olur gece ,,,,,,,,,

@Kudret Kurtcebe

abi kimse gelmezse beraber gidelim mtblerle ertan abide gelecek ben çekerim abi gidiş dönüş yapalım dinlene dinlene gider geliriz trendeki makinistin otobüsteki muavinin yok bisikletinizi almayız gibi vs kaprisleri karşısında ben strese giriyorum güzel abim :D

@Tolga Gürgün

hocam boşver en iyisi ben bu işi tek yapayım siz gidip gelin ben kesin gidiyorum ister gelirsiniz gelmezsiniz beni bağlayan ne hanım var nede çoluk çocuk biz bu yola başvurduk bizim hanımız eşimiz bisikletimiz o ne derse o olur benim çocukta olmadığı için basar giderim kafaya yazarım oltaya takılan gelir dediğim gibi bu olaya tek odaklanıyorum isteyen gelir istemeyen gelmez prosedür trenle gidiş ve bisiklet ile dönüş ...gidişte tren çok daha rahat olmakta defalarca gittim 9 sefer kartepe yaptım ben oraya 1000 defa gideceğim isteyen gelir istemeyen gelmez benim kartepe ile sözleşmem 1000 yıllıktır yani bitmez orası....
ayrıca gidiş dönüş benim konsantrasyonuma ters nedeni aynı yerden dönmek bana koyar yaşamda aynı yerden gene dönmek gibi bazı olaylar olur ya anlarsın hatadan dönmek gibi konsantrasyonum uzun yolda farklı dönüş olacak burda fark trenle gidip bisiklet ile dönmektir bu benim için ideal bi gidiştir isteyen bu prosedüre uyan gelir .......
son durum budur hocam ...aramızda dönüşte fark olacaktır bu önemli değil ben yolu biliyorum ..sen kaybolmazsın zannetmem rampa çıkışta 18 km sonra benden önce çıkarsın orda yarım saat bekleme olur beni beklemeden dalarsın suadiye tarafına ama farklı yola saparsan aynen kaybolursun yolu ben biliyorum soracak kimsede yok orda onun için dönüştede tek olacaksın tolga bunları kabul edersen trenle benle gel haydarpaşada buluşup bu işi temizleyelim senle saat 07.00 buluşacağız haydarpaşada...
sadece trende beraber olacağız ve derbente beraber gideceğiz ve birlikte bismillah deyip rampaya dalacağız ve sen geçeceksin otel kartepeyi çok kolay bulursun tabi daha önce gitmişsen beni bekleme olmayacak ......lastiğim patlarsa beni beklemeyeceksin eğer senin patlarsa ben beklemem durum budur bu prosedür özel harp dairesi prosedürüdür burda savaş koşulları geçerlidir bizler asker değiliz özel kuvvetleriz yani özel askerleriz...pro asker durumu....

:D :D :D :D

Beyler bu hafta sonu havalar güzel gibi, özellikle cumartesi 16-17 derece gösteriyor.
Cumartesi ve pazar şöyle biraz uzun yapalım diyorum, Paşaköy gibi.
Biraz yokuş olsun sanki.:)

• Beğen
Ben varım. Paşaköy neresi bilmem gider fetih yapar geliriz. Pazar günü Fransa'da büyük yarış varmış onu seyretmeyi düşünüyorum.

• Beğen
Geri