Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

selam herkese,

hızınıza ayak uydurmak, birlikte pedallayabilmek adına, bir yol bisikleti arayışım yavaş yavaş sona yaklaştı diyebiliriz.

italyaya, bisikletin başkenti diyebileceğimiz bir yere, Milano'ya gidiyorum, 1000 euroya kadar nasıl bir şey almalı? hangi markalar üzerinde yoğunlaşırsam fiyat başarım oranı yüksek bir bisikletle yurda dönebilirim? en ufağı bile.., tüm fikir, yardım ve önerileriniz çok değerli, teşekkürler .

Scudo
@Kudret Kurtcebe

Teşekkür ederim abi, ucuz yırttım:) ama ayakkabı kılıfı şart, Muhammed in orada çok güzel bir tane var hem neoplen hemde üzeri parlak, temizlemesi de kolay:)

• Beğen
Tepkiler: hız
@SametAksuoğlu
Ohhh ne keyifli bir seyahat hem de içinde bisiklet alışverişi olacak, mutlaka çok seçenek olacaktır konu ile ilgili tecrübeli arkadaşlar fikirlerini söylerler ama herhalde ilk bakacakların Colnago, Pınarello, De Rosa , Tommasini olabilir diye düşünüyorum ve o fiyata 2. el bulursun sanırım, kolay gelsin

ancak anladığım kadarıyla, bu italyanların bisiklet kültürü öyle mağazaya git, seç beğen al şeklinde değil. küçük atölyelerin oluşturduğu, sayısız bisikletçinin yer aldığı sokaklardan bahsediliyor. doğruluk payı nedir bilemem, hiç italyadan bisiklet alan ya da oralarda bisiklet bakan inceleyen oldu mu? bana da bir iki tüyo verirseniz çok makbule geçer.

@SametAksuoğlu

Samet Bey ,

Milano ' da bir dolaşın . Monza ve Lissone de www.bicimania.it diye büyük birer dükkan var , Milano ' ya yakın .
Orada 2. el mevcut . Sıfır olarak hemen hemen her marka var .

Adresler ;

Via Valassina , 14 - angolo Via Colzani, 2 ( Lissone )
Via Enrico Fermi, 25 ( Monza )
Tel : 039 2144238

Selamlar,
Tolga Gürgün

@SametAksuoğlu

Samet Bey ,

Bahsettiğiniz alışveriş şekli İtalyanların kültürü değil , olması gereken yöntem aslında . Zamanınız varsa , yılda en az 8-10 bin km biniyorum diyorsanız ve nakit sıkıntınızda yoksa , yaptırın size özel bir kadro .

İstanbul ' daki satıcılarıda değerlendirin derim .

Tolga Gürgün

bu bilgi çok iyi oldu, orada 10 gün kadar kalacağım. eğer romadaki gibi halkın kullanımına açık bisikletler var ise, zaten tüm şehri kabaca(belki de tam manasıyla) bisikletle talan etmiş olacağım. muhakkak kafamdaki bir çok soru işareti kalkmış olacak diye umuyorum ama şimdiden sormadan, merakımı bastırmadan da eemiyorum...

en büyük endişem hangi markanın hangi modeline yoğunlaşmam gerektiği. çünkü oraya gittiğimde pinerello ya da cinelli gibi tanınmış bir markadan ziyade, fiyat başarımın bu tür markalara göre kat be kat daha iyi olacağı, tanınmamış ama pinerellonun aynı fiyat aralığındaki bisikletine kıyasla daha iyi bir jant setine ya da 105 yerine tiagra ya sahip bir modele yoğunlaşacağım.

örneğin verdiğiniz sitede str etiketli sora donanımlı carbon maşa ama 499 euroya satılan modeller var, bu gibi alternatiflere yönelmek ne derece doğrudur?

@SametAksuoğlu

Sizin kararınız . Türkiye'de de iyice araştırın . Denemeden , binmeden almayın .

Sora donanımlı bir bisiklet kullanmadım bilemiyorum . Jant seti çok önemli . En önemlisi ise kadro ..

@Ahmet Gökdere

gözünü sevdiğimin yari orada nerdeyse her marka var , scott da var ..:D

sitesi pek zengin yapılmamış hatta yetkilileri de bu konuda uyarmışlığım vardır .:)

3 katlı 2 tane mağaza ...3 saat dolaşırsın şerefsizim ..

@binRR

peki gözünüze bir şeyler ilişti mi:rolleyes: haybeye olmasın benim de işim görülsün :D

teşekkürler

Geri