Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

@hızrahmetli namık kemalin bir olayı vardı bir köye girmiş bakmış köpekler saldırıyor hemen yerden taş almaya kalkmış ama taşı bir türlü çıkaramamış tüh anasını satayım burada taşları bağlamışlar köpekleri serbest bırakmışlar demiş artık durum o hale döndü ben eskiden eşimle akşamları çıkıyordum ama birgece heryerde sarhoşları görünce bir daha çıkmadım işin tuhafı bu ortamda daha huzur verici ve güvende olmamız gerekirken (siyasi ortamdan) tam tersi bir durumda olmamız bizi korkutuyor.

Scudo
Hava karardıktan sonra sahil yolu gerçekten güvensiz oluyor. Ben bile birkeresinde hemde bisikletli 2 tip tarafından saldırıya uğradım. Polise haber vermeme rağmen polisin gayet ağır hareket etmesi sonucu saldırganlar kaçtılar.

• Beğen
Tepkiler: hız
@hız

Gerçekten vahim bir olaymış, büyük geçmiş olsun. Bize de haftaiçi akşam turlarında bağıranların haddi hesabı yok ama muhtemelen grup halinde olmamız nedeniyle daha öteye geçmiyor neyse ki. Demek ki bundan böyle daha tedbirli olmamız gerekecek.

• Beğen
vay anasına ya....
geçmiş olsun hocam okadar kalabalık sopalı bir gurup nasıl dikkat çekmemiş hayret devamlı devriye gezen güvenlikler var oralarda....
umarım yakalanmışlardır....

@Hasip Çehre

seninle kış kondsiyon yaptığımız yerde oldu olay:Skull-175
ayrıca dilekleriniz için teşekkür ederim:)

gerçi akşamları pek çıkmıyorum sahile ama bu olay düşündürücü olmakta ...
suadiyeye kadar gelenler her yere gelir demek caddebostanada gelirler geceleri kış aylarında durum galba tekin olmayacak muhanmed geçmiş olsun...
kaynarca ekibi dostlar bundan sonra kalabalık olsunlar akşam
tek gördüklerinde gıcık mı kapıyorlar nedir...
pazar günü sahilden dönerken aynı durum oldu maslaktan..........
bi adam arabadan bize ana avrat sövdü şimdi bunu niye yaptı anlamadım ..........
zati oldum olası şu yolları hiç sevmedim mecbur olmadıkça girmek istemiyorum bostancı tuzla sahil yolu üsküdar beykoz sahil yolu beşiktaş sarıyer sahil yolu ...
ayrıca bu küfürü yiyince durup dururken ve yolda tıkanınca arabalar yol vermeyince bende sinir koptu avazım çıktığı kadar hayl hitler diye bi bağırdım alayınızı yakarım dedim bi anda yollar boşaldı arabalar kayboldu tabi tiyatro yaptım...

@hız

Çok çok geçmiş olsun. Bizler haftada iki kez Geceleri Kaynarca turu yapıyoruz.Bizleri en çok Kaynarca-Pendik arası korkutrken,olayın Suadiye de olması vahim ve düşündürücü ,umarız bu olay organize değildir.

Çok geçmiş olsun inş.organize birşey değildir ve devamı gelmez ... Selçuk abininde dediği gibi en güvenilir gördüğümüz bölgelerden birinde böyle birşey olması çok üzücü.

• Beğen
Tepkiler: hız ve Alp Aslan
ben hemen hemen her aksam fenerbahce-bostanci yapiyorum, simdiye kadar boyle birseyle karsilasmadim cok sukur... kovayalan kopekleri gordumde bu kadarini tahmin etmezdim...
cok gecmis olsun

• Beğen
@hız

çok geçmiş olsun gerçekten çok ürktüm herzaman sürdüğüm, geçtiğim yollar umarım bir daha böyle kötü olaylar hiç birimizin başına gelmez, çok dikkat etmek gerekiyor, geçmiş olsun tekrardan

• Beğen
gecmıs olsun olsun hocam,dısarda ıt kopuk var bır suru dıkkat etmek gere dedınız üzre,

• Beğen
@serdar tasci

hocam çok sağol,galiba öyle olacak:D :D :D

sevgili arkadaşlarım hepinize tekrar teşekkür ederim,
umarım dediğiniz gibi kimsenin başına böyle bir olay gelmez,
harkes dikkatlı olsun
iyi geceler

@hız

Kardeşim şimdi okudum .. Sana zarar gelmemiş çok şükür . Bu şehirde ayda 50 milyar kazansanda yaşanmaz . İlk fırsatta terkedeceğim .

O odunları ıslatıp kuruyana kadar Allah ne verdiyse verecen sopayı . Yada eşşeği suya gönderecen dönene kadar basacan dayağı ...

Büyük geçmiş olsun . Kendine dikkat et .

Selamlar ,
Tolga Gürgün

• Beğen
Abi çok geçmiş olsun dediğin yerde olması hergün geçtiğimiz
yolların ne kadar sakat olduğunu gösteriyo şansın varmış kurtulabilmişsin

• Beğen
@hız
Pazar günü senden canlı dinleme fırsatım oldu, tekrardan çok geçmiş olsun:( inşallah tesadüfen orada olan bir gruptur, organize olarak tekrar etmez:(

• Beğen
@binRR

sanada geçmiş olsun,şifayı kapmışın hocam:cool:
arkadaşlar tekrar teşekkür ederim,
mertcim bazen düşündüğüm zaman,tüğlerim tiken tiken oluyor,
ya kafama o sopadan inseydi:Skull-175 :Skull-175 :Skull-175

• Beğen
Tepkiler: binRR
@hız

Vallaha cumartesi günkü halimide gördün, pazar günkü halimi de:D bu gün de iflas ettim:D
Teşekkür ederim:)

• Beğen
@binRR

ertan hocam
bolbol yeşil çaya talim bu kış ,çok faydalı vücudunun her tarafına yararı var tüm metabolizmanın bağışıklık sistemini dengelemekte şu anda bende grip yok nezle yok cumartesi haldır haldır bastık pazar gene çıktım pazarteside çıktım
yarın yatacağım çarşamba hava iyi gene çıkacağım kar maskesi şart kışlıklarla üşümedim henüz ayakkabı kılıflarını giymedim ama haftaya tamamdır ....

Geri