Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

@Ahmet Gökdere

aaaaa oladı şimdi hocam,1430 metreden geliyooooom:D :D :D
sabah yokum dedim bu gun ama yinede sabah 8.50 de duraktaydım,yoklamaya
gittim.kimseler yoktuuu:D :D
kaldıki çıkmadığıma pişman oldum:ci:
yarın yağmassa,geliyom,neolursa olsun hocam,
nede olsa örnek olmak lazım:in:

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
Scudo
Tolga cııığğğııımmm neden gelmediğini dur tahmin edeyim ufaklık rahatsızlandı:):):):):) Allah göstermesin tabi herkesin evladını Allah bağışlasın...

Tolga cccııımmm bisiklet yaşantımın en heyecanlı , en yorucu vede en üzücü günümü yaşadım bugün.....
her zamanki gibi sahil yolu bitimine yakın tempoya kalktımönde bir cervelolu arkadaş açmış arayı gidiyo sonra sola sağa dönüş olan yerde köprünün altından geçerken bir mikserle bir olmuş baya bi arayı açtı :):):):):):):):):)
merak ettim bu zatı tahminlerime göre Sabiha dağının eteklerinde yakalarım diye düşünüyordum ben nereden bileyim yıllarca tdf de yarış koşmuş biri olduğunu sıradan bir vatandaş sandım birazdan patlar diye düşündüm ama nerede yakşalacaksın ama ben yakalanmam yakalarım felsefesinden yola çıkarak yaradana sığındım ve yakaladım sn arkadaşı Sabiha köprü altında biraz ağırlık attım devam sonra bildiğin gibi şell de kola fanta alaska firigo dondurma molası :):):):)
orada tüm cesaretimi toplayıp gdbar olduğunu düşündüğüm arkadaşa birşey sormak için selam verdim fakat sevgili genç dostumuz yüzüme bile bakmadı :(:(:(:(:(:( diğer arkadaşlar araya girip benle konuşmak istemediğini söylediler Allah razı olsun Sn.Ahmet Gökdere benle konuştu diğer bir arkadaş daha ama ben çok üzüldüm bu arkadaşın benle neden konuşmadığını bilemiyorum ama yaptığı hareket hiç hoş değildi bir insan senden benden iyi bisiklete binebilir tüm yarışlarıda kazanabilir hatta tdf giro vuelta gibi turlarıda alabilir ama bizleri bu kadar hor görmemesi lazım dolayısıyla bu harekete maruz kaldığım için kendimi madur hissediyorum:(:(:(:):):):)
ben ispanya turundayken bütün üst düzey binicilerle muhabbet ediyordum ama burada sabiha tırmanışçılarının pas vermemesi zoruma gitti doğrusu :):):):):)
neyse o genç arkadaşı zamanla hayat yoğurup kıvama getirecektir biz belki zamanında kendimizi onun gibi zannediyorduk ben hatırlamıyorum sen hatırlıyomusun:):):):)
o gurup 1 veya bir kaç kişiden oluşmuyo zaten çok sevdiğim değerli arkadaşlaımda var orada
ben başka ne yazacaktım ya??***????

neyse bu gdbar dışında kimseyle bir alıp veremediğim yok zaten tanımıyorumda kimseyi Ahmet GHökdere yi bile tesadüfen tanıdım yalnız pis tırmanıyo :):):):):):):):):):)

@Tolga Gürgün

zanımsın hayat boyu,
bu arada havalar iyi giderse,çok yakında,özel bir tur yapmayı pilanliyorum,
belkide yılın en son uzun turu olacak,
tüm arkadaşları bekliyorum,
yakında açıklarım neresi olduğunu:in:

@hız

patron senin bu gizem ve ihtiras dolu mesajların beni çok heyecanlandırıyor söyleyeyim :D

• Beğen
Tepkiler: hız ve binRR
@Red Devil
Bugün tamam yarında bekliyoruz ( Aynakola dikkat :) )

• Beğen
Tepkiler: hız
@Tolga Gürgün

Tolga cığım

sonunda yeni kadroma kavuştum, colnago, pinarello, scott, cannondale, cervelo, special,zed yada benzerleriyle kıyaslamak mümkün değil, bisiklet hakkında ne bliyorsan unutuyorsun, mümkün olan en kısa sürede ayağa kalktığında söylediklerimin az bile olduğunu göreceksin, cyfac diyorum absolu diyorum , başka birşey diyorum , son nokta ne diyenlr cyfac.com a baksın, böyle bir işçilik yok, diğerleri bisiklet yapıyor, bu adamlarsa bu işi sanat olarak yapıyor

@Ahmet Gökdere

Ahmet ' ciğim ,

Senin sağlık haberlerini duymak hele ki benimde çok merak ettiğim bu sevindirici haberi paylaşman benide heyecanlandırıyor inan ..:)

Bende 3 günlüğüne yurt dışına çıktım , dün geldim . Belçika'daki aziz dostlarımın ikramları arasında ; kestane çorbası , tavus kuşu eti , kaz ciğeri ve likör vardı ...:D

Yarın seni grubta şiddetle görmek ve yeni yol makinesi hakkında sohbet etmek istiyorum ....:in:

selam
evet güzel bir tur ve iş günü ardından,moralim yerindeyken,
bu akşam bostancı sahilinde,talihsiz bir olay yaşadım,ki haala olayın şokundayım,
şuanda yazamıyorum,yarın sizlerle paylaşacağım,
herkese iyi geceler

Bügün grup dört kişide olsa yoldaydı.
Tatlı bir sonbahar esintisi ve sulu-sepken hava durumu altında gayet güzel çevirdik.:)

• Beğen
Tepkiler: hız ve Alp Aslan
@Mustafa İçdağ
Süper oldu, Hafifden ıslandık:) ama değdi doğrusu, şimdi sıcak sıcak uyuklayacağım

• Beğen
@hız

Geçmiş olsun,

Olayı merak ettim umarım kötü bir şey yoktur.

Saygılar
Erkan

• Beğen
@Nicotine34

teşekkür ederim sevgili erkan

olayı yaşar ken bende şok oldum,çok enteresandı:eek:
akşam 20.30 gibi,caddebostan,da sevgili mustafa hocamla buluşmak için yola çıktım,her zamanki gibi sahil kıyısından,ilerlerken,
suadiye oteline gelmeden,bi baktım sağımdan,bir gurup,tahminim,20-30 kişilik
genç yaşlarda,ellerinde sopalarla,(tinercimi,sarhoşmu)bana doğru koşuyorlar,:rolleyes:
tamda o bölgede,ışıklar yanmadığından,karanlıkta,ne olduğunu anlamadan,
hemen hızlanarak,onlardan uzaklaştım,ki bir tanesi sanki 100m koşusu yaparcasına bana yetişmeye çalıştı,ama ben hızlanınca,yetişemedi halile,:boese157:
hemen suadiye otelinin karşısındaki,alanda durup,155i aradım,ve durumu bildirdim,ben durunca uzaktan tekrar koşmaya,ve bağırmaya başladılar,
hatta telefondan,polis memurunada,dinlettim o gürültüyü,:mad:
ve hemen oradan uzaklaşarak,az ilerde,sahil gövenlik merkezi,bulunuyor,onlarada anlattım,
o da sağolsun,hemen ekiplere bildirdi,ve bana uzaklaş buradan dedi,
o sırada,bir kaç spor yapan vardı,onlarıda geri çevirdik,bende mustafa hocamla
buluştum,ama olaya,çook sinirlendim,daha o saatde,öyle bir yerde saldırıya uğramakda ne demek:Skull-175
resmen şehirde eşkiya geziniyor,artık can güvenliği diye bir şey kalmamış,
akşamları sahilde çıkanlar varsa,lütfen yanlız çıkmasınlar,gurup halinde çıkmalarını öneririm:ci:
sonrası hava bozunca,hemen kalkıp geri döndüm,dönerken baktım bir kaç motorcu yunus,oralarda turluyorlar,uzaktan ne oldu ne bitti soramadım,tahminim kaçmışlardır
başımdan geçen vede gece boyu huzurumu kaçıran olay buydu işte,
sevgiler

Geri