Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

@STORMER

Eyvallah Hakan, gayet net ve açık olmuş. En azından buna saygı duyarım.

Mart ayından bu yana herhelde size 4-5 kere katıldım, fazla değil biliyorum ama en azından senin avrupa yakasındaki katılımlarından fazladır sanırım.:D

Hazır aklıma gelmişken " bu grup bekler lafları", son Polenezköy turunda eğer hatırlarsan Necmi abimizi sende beklemeden bastın gittin, eh demekki oluyormuş.( oldukça yağmur çamurlu bir turdu)

Kaç kişiye ne öğretttim? Eğer bisiklet ve bisikletçilikten bahsediyorsak, eh son 28 yılda herhalde yurtiçi- dışı epey birkişiye hakkım geçmiştir, kaldıki forum aracılığıyla ulaştığım kişilerin sayısınıda bir kenara koyarsak!
Ama sana öğretebilecek birşeylerim olduğunu sanmıyorum, oldukça kemikleşmişsin, en azından buda bir duruş, saygım var.

Bencede spor geçmişlerimizdende fazla bahsetmiyelim, konu cidden uzadıkça uzar.:)

Grup adına bu kadar emin konuşabileceğini zannetmiyorum, bence ileri gidiyorsun, lütfen kendi adına konuş ve bu konuyu fazla uzatmayalım ( gerçi açanda ben değilim). Yok eğer sabah söylediklerim senin ve bir iki arkadaşın hoşuna gitmediyse keyfin bilir, kişisel olmaya ve bu kadar sinirlenmeye gerek yok, sen bildiğin gibi takılırsın.
Benim 50mt. gibi bir ültümatomum yok, ister yanımda sür istersen uzakta.:)

Sağlıcakla kalın,

Scudo
Bende bunun üzerine eski zaman olaki bir bayi toplantısında yaşadığım bir hikayeyi anlatayım, büyük bir kuruluşun eğitim toplantısında animasyon yapmak için bulunuyorduk banada görev olarak satranç turnuvası düşmüştü herkese tek tek giderek katılıp katılamayacaklarını soruyordum ve orta yaşlarda bir abiye yaklaşıp saat 15:00 da satranç turnuvamız var katılırmısınız dedim bana dönüp kusura bakma benim menüsküsüm var katılamam dedi. ne bileyim bu kadar yazılandan sonra bende bir hikayemi anlatayım dedim:):):)
Sizlerle bisiklete binmek çok güzel..............

arkadaşlar zaten bu ülkede 2 tekere İstanbul'da binmeye çalışan 3-5 kişiyiz yok ben seni bekledim sen beni geçtin lastiği neden patlattın avrupadan geldim sen asyadan uyanamıyorsun ...:D :D

bırakın sidik yarıştırmayı çevirmeye bakın birbirinizin bilgi ve tecrübesine saygı duyun avrupadan geliyorsanız asya kurallarına asyadan geliyorsanız avrupa kurallarına uyun ...:in:

kimse kimseyle binmek zorunda değil ...

sevgi ve muhabbetle hayırlı haftalar

Herkes prof olunca böyle sorunlar yaşanması normal. Hayatın kuralı bu , ne kadar uzağa gidersen git başladığın yere dönersin sonunda. Ne kadar değişirsen değiş nerede mutlu olduysan hep oraya çevirisin kafanı.Ne kadar terbiye etsende susturamazsın içindeki canavarı. Nereye gidersen git şunu unutma ! Herkes gün olur çekirdek kadroya geri döner ! İsteyen istediğinle biner istediği yere gider.

sevigili arkadaşların yazdıkları ve çizdiklerinin arkasından,
bu gurubun en eski üyesi olarak bende bir şey eklemek,
ve son noktayı koymak istiyorum,müsadenizle:)

benide zaman zaman rahatsız eden olay,bazı arkadaşlar,evinden geç çıkarak,
ve diğerlerinin zamanını hiçe sayarak,umursamaz bir halde,buluşma noktasına gelmeleri olmuştur,:mad:
bu kim olursa olsun,farketmez,ister çekirdek kadrodan,ister yeni katılan birisi olsun,diğer sporcuların zamanını hiçe saymamalı,ve saygılı olmalı,yanılıyormuyum??
bunuda kabul edelimki,evi buluşma noktasına en yakın olanlar bu hatayı yapıyorlar,nedense????:cool:
bir defaya mahsus,mekanik arıza desen,lastik patladı desen,anlarım,ama tekrar tekrar oluşu,hiçde hoş olmuyor!!!:ci:
bunuda belirtmek isterim,herkes kendi için ve sağlığı için,spor yapıyor,kapımız herkese açık,ister afrikalı,ister bilmem nereli olursa olsun,yeterki,gurubun kurallarına saygılı olsun,başımızın üstünde yeri var:)

bundan sonra,bu guruba ciddi katılmak isteyen arkadaşların bilgisine:
buluşma saatimiz,08.50 durakta,
09.00 çıkış saatimizdir,,gurub kimseyi beklemez profların dikkatine;)

NOT:yatakdan 10 dk,erken kalkarsak hiç bir sorun kalmayacak:D :D değilmi ahmet hocam?:in:

bu arada ahmet hocam annem sana yeni aromalı pestiller gönderdi,bilgine:D :D :D

bu arada havalar bayramda,iyi giderse
daha öncede sözünü verdiğim umuttepe,(istanbul,izmit,kandıra)
etabını gerçekleştirebiliriz,profların bilgisine:in:

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
@Yelkenci

Yazı bayağı gizemli ,Son olarak ' İstersem istediğimle,istediğim yere giderim' :in: mı ?

@hız

Gerçekten çok dogru ,Bu Hayatın her alanında geçerli olmalı ,:in: İnsanın kendisine ve karşısındakine olan saygısıdır ...

• Beğen
Tepkiler: hız
@hız

canım kardeşim mümkünse tarih ve detayları belirleyelim biliyorsun prof olunca programımız çok sıkı ve dolu ....

• Beğen
selamlar bugün her şey çok güzeldi...
ilk defa mtb ile katıldım ayak uydurmaya çalıştım...
herkese desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum...
yarında katılmak istiyorum ama yarın city bike ile katılmayı düşünüyorum siz ne düşünüyosunuz????
bayramda uzun olursa katılırım...

@Hasip Çehre

sen nerden çıktın :D :D

gel tabii her hafta gel neyle gelirsen farketmez yeterki gel ...

• Beğen
@Hasip Çehre

asıl biz teşekkür ederiz,vede citibike la gelirsen,tabiiki daha az zorlanırsın;)
her zaman bekleriz

@Tolga Gürgün

zanım tolgacım ultra maratoncuuuum:D
bayramın birinci,yada ikinci günü pilanlıyoruz,
fakat eskort yapacak olan araba işini ayarlamaya çalışıyorum,
arabasız zor çünkü:in:
bide gelecek olan arkadaş sayısıda önemli,
gelmek isteyen olupta,arabası olan varsa,lütfen bildirsin,
ona göre porogram yapalım
sevgiler

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün