Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

@binRR

Yeni bisiletle tur nasıl geçti,Performansını merak ettim..Artık Pro bisiklet kullanıyrsun:in:

• Beğen
Tepkiler: binRR
Scudo
@Selçuk Uygun

Abi yeni bisikletle hayatım değişmedi açıkcası :D ben yine aynı ben:D birtek Sabiha yı bir vites yukarıda çıkıyorum hepsi o kadar:)

sevgili arkadaşlar,
yarın sabah yokum,ama turumuz devam etmekte,
ama pazar kısmetse,geleceğim,herkese iyi pedallar:)

Yarın sabah saat 9.00 da size Caddebostan'dan katılırız, 9.01 yola çıkmış oluruz, bekleme yapılmaz.:D

Görüşmek üzere.

konu ıle pek alakası var mı bılmem ama nette yol buısıkletlerıne bakıodum bı ılan dıkkatımı cektı 2 kg lık yol bısıkletı satıyorum demıs 999 tl ye, ben bıldıgım dunyanın en hafıf bısıkletı 4 kg cıvarında ve malyetıde 15 bın dolar kadar sahıbınden . comda 25835371
no lu ılan sizce bu gercek ola bılıur mı ,yorumlarınız ıcın sımdıden tesekkurler

@saint poussin

Sahildeki erenköy kantarcı durağı, saat 09:00 hareket:)
Barış perşembe turunada bekleriz:D

• Beğen
Tepkiler: saint poussin
cok sagol :) gelmek istiyorum ama ev uzak ne yazik ki.. kanlica.. ancak haftasonlari gelebilme durumum var.

yarin sile yollarinda basarilar :)

• Beğen
Tepkiler: binRR
ataköy-florya tarafından geliyoruz. 7 de bakırköy tren istasyonu 8 de karaköy vapur 9 da caddebostandan katılmaca.

@mustafa doğan turhan

Arkadaşlar bizimle birlikte binmeye geliyorsanız bu grubun üyelerine de saygı duymanızı bekleriz. 9 çıkış diyorsak bu 1-2 dakika oynayabilir, gelecek olanlar beklenir yolda kalan, lastiği patlayan için yine durulur ve beklenir. Buna çok performanslı binenlerde katılır, sadece haftasonu spor olsun diye çıkanlarda.

Aynı şekilde karşıdan gelen arkadaşlar içinde geç kalmaları halinde haber verirlerse yine onlarıda bekleriz ve geçmiştede beklemişizdir.

Yıllardır çekirdekleşmiş kadrosu olsun yeni katılanlar olsun bir abi-kardeş ortamında sporumuzu yapıyoruz. He belki çok yüksek değildir performanslar, belki sizler çok üst düzey sporcularsınızdır, yol bisikletinden daha iyi anlar yılda onbinlerce km yol yapıyorsunuzdur o zaman da herkes kendi yoluna derim.

Polemik yaratmak için değil sadece sabahki davranışlardan duyduğum rahatsızlıktan ötürü bunları yazıyorum. Sanırım çoğu kişide bu dediklerime katılır.

Kalın sağlıcakla..

@hornet

Evet ama bu biraz polemik oldu Yasin .

Evet grubun yola çıkışı saati 9.00 olarak belirlenmiş ise 8.45 de herkes toplanır ve 9.00 oldumuda yola çıkılır. Ve eğer grubun çekirdekleşmiş kadrosu bunu mütamadiyen suistimal etme eğiliminde ise bunu bilemem.
Böyle bir durumda "kardeşim biz ehlikeyifiz, saat 9.15 de yola çıkarız" deyin, kimisi 9.00 da gelsin gelmeyenide gelene kadar bekleyelim, şaka gibi.

Bugün karşı taraftan altı kişi gelindi, birçoğumuz Sarıyer veya Büyükçekmece gibi yerlerden buluşma noktasına 8.45 gibi gelebildide, Caddebostan buluşma noktasına 3-4 dakika uzaklıkta oturan bazıları nasıl oluyorda zamanında gelemiyor?
Kaldıki bu ilk değil, benim katıldığım belki her hafta sonunda bu dikkatimi çekti, belli arkadaşlar bunu mütamadiyen suistimal edebiliyor.
Bunun önüne geçmek için tek bir yol var, yola verilen saatta çıkılır, geç kalanda
biraz topuklar ve yetişir.

Burada gurubun üyelerine bir saygısızlık yok, tam tersine bir disiplin sorunu var. Tabiiki hepimiz abi-kardeş veya yetişkin ortamında spor yapıyoruz ve bunun keyfini çıkarıyoruz fakat bunca arkadaşı bir yere topluyorsak birazda disiplinli olmamız lazım, bu hepimiz adına saygıdır.

• Beğen
Tepkiler: hız
@Mustafa İçdağ

Abi sen sabahki tavrını beğeniyorsan sorun yok.

Suistimal gibi birşey söz konusu değil sabah kaç dk beklediniz? Karşıdan gelme nedeniniz bu grupla binmek değil mi ? O zaman bu tavırlar nedir onu anlamıyorum. Kaç dakika beklediniz? biz çıktığımızda 9:02 idi saatlerimiz. Nereye yetişiyorsunuz?

Tarifeli vapurla geliyosunuz 8:45 de de gelin artık. Ancak 9:15de gelseydiniz biz sizi yine beklerdik. Aramızdaki farkda bu sanırım.

İyi günler grubunuzda olmasamda genel olarak grup içinde yaşanan olağan olaylardan bir kaçıdır sabah buluşma saatine geç kalınması.

Sizlere şöyle bi öneride bulunabilirim.Biz bu yolu uyguluyoruz çünkü;

Sonuçta bir programı forumda duyurduğunuzda geleceklerin listesini çıkarıyorsunuz,geleceğini belirten arkadaşlar eğer zamanında yerinde yok ise telefondan ulaşmanız bütün problemi kaldırır.Zaten bu yolu uyguluyorsunuzdur eminim ama 10 15 dk bunlar küçük zmn dilimleri.Kişi belki buluşma saatinden önce ayağa kalkmış olabilir ama buluşma saatine yinede geç kalabilir.Bunları kaç kez yaşadım çıkarken bazen eldiven,suluk,gözlük unutulup geri dönülüyor ve tekrar aynı yolu gitmek gerekiyor.

Kısaca birbirinizle yapıcı olun :) Yol grubusunuz zaten aradaki farkı çok rahat kapatırsınız.Kazasız pedallar

Açıkçası çıkış durağında yapılan muhabbet ve geyiği hiçbirşeye,arkadan esen rüzgara değişmem,tüm hafta herkes işinde gücünde uğraşmış durmuş,herkes biraraya gelince elbette geyik dönecek,ben bu sabah durağa vardığımda bi gerginlik vardı,sebebi anlaşıldı zaten konuşulduktan sonra;kimse grupta sinir stres istemiyor.Ben iki yıldır bu grupla biniyorum hiçbir zaman tam saat 9'da hareket edilecek diye bir şart olmadı.Hiçbir zaman hareket saatinin gelmesini değil,öncelikle arkadaşların bir araya gelmesini bekledik.Üç dakika olur beş dakika geç olur hareket saati en fazla;hep böyle oldu.Grubun geleneği,düzeni.Otobüs durağında buluşup hareket ediyoruz diye belediye otobüsü gibi dakikası dakikasına hareket etme gibi bi strese girmeye gerek yok bence.Önemli olan hep birlikte eğlenip vakit geçirmek.

• Beğen
Tepkiler: yasin cb
@GdBAR

Eveet, bu sabah geç kalanlardan biri belli oldu.:D

Ben bu grupla belkide 5 yılı aşkın bir süredir biniyorum (her zaman olamasada), ve bu grupdaki arkadaşlarıma saygı duyduğum için her zaman saatinde
(Cihangir'den gelsemde) orada olmaya gayret ederim ve oldumda.
Şimdi senin için bu grup bir " geyik muhabbeti" olsada bu herkez için öyle değil, eğer çoğunluğumuz saatinde orada olabiliyorsa sende olabilirsin.

Sadece sen değil birçoğumuz hafta arası ve sonu işinde gücünde, bu mazeret değil, sıcak yatağından bir 15 dak. daha erken kalkarsın böylece millet seni soğukta beklemek zorunda kalmaz. Erken toplanırız yine geyiğimizi yaparız.

Neyse, sinir stres yok, herkez keyfine baksın.

• Beğen
Tepkiler: hız
@Mustafa İçdağSabah 9:00 grubun cıkma yeri ERENKÖY KANTARCI OTOBÜS DURAĞIDIR büyük harflerle yazıyorum esas olan budur.Erenköy durağında bostancı takribi olarak 10-15dak. sürer.Sizin bekleme yerinizi bostancıdır ve ozaman erenköyden bostancıya varış saatinide hesaba katarsak 8:45den 9:15 kadar 30 dak.yapar.Ozaman bildiğin halde bostancıya gidip beklersen bu farkada katlanman gerekiyor değilmi?Erenköye gelmiş olsaydınız 9:00 Hareket saati ise en fazla 2-5dak. beklerdiniz yanlışmı?

Bakın size bişey dicem ben hersabah 15ila 20 dakika erken gelirim ve kaç senedir bu sekilde olduğunu bilmiyorum.Eğer yasinin dediği gibi niyet beraber binmekse bunlar hava cıvadır.+Sabah bana söylediğin Necmi abi için bırak birkere geciksin 2.cide yapmaz lafı ve bu bahsettiğin 58yaşında ve bu grubun kurucularından biriyse...

1.Ben bu insanı siddim sene o durumda bırakmam.Sizin taraftan gelen saygı duyduğum insanlarda yoldada olsa beklerken de sıkıntı yaratmaz ve tam tersi bana kendisi sen git desede bırakılmaz.

2.Biz bir grubuz ve performansımız ne olursa olsun gecikende olsa,lastiği patlayanda olsa mekanik arızası olanda olsa düşüp yaralananda olsa bekleriz.Renk dil din farketmeksizin...Bu gün sizin grubun ardından problem yaşayan kişiler bizim grupla geldi birininde lastiği patlamıştı tabi grup zihniyetinizin nasıl olduğunu anlıyamadım....

3.Performansı ne olursa olsun geride kalanı grup bekler duruma göre yanında ya bir iki kişi kalır veya grupta yavaş gidenler kaçan grubun ardında 2.grubu olusturur ve beraber gelinir.

4.Grup buluşma yerinde her türlü aksiliğe karşın telefonla bilgilendirilerek beklenilecek kişilerde beklenir.

Çok kısa değilmi ?

Bazı arkadaşlar hep aynı şeyi yapıyor yazına gelincede son 1 senedir kaç defa gelidiğini öğrenmek istiyorum?

Bu kınamayı yapmak için her haftasonu bizimle olman ,bayram sürüşlerine katılman, yağmurluda olsa kışın soğuk günlerinde bizimle binmen gerekmezmi ki bunun sonucunda katlanamayacak halde olursun yazarsın ozaman OK lafımyok...

Gruba sizin bildiğiniz Andrede geliyor yanlış olmasın oda sarıyerden geçde kalıyor erkende geliyor bir kere bile ağzını açıp gık dedimi hayır...

Peki madem bu kadar 3dakkalar 5 dakkalar önemli senin geride kalıp bizi beklettiğin dakikaları ne yapalım?

Disiplinden bahsettin daha yol kurallarını kaç kişi biliyor veya kaç kişiye öğretebildin.
Bunun için spor geçmişimden fazla bahsedmicem konu uzıyacak,ASSK yüzme klübünde (7sene)yüzerken bile hersey senin istediğin gibi vaktinde olmuyor 3-5 dakika antremanlar gec başlayabiliyorki senin bahsettiğin daha doğrusu bizim yaptığımız ki haftasonu çevirmemmiz antreman bile değil herseyden öte 5dakika geç kalıpda bu kadar sinirlenen sporcular zaten onların bizimle işi yok....

Grup yukarıdaki kurallara uyar...

Bu kurallara uymayanda bu yollar hepimizin ama lütfen bizim gruptan 50mt.ileride veya geride kalarak turlarına devam etsinler....

@Ahmet GökdereGereksiz tepki olmamalı. Ben bu yaşımda bir lafı söylerken 50 defa düşünüyorsam herkes dende onu beklerim.:in:

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
Geri