Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

@horneto kadar uzun boylu değil Yasin im, önce Allah çarpar sonrada hanım boşar beni:D :D , Pakistanlı kardeşlerimden utanıyorum zaten

Scudo
@cannonfire
serkan cığım ssyangyong a benzeyen isimli sanırım tayvan malı bi otomobil var, motorunu mercedes veriyo muş,ama üzerinde mercedes yıldızı yok:D :D :D

@Ahmet Gökdereabi bisikletin yolda olduğuna göre bende sana ödünç verdiğim cervelomu geri alabilirmiyim lütfen :)

@Ahmet Gökdere

siz haybeye harcayın abi 5000$ a 8kg makine toplayın ben aynısını 2000$ imal eder sizden daha uzun süre kullanırım :D :D :D :D :D biz boşuna bu işi yapıyoruz 6 senedir, seviyorum sizi

@Ahmet Gökdere

abi naci usta zipplerin toplam ağırlılığını 8 kiloda tusun gözünü seveyim . bilmezmiyim abi senin inişlerin çok iyi , dolayısıyla diks fren takdırman lazım :)

ben hepinizi seviyorum :D :D :D

@STORMER
hoşgeldin Hakan cığım , bacaklar olmadı ama 7 aylık göbekler oldu:D ramazan bereketliydi malüm:D bu pazar yağmur demek çamur demem şile yaparım, geliyomusun onu söyle sen, net ol:D :D :D

Selam arkadaşlar;
Yarın sabah yokuş yapıyoruz, katılmak isteyen varsa;

Sabah 8.30 (Kalkış) Kanlıca İDO iskelesi.
Rota: Beykoz-Karlıtepe-Paşamandıra- Öğümce-M Şevket paşa-Zerzevatçı-
Çubuklu -A.Hisarı(dönüş)

-Mustafa İçdağ
-Özgür Nevres
-Osman Erol
-Bülent Eryılmaz
-Selim

Çağatay AVŞAR kardeşimiz vefat edeli neredeyse 3 ay oldu...Hiçbir gelişme yok!...Katil veya katiller elini kolunu sallayarak aramızda dolaşıyorlar...
Bu nedenle "imza kampanyası" açıp,Forum yönetiminin veya içimizden birinin hazırlayacağı uygun bir metin ile birlikte Cumhurbaşkanı'na yollamayı düşünüyoruz.

Katılmak isteyen arkadaşlardan cevap bekliyoruz.

Not:Kişisel olarak "byyurt" rumuzlu arkadaşımız müracaat etmiş( https://www.bisikletforum.com/showthr...=65290&page=42 )
Geçen gün yine aynı arkadaşın açtığı "ÇAĞATAY AVŞAR için sesimizi duyuralım" ( https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=71058 ) başlıklı konu içinde mesajlaşırken, "hakano" rumuzlu arkadaşımız bir metin hazırlayıp,hep birlikte yollamamızın daha etkili olabileceğini önermişti.
Ben de moderatör arkadaşlardan birine ö.m ile durumu ilettim.Henüz bir cevap gelmedi.

--------------------------------------------------------------------------------

Selam Muhammed, bu sabah Narcity yokuşunda kaçak kesim yapan sen miydin? Son anda gördüm araba ile tanıdıkk geldi sima ;)

@Atila Filmer

evet zanım benim:D :D
senin ne işin vardı oralarda

arkadaşlar halilin ikizleri doğmuş,allah analı babalı büyütsün:) :)

• Beğen
Tepkiler: baykush
@hız

Kartepe'ye gidiyorduk arkadas ile, o aradan sabah sakin oluyor TEM'e çıkmak araba ile

• Beğen
Tepkiler: hız
Allah analı babalı büyütsün Halil :)

• Beğen
Hayırlı uğurlu olsun Halil kardeşim seni adına çok sevindim.

• Beğen
bahtları açık olsun pazar günü aklımdan geçiyordu bugünlerde dünyaya gelmişlerdi diye :)

selamlar Halil ' cim

• Beğen
Geri