Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Scudo
@Tolga Gürgün
saolasın Tolga hocam
ileri prof seviyesindeki arkadaşlara (benim gibi) kask takmalarını şiddetle öneriririm, bırakın keliniz yanmasın:D :D
bu arada yeni bir projeye başlamış bulunuyorum, bir aksilik olmazsa yılbaşında tamamlanmasını beklediğim projede zipp 404 teker seti, ismini sır gibi sakladığım, harika pembelikte full karbon(dropout dahil) bir kadro, dura ace yada ultegra setle servise sunulacak, virabismillah diyorum

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
@Ahmet Gökdere
Geçmiş olsun abicim, aman dikkat kendine çok üzüldüm

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
@Alp AslanAlp ciğim teşekkür ederim, bizimkisi alışkanlık oldu, Allah gençlerimizi kourusun diyorum, dün yol boyu yağmur yağacak inşallah Yasin ciğim bir kaza geçirmez diye binmiştim, benim başıma gelecekmiş meğer

@Ahmet Gökdere

e hadi inşallah isim bahsetmeyelim tabii gizemli sırlara bayılırım :D

en kısa zamanda uzun çevirmek niyeti ve arzusuyla güzel abim

• Beğen
@Ahmet Gökdere

Ahmet,
Zipp 404 jantlar için acele etmesen iyi olur.

Yeni bir zipp 404 seti arkadaşımız kullanıyor, ön jant göbekte problem çıktı, jant amerika'ya geri gönderildi. Cevap bekliyoruz.
Konuyu Muhammed'de biliyor, danışmadan hemen alma derim.:in:

@Mustafa İçdağ

Mustafa bey selam:) bende bu sabah TOKEN Carbon Fiber Clincher Road Wheelset- C38 sipariş verdim tiramic göbekli olanından, rulman kasası titanyum, bilyeleri seramik olanlara tiramic deniyormuş bu arada:)
Bu jant setiyle ilgili bir duyumunuz varmıdır acaba, gerçi birinde problem çıktı diye hepsinde olacak hali yok tabikide:) maksat gönül rahatlığı:D
Teşekkürler şimdiden:)

• Beğen
Tepkiler: hız
@binRR

Yok, bu jant seti ile ilgili bir şey duymadım.

Gerçi sadece biryerlerde okumak veya kulaktan duyma ile yorum getirmem.
Bizzat test ettiğimiz malzemelerde eğer bir sorun yaşarsak iletiyorum sizlere.

• Beğen
Tepkiler: hız ve binRR
@Mustafa İçdağ

Teşekkür ederim ilginize:) bununla ilgili deneyimleri de ben paylaşırım artık:)
Sizin Colnago konunuzun ilk mesajı aşamasındayım şu an, inşallah önümüzdeki ay son mesajınız durumuna geleceğim:D
Sizinle bir haftasonu Akfırat turunda birlikte pedallamıştık, Kırmızı bir Cannondale Caad4 kullanıyorum, inşallah önümüzdeki ay Tarmac SL3 Pro ile turlarda görüşmek dileğiyle:) jant setine de birlikte bakarız artık:)

• Beğen
Tepkiler: Mustafa İçdağ
zipp lere haybeye para ödemeyin.404 lerin token c50 den farkları fazla yok. İsteyene karbon yanaklı isteyene de alu yanaklısı var.Token yeni diye çok çekiniyosunuz ama bendeki göbekler 20.000km yi yakında devirecek ve daha kapak açmadım.Çukurdan kaçma huyumda pek var denilmez:) belki Sarıkamış turundan sonra bir ihtimal rulman isteyebilir ama azimle dayanıyolar.Karar sizin marka için fazladan 400-500 $ vermek istiyorsanız ayrıııı...:D :D :D

1000rr c38 için düşünme uzun bir süre kullanırsın:in:

Ahmet Hojaaaaaaa ismini saklama orca mı????:D :D :D :D :D çok ipucu verdin:D

Serkan yapma şimdi tokenle zippleri karşılaştırma :) Ahmet abi yeni cosmic carboneler ve hed'leri de düşün derim. Hatta sen Lightweight obermayer düşün en iyisi :D

• Beğen
@hornet

kıyaslarımmmmm 400-500 serisi ile kıyaslarım.Üstünde tmm eyw. American Classic ile Token 'ın göbeklerinin yapıldığı fabrika aynı:in: incele yakalarsın.İlla para harcayayım diyosanız yine deiğim gibi ayrııııı, gidin Stronglight alın abi ne diyim. Artık herşeyin fabrikası taiwan üzgünüm.Bisikletimin her yeri ayrı kadromun markası bile yok ama 8100gr. 95cm dingil ara mesafesi var, istersem 7100 olur ama gerek yok anladın sen artık ciddi anlamda yapabilyolar o yüzden haybeye para vermeyin;)

@cannonfire

Çok teşekkür ederim:) yüreğime su serptiniz:) bu sabah siparişimi verdim zaten, önümüzdeki hafta gelir sanırım:)

• Beğen
Tepkiler: Serkan TELYAKAR
Geri