Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

@cannonfireSerkan cığım ramazan boyunca binmedim zaten gözümde tütüyor, sen, iftarlık abini sahurluk alırım ben:D :D bayramın 1. günü bayram namazını müteakip yoldayım, 08.15 gibi olur sanırım

Scudo
@hornet

aklımdan hiç çıkmıyor ki :)

Yasin ' cim ,

29 Ekim ' de gece gündüz arasındaki sıcaklık farkının fazla olacağı endişesinden dolayı projeyi erkene alıp Eylül ayı içerinde yapabilirmiyiz ?

Şuanda 3 kişiyiz değilmi ?

Selamlar ,

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
Abi biliyorsun Ramazanda nadasa çektim kendimi, akşamları çıktım yine ama uzun yol lazım benim bacaklara. Ama hazır olursam çekelim tabii.

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
@Ahmet GökdereAman hojam hem iftarlık hem sahurluk fazla yüklenme bak midene oturur sonra:D :D :D

Dün akşam aramışsın telefon sessizdeydi bugün arıcam seni:in:

• Beğen
@hornetBırak Ahmet abini yaws:D :D :D Bak Ahmet abi dediğin kişiye ben bile abi diyorum :D Niye :D Çünkü benden bile büyük:D :D :D Bıraksın gençlerin önü açılsın yaws:D :D :D

Bu arada Ahmet abine söyledim geldiye ama saat 10'da 11'lerde cıkıyor ozaman:D :D :D

• Beğen
@STORMER
Hakan cığım haklısın, bende bu yönde bir karar aldım artık yaşılarla takılıyorum, bayramdan sonra Can la çıkıyoruz artık sabah çıkar akşama kadar yavaş yavaş gideriz:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: STORMER
@Ahmet GökdereAbi biz eniyisi Yasin Mustafa seen ben göçbeyli yolu yapmıştık bir ara oyolu yapalım derim ne dersin

Bu arada Hornetiminde bacaklarının pası açılmış olur :D :D :D

@Ahmet GökdereMinimum molalı yapalım malum oy muhabbeti var vakitli dönmek lazım:D
Ama Hornetim gelmesse olmazzzzzzzzzz:D :D :D :in:

bu gün çıkan oldumu bilmem ama,ben ve semih arkadaşimla,
bostancı,sabiha,tepeören,akfırat,sabiha,bostancı yaptık:in:
kısa bir bayram turu oldu:D :D

96 km,ortalama 28 km;)

@STORMER

Ee biz çıktık pazar, ama bazıları gelemedi :D

4,5 saat bindim 3 saati sağnak yağmur altındaydı :eek:

@hornet
bende 2.5 saat bindim son 3 dk sı sağnak yağmur altındaydı, evin önünde düştüm boynumu çeviremiyorum, bazıları yoktu ayrıca:D

• Beğen
Tepkiler: Alp Aslan
Geri