Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

@hız

Geçmişolsun
Bu sabah senin dükkan a uğramak zorunda kaldım küçükyalı da lastiğim patladı kendi imkanlarımla bisikleti bostancıya kadar getirdim saat 07:30 dan 08:55 e kadar bekledim gelen giden olmadı bende yine kendi imkanlarımla patlak lastik ile oradan ayrılmak zorunda kaldım çünki mesaim saat 08: de başlıyor bu dükkanı saat kaçta açıyorsunuz ?

• Beğen
Tepkiler: hız
Scudo
@kadir tekiner

öncelikle,teşekkür ederim,:)

açılış saatine gelince aslında,8.30 da,açılış,faaliyete geçme saatiyse,9.30

fakat sizin şansınıza,eleman geç kalmış bu gün,oda size denk geldi,malesef:(

ben evden sizi kamerada,görüyordum,hatta elemanı aradım,kapıda müşteri

bekliyor,nerdesin diye,

bi baktım daha yeni uyanmış,

ben onun adına,sizden özür dilerim,saygılar

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
@hız

Özür dilemek ne demek rica ederim, beklediğime deyseydi iyi olacaktı fakat kısmet dün yine öğle saatlerinde geldim siz yoktunuz sibop civarında 2 delik vardı yeni lastik taktık .
ilginize teşekkürederim iyi çalışmalar

• Beğen
Selam,

Durakdan çıkış 8 halen değil mi ? Özledim peletonu yaw.. :D

Osman

• Beğen
Güzel kardeşlerim, 8 diyorsunuz 8.15 çıkılıyo, erken çıkalımda güzel güzel çevirelim.

7.40 da Bostancıdayız, oradan size katılırız.

• Beğen
Yasin ciğim yarın ne yapıyorsun, biz evli zavallılarıda düşünerek bir etap hazırlasan, etabın başlangıcında ilk 50 km beraber binsek, sonra herkes delikanlılığı biraksa , birbirimize contador yapsak, düşene tekme atarak turu bitirsek, öneri bekiyorum

• Beğen
@hornet
Yasin ciğim o zaman sabah 06.30 yapalımmı yine, ayrıca dönüşte seni bekleyemeyeceğim için kusura bakma, nabzına dikkat et, kendini ritmini bul kardeşim:D :D :D sabah 06.30 a göre hazırlığa başladım, Tolga hocam haberlerini bekliyorum

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
@Ahmet Gökdere

ahmet abi benim bu hafta içi ve bugün full + full tempolu geçti .. yarın sabah ise erkenden havuza girip 15 km civarı sırt üstü yüzmeyi planlıyorum . :D lütfen beniş bu seferlik affedin ..

selametle inşallah !!!!

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
@hornetNihahahahahahaaa yine 25dakıka fark verip kapatma gibimi:D :D :D

Ahmet hocama bugün dedim bak yol yakınken dön dedim gençlere dikkat dedim yanarsın dedim ama kurtaramadım galiba:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
@ysnymnÇok sevgili sürücü arkadaşım.Bu sene hiçbir şekilde hazır olamadığımdan dolayı kendiminde budurumdan aşırı derecede rahatsızlık duyduğumdanda dolayı :D Aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor lütfen daha sonra tekrar deneyiniz:D :D :D

• Beğen
Hakan cığım üzme tatlıcanını , sele zararı diye birşey yoktur sende bilirsin:D :D :D Hakan cığım hazır olmak için binmek gerekiyor canım, sanal sürüş teknikleri üzerine çalıştığını düşünüyorum:D :D :D seneye hazır olmak için bugünden başlaman gerekiyor Hakan cığım,demedi deme:D
yarın sabaha gelen yok sanırım, Yasin ciğim son durum nedir

Ant cığım ben yarın otobandan şile yapiyim diyorum, diğer yol uzun sürecek evde tatsızlık olmasın, 07.00 çıkış aynı sana da uyarsa gidelim

@Ahmet Gökdere

bol şanslar ahmet hocam yarın bizde bir su düşene doğru gideceğiz geçen pazar şile yolundaydık yol tamiratı var bir yerde ve yol mıcırlı orada trafik sıkışması olmakta bol şanslar

Geri